Пазаруване от AboutYou.bg – Тема 2

• 64 302
  • 755
  •   1
Отговори
# 600
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте, извинете че нахлувам така с въпрос 🤭. За първи път ми се наложи да върна продукт и не ми е много ясно какво да очаквам. Върнах в събота, в понеделник 19.07 получих мейл, че са ги получили при тях. В приложението пише, че възстановяването на сумата е  завършено, но в същия момент нямам приход по сметката. И сега се чудя, просто да изчакам или има някакъв проблем и да им пиша? Rolling Eyes

# 601
До 22 ч. има Happy hour допълнително минус 15 процента на всичко. Някой ако има нещо предвид, може да се възползва Simple Smile

# 602
  • Сливен

Някой купувал ли е бижу на тази марка?

# 603
За съжаление и аз ще връщам. Белите мъжки маратонки томи се оказаха големи. Филата се ядват.
Друго ме мъчи сега. Как да ги намеря на изгодна цена. Вече са по-скъпи с 40-50 лева. About you не предлагаха замяна за номер, а направо се връщат стока-пари, нали?

# 604
# 605
Здравейте, извинете че нахлувам така с въпрос 🤭. За първи път ми се наложи да върна продукт и не ми е много ясно какво да очаквам. Върнах в събота, в понеделник 19.07 получих мейл, че са ги получили при тях. В приложението пише, че възстановяването на сумата е  завършено, но в същия момент нямам приход по сметката. И сега се чудя, просто да изчакам или има някакъв проблем и да им пиша? Rolling Eyes
Здравей! Може да са пуснали превода късно следобеда и междубанковия трансфер да изчаква следващия работен ден (ако е било в петък следобед, ще е налична сумата в понеделник). Ако до 3 работни дни още я няма сумата, вече им звънни. Поне аз така бих направила.
3у3u за съжаление не.

# 606
Рибоците които поръчах за мен ги върнах, хич не са удобни, не ми върви с маратонките.

За сметка на тях, ботите на Рикер са супер, тропках си с тях от кеф, страшно удобни.

На мм каквото поръчах, му лепна, много е доволен:

Още не са ми върнали парите от първото връщане, в понеделник ако ги няма, пак ще им звъня. За това и не поръчах вчера едни маратонки Рикер на 30 лв, искам да видя какво ще стане.

# 607
Здравейте! И на мен не ми върви с маратонките. Поръчах си тези Найкове, размер 38,5, но едната маратонка е по-голяма от другата. На двете размерът на етикетът е един и същ, но имат разлика около сантиметър.

Къде трябва да опиша тази разлика?

# 608
  • Пловдив
Аз също си взех поръчката...уж съм доволна Simple Smile
Чехлите са 38. Големи ли са ми според вас?

И две якета, супер са. Отговарят си.

# 609
Мистик,и моите така ми седят .Не мисля че са големи.
Утре ще си покажа палтото.

# 610
Много са хубави чехлите, не мисля че са големи. Добре ви стоят.

# 611
Някой има ли мнение за дрехите на Trendyol? Харесах си две рокли, но досега не съм пазарувала от тази марка.

# 612
  • София
И аз така. Видях ги в Алито като качество и не ми харесаха. Мисля, че марката обаче има и хубави и лоши попадения.

# 613
  • Варна
Аз също си взех поръчката...уж съм доволна Simple Smile
Чехлите са 38. Големи ли са ми според вас?

И две якета, супер са. Отговарят си.

За мен са ти малко големи, но не е проблем, ако са ти удобни. Чудо голямо! Задръж ги.

# 614
Някой има ли мнение за дрехите на Trendyol? Харесах си две рокли, но досега не съм пазарувала от тази марка.

Поръчах си тази рокля, но не ми хареса и я върнах.
Скрит текст:

Като модел не беше лоша, не ми хареса как ми стои. Имам и една тениска, нея сия нося, харесва ми.
Това е опитът ми с марката, на намаление стават, но реалната цена не бих платила.

Общи условия

Активация на акаунт