"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" - тема 8

• 27 448
  • 684
  •   1
Отговори
# 225
Имам спешно предложение от един сладък младеж за няколко големи торби с хубави дрехи, някои от които маркови, запазени, за всички възрасти.
Могат ли вече да се складират в онзи склад на Симеоновско шосе?! И как ще стане отключването!? Момчето ще ни ги докара където искаме, ако ги искаме де ...
Проблемът е, че предаването на нещата е спешно, защото той няма къде да ги държи! ooooh!

онзи склад го видях днес ,но няма брава и чак края на седмицата ще стане.
Весе ,при вас в тая голема къща  Mr. Greenне можеш ли да ги вместиш за 1 седмица newsm78 дакато се оправи и другият склад Praynig

За съжаление в този момент поради стечение на обстоятелствата, няма как да складирам вкъщи. Tired Иначе нямаше изобщо да го коментирам тук. ooooh!

# 226
  • На края на вселената!
Извинявам се, че се меся в темата ви, но за като стана въпрос за пералнята и се сетих за Петя с 4-те деца. Имам спомен, че им трябваше, но не знам дали още им трябва или вече имат.

# 227
  • sofia
Извинявам се, че се меся в темата ви, но за като стана въпрос за пералнята и се сетих за Петя с 4-те деца. Имам спомен, че им трябваше, но не знам дали още им трябва или вече имат.

chak puk da se mesish :lol:stiga de,tuka si se pishe vsichko Wink

Imat peralnia i to hubava Hug

# 228
  • На края на вселената!

Супер! Не знаех Embarassed

# 229
ама май за Хели ни трябва, защото имаме една перла 04 за нея,но със счупена врата, а тази ,която аз намерих не върши работа newsm78

Роска, Мариетка, сетила съм се - водя си сметка къде и колко пампи сме метнали - имаме ли още финанси за памперси, за да мисля още от сега как ще набавяме средствата зимата, дали ще устискаме до базара ми е идеята newsm78

Последна редакция: сб, 21 окт 2006, 22:39 от Moon Walk

# 230
ми...за памперсите-след последните пратки-за Перник,Кюстендил и св.Параскева-останаха май към 250-300 лв newsm78 които са за Перник-утре обаче ще сметна с точност Stop

# 231
Имам спешно предложение от един сладък младеж за няколко големи торби с хубави дрехи, някои от които маркови, запазени, за всички възрасти.
Могат ли вече да се складират в онзи склад на Симеоновско шосе?! И как ще стане отключването!? Момчето ще ни ги докара където искаме, ако ги искаме де ...
Проблемът е, че предаването на нещата е спешно, защото той няма къде да ги държи! ooooh!

Весе, щом е спешно, мога да ги приюта тез торби за известно време у нас и после направо ще ги закараме в склада на Симеоновско шосе, като вземем ключовете.Става ли така?
Криска, пералнята къде ще я сложим, и кой ще я пренесе, ? newsm78

# 232
Мислиш ли, ще има място ... момчето каза, че са обемисти?!
За мен през седмицата е удобно след 19 часа - на теб късно ли ти е?! Въпреки това предпочитам в събота да стане действието, за да не попадаме в големия трафик. ooooh!

# 233
  • sofia
За мен през седмицата е удобно след 19 часа - на теб късно ли ти е?! Въпреки това предпочитам в събота да стане действието, за да не попадаме в големия трафик. ooooh!

ако е за събота направо да ми се обади защото ще ходя сигурно пак до онзи склад Wink
предупреждавам ,че не мога да ходя и събирам багаж,така ,че му кажи Весе да намери начин да дойде до там Praynig

# 234
Момичета, имам количка (триколка) която е в много добро състояние само една от задните й гуми пада от време на време като се кара, но която мама я вземе може да си я оправи. Тя е от племенницата ми и само ми заема място в гаража, аз за моето дете ще купувам друга. Много бих искала да я подаря на някоя мама която има нужда. Количката е на Симеоновско шосе, но мога да я закарам и в центъра, но мъжо трябва да я качи в багажника и някой да я разтовари, че не трябва да вдигам тежко.
Пишете ми на лични!

# 235

ако е за събота направо да ми се обади защото ще ходя сигурно пак до онзи склад Wink
предупреждавам ,че не мога да ходя и събирам багаж,така ,че му кажи Весе да намери начин да дойде до там Praynig

Значи, младежът е много точен. Party Ентусиаст е. Запалих го преди време и от няколко месеца събира качествени неща, но вече няма къде да ги скадира. Той иска просто да му кажем къде и кога да донесе нещата. Има кола. Но въпросът е решен вече. Утре ще се видя с него и ще му дам координатите на Миленита. Heart Eyes
Когато говоря за багаж ... имам предвид, че вече никоя от нас не може да вдига тежко и е с ограничено време ... всяка поради различни причини. Peace

# 236
  • София
ама май за Хели ни трябва, защото имаме една перла 04 за нея,но със счупена врата,
Shocked Shocked Shocked Онази в склада на ОВНЕ не е ли за Хели  #Crazy Тя си бачка и не е със счупена врата  newsm78 Брат ми я ползваше  Thinking

# 237
Ми иве с мая като я гледахме, решихме че вратата не и бачка, но щом казваш - носим я на Хели пък ако има проблем, ще търсим решение.
Роси никва я няма....утре ще и звъня сутринта - днес не му бяха готови изследванията............еййй Cry Cry Cry Cry

# 238
  • sofia
Ми иве с мая като я гледахме, решихме че вратата не и бачка, но щом казваш - носим я на Хели пък ако има проблем, ще търсим решение.
Роси никва я няма....утре ще и звъня сутринта - днес не му бяха готови изследванията............еййй Cry Cry Cry Cry

skapan mi e neta na lap topa ,a i niamam kirilitza Close

a i tichah po bolinitzi  Close

# 239
  • София
Аз само казвам, ако решите не и я давайте  Hug Но наистина брат ми я ползваше.Единствения кофти момент е, че много подскача при центрофуга  Confused

Общи условия

Активация на акаунт