"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" - тема 8

• 27 439
  • 684
  •   1
Отговори
# 195
ми тъпо е ама нищо друго не измислям в момента. Няма как да и занеса памперси точно сега а тя няма.
Мъжа и работи, но за много малко пари и си търси друга работа
а да й пратим по автобус? newsm78

# 196
  • София
Криси, не може ли да се купят от склада (аз мога да дам пари), но пак на същата цена - така или инак все от там взимаме пампи  Thinking
И да и ги пратим по автобус или нещо такова  newsm78

# 197
така е най-добре,но това значи някой да се наема да иде до склада, да вземе памперси, 5-ти размер да са, поне 200 за да има смиъл, от там да иде до Овча купел до гарата - дето е магазин 345 и да ги пусне по рейс, но да предупреди Хелиана кой е рейса и в колко часа ще пристигне в РАДОМИР - доста сложно - желаещи newsm78

# 198
  • София
Ако някой ми го докара до офиса, мога да ги натоваря на автобуса. Да не говорим, че мога да ги дам и на моя човек от Радомир, но предвид факта, че за млякото се наложи да издирва Хелиана няколко пъти, не искам да го ангажирам Rolling Eyes
Днес бяхме със 7 дечица от Св.Праскева в БЪНИ, беше страхотно! Миленка-  bouquet  bouquet, незнам дали ще прочетеш това, но вие с Милен сте страхотни!
Който иска снимките- да пусне мейл да ви пратя покана Simple Smile

# 199
  • София
Аз искам покана  Blush

# 200
Емка, как стой въпросът с чаршафите в Дом 7?А имат ли завивки?А биха ли обували терлички и плетени чорапки на децата? newsm78 Все познати въпроси, но моля, отговори  Praynig Какви снимки Blush искам и аз покана Blush

# 201
Еми и на мен покана  Grinning  bouquet

# 202
Който иска снимките- да пусне мейл да ви пратя покана Simple Smile
[/quote]
Емка, и аз се нареждам на опашката!!! Hug

Днес говорих с г-жа Иванова от Дом 7, разбрахме се в петък сутринта към 10 ч. ще ни чакат!!!
Аз ще отида да видя малчовците ,защото ми е мъчно ,не съм ги виждала от доста време...Хайде мами, кой ще дойде с мен?????
Предлагам среща в 9,30 ч. направо там или пред магазина 345...Казвайте вие??  bouquet

Майче, от дом 7 директорката помоли само лакомства и плодове да занесем на децата, нямали нужда от нищо друго и т.н. Няма да изпадам в подробности на разговора. Мисля, като отидем на място да питаме за чаршафите и завивките Hug

# 203
  • София
Ееей шматкииии! Поисках да си дадете мейловете бее, къде да ви я пратя поканата?
Миленка, съжалявам, ама 10ч ми е късно Cry
Питай и за другата седмица как седят нещата и моля те кажи на Габи, че го обичам, той ще се сети веднага....(ако можеш мини през офиса да ти дам пари за бонбони-Габи обича на Нестле Смартис плодови) Колко ми е мъчно , не е истина направо......

# 204
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
vtashkova@mail.bg

# 205
# 206
  • София
Еми, сега видях темата на Роси за базара и се сетих - какво стана с рисуването на стъклата в "Света Параскева"?

# 207
r_takeva@mail.bg

Миленка на работа съм, неделя и понеделник почивам ако се съгласят за тогава, ще чакам да пишеш как са децата и как стоят нещата с посещенията

# 208
# 209
maq_v@abv.bg
Благодаря ти, 4arlin  bouquet

Последна редакция: чт, 19 окт 2006, 09:54 от Мая-нова

Общи условия

Активация на акаунт