"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" - тема 8

• 27 442
  • 684
  •   1
Отговори
# 180
не мисля ,че ще е проблем

ние търсим конкретно и определено за лежащо-болните деца от тези ,как се казват аз съм имала за малкия ми син ,поставят се в/у леглото и се въртят и пеят , ако пак имате и други ,който биха били занимание и да другите деца -не отказваме
   Горе-долу за каква бройка става въпрос,за да видя какво мога да направя по въпроса. newsm78

# 181
   Горе-долу за каква бройка става въпрос,за да видя какво мога да направя по въпроса. newsm78
[/quote]

28 са лежащите деца в Гомотарци  Hug

# 182
  Последно - до Трън ще се пътува в четвъртък сутринта. Миленка, да вземем да се видим утре за лекарствата?

# 183
  • София
Кой ще идва утре до Бъни?? (Цеце, ако случайно имаш път, моля те вземи обувчиците 18 и 21 номер от Анда (Зори) Praynig)

# 184
аз със сигурност, откога не съм ги виждала рибоците

# 185
Леко понасилих сестра ми да ходи на уроци по руски език при Марина (на Сашко). Mr. Green
Истината е, че целта ми беше да намеря някаква работа на Марина - предполагам колко й е трудно самичка. Та, сега говорих с нея - каза ми, че правела преводи през нощта, когато малкия заспи. #Crazy И изведнъж ми хрумна, че би могла да обучава сестра ми не само по-руски, но и в компютърна грамотност. Сестра ми седеше до мен и като чу щеше да ме обеси. hahaha
Всичко това го написах, защото не знам какво е заплащането за един урок по руски език?! Марина каза без пари, ама ми беше неудобно, че аз всъщност точно заради това й пращам сестра ми. Peace

Предполагам, че имате представа ... става дума за начално ниво по руски (ако това изобщо има някакво значение)?! Thinking newsm78

# 186
  • София
Леко понасилих сестра ми да ходи на уроци по руски език при Марина (на Сашко). Mr. Green
Истината е, че целта ми беше да намеря някаква работа на Марина - предполагам колко й е трудно самичка. Та, сега говорих с нея - каза ми, че правела преводи през нощта, когато малкия заспи. #Crazy
Предполагам, че имате представа ... става дума за начално ниво по руски (ако това изобщо има някакво значение)?! Thinking newsm78

http://lcgalaxy.com/price.htm За руски 5лв.
това е от езиков център, цените са най евтините за индивидуално обучение, на които съм попадала. Ходих на англ преди 2г там, тогава беше 3лв/ч. Другаде е и повече.

# 187
5 лева ми се виждат малко, мисля да й предложа поне 10 ... ако и 10 не са малко?! newsm78

# 188
Кой ще идва утре до Бъни?? (Цеце, ако случайно имаш път, моля те вземи обувчиците 18 и 21 номер от Анда (Зори) Praynig)
Еми, съжалявам много, но утре просто не разполагам със с времето си . Съжалялявам,че чак сега ти отговарям.но сега успях да прочета молбата ти.Какъв друг вариант имаме?

# 189
  • София
Еми, съжалявам много, но утре просто не разполагам със с времето си . Съжалялявам,че чак сега ти отговарям.но сега успях да прочета молбата ти.Какъв друг вариант имаме?
Няма проблем, не е ултра спешно, звънни ми моля те в офиса, като имаш възможност..

# 190
пиша от офиса набързо, снощи ми се изтри.
става въпрос за Хели - Роси молба - да питаш Веселинова би ли дала на Хели 150 памперса 5-ти размер, защото няма никакви - тя ще иде да ги вземе, аз ще и обясня къде е. само ми трябва точния адрес на дома, ако става разбира се.
отивам да поработя Confused

# 191
5 лева ми се виждат малко, мисля да й предложа поне 10 ... ако и 10 не са малко?! newsm78
За астраномически час руският език е около 7.00 лв.-просто в момента не е най-търсеният език. Мисля, че 10.00 лв./ако става въпрос за час/ са много, защото говорихте за начално ниво. Цената зависи също от квалификацията на учителя и нивото на ученика, респ. търсеното ниво на изучаване. Разбира се, това не пречи да й даваш повече от 7.00-8.00лв. Peace
УСПЕХ НА СЕСТРА ТИ В ТОВА НАЧИНАНИЕ! HugТова е един език, който дълго задължително учих и така и не научих, за разлика от някой други....

# 192
  • sofia
пиша от офиса набързо, снощи ми се изтри.
става въпрос за Хели - Роси молба - да питаш Веселинова би ли дала на Хели 150 памперса 5-ти размер, защото няма никакви - тя ще иде да ги вземе, аз ще и обясня къде е. само ми трябва точния адрес на дома, ако става разбира се.
отивам да поработя Confused

Криси,малко ми е неудобно EmbarassedВсе пак сме ги дарили вече тия памперси Winkи те са ги заприходили.Не знам,кофти става Sad

# 193
а всъщност какво стана в детето на Хели? newsm78 мъжа й сега работи ли?ще идват ли на прегледи пак тука?

п.с. и аз си мисля че тва с памперсите е малко тъпо-не че ме питате де,но...да си кажа

# 194
ми тъпо е ама нищо друго не измислям в момента. Няма как да и занеса памперси точно сега а тя няма.
Мъжа и работи, но за много малко пари и си търси друга работа

Общи условия

Активация на акаунт