"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" - тема 8

• 27 455
  • 684
  •   1
Отговори
# 360
  • sofia
е добре де-нали ще прави неща за базара и парите от тях ще са за нея newsm78
Крис,аз ще те върна бе-надявам се да свършим до 20-нали е от 18.30-и щом лъвов мост ти е удобно-нямаш грижи Hug Heart Eyes

от 19.00ч.е  Wink
писах който може да дойде малко по-рано за да помогнем на Мира и колегите й в организацията.

Криси,питай Хели колко кутии кибрит и какво лепило й трябват Praynig

# 361
  • София
Кои ще ходите утре?

# 362
  • sofia

mi newsm78
az,Eti,Eva,Yanita,Yvet,Linda,Milenka,Kriskata eventualno........za tiah znam

# 363
Криси няма да идва, защото не ме пускат Embarassed Embarassed, ама друг път ще ви обяснявам, просто искам да ви кажа, че съм с вас и че напоследък нямам думи за вас. Искам само да ви бъда помощник и да знаете че имате моята подкрепа във всичко, което правите. Сигурна съм че всичко ще мине много успешно и се надявам да намеря и аз своето място в този проект в най-скоро време. Heart Eyes Heart Eyes

# 364
А не може ли да съберем парички за Хелиана? 100 лв не са толкова непосилна сума-5 човека по 20 лв и сме ги събрали. Хайде-аз се включвам с 20 лв. Нямамам никакви материали,но  пък от друга страна е хубаво те да си ги изберат и купят.Какво мислите? newsm78         

# 365
 nezito ИЕ НЕ ДАВАМЕ ПАРИ НА РЪКА, В НИКАКВЪ СЛУЧАЙ. хЕЛИ МИ Е КАЗАЛА КАКВО ИСКА, САМО КЪМ ЦВЕТОВЕТЕ ИМА ПРЕТЕНЦИИ, ЗАЩОТО ИСКА ДА ГО направи приятно за Дани а тя умее да прави нещата уютни. Днес ще и звънна и ще пиша. Аз също ще се включа с паричкино исках да видя имаме ли нещо по домовете си, което да им е от полза и след това да купуваме Wink

# 366
И така става. Както казах вече -ще се включа. Като уточниш нещата,пиши да се разберем как да ти дам парички.Аз май имам останал фриз-детски,не незнам колко е ,но ще проверя. Hug

# 367
Здравейте, някои от вас могат и да ме познават, а някои не. Аз съм Митко(dimmo.dir.bg) или Митко на Ивет...Пиша ви за да ви обясня част от идеята по която работим с Ивет.Именно картичките които правим са с идеална цел, а именно подарък за влюбени, картичките ще съдържат по 8, 10 избрани стиха с ръчно изработени корици или картички джоб върху които ще има надписи обичам те на 8 езика. Картичките ще са символ-подарък за тези които искат по няякакв начин да кажат на половинката си"Обичам те" дори и на Коледа, Нова Година и пре цялата година.Всъщност те дори ще звучат и като благодарност към отсрещният, за това че цяла година са заедни и че ще продалжат да са заедно, дори при настъпването новата година или нещо подобно.Задължително мислим да има и плакат, който само като се погледне и ще се разбере цялата лгика на този кът на любовта...Не само Св.валентин е денят на любовта, трябва да бъде всеки ден и най- вече в онези светли празници. Хора т'ва е...надвам се за успех

# 368
Криси няма да идва, защото не ме пускат Embarassed Embarassed, ама друг път ще ви обяснявам, просто искам да ви кажа, че съм с вас и че напоследък нямам думи за вас. Искам само да ви бъда помощник и да знаете че имате моята подкрепа във всичко, което правите. Сигурна съм че всичко ще мине много успешно и се надявам да намеря и аз своето място в този проект в най-скоро време. Heart Eyes Heart Eyes
Кой не те пуска беееее!!! SadКрисоооо, пак ли няма да те видяяя Crossing Arms Heart Eyes
Аз имам лепило за хартия, мисля че може да стане за къщичките,мога да й заделя една цяла кутия с 12 бр. Криска питай я дали ще й свърши работа? Praynig  И едни тапети имам но са само 2 или 3 ролки ако свършат работа ще ги дам и тях???

# 369
  • sofia
Здравейте, някои от вас могат и да ме познават, а някои не. Аз съм Митко(dimmo.dir.bg) или Митко на Ивет...Пиша ви за да ви обясня част от идеята по която работим с Ивет.Именно картичките които правим са с идеална цел, а именно подарък за влюбени, картичките ще съдържат по 8, 10 избрани стиха с ръчно изработени корици или картички джоб върху които ще има надписи обичам те на 8 езика. Картичките ще са символ-подарък за тези които искат по няякакв начин да кажат на половинката си"Обичам те" дори и на Коледа, Нова Година и пре цялата година.Всъщност те дори ще звучат и като благодарност към отсрещният, за това че цяла година са заедни и че ще продалжат да са заедно, дори при настъпването новата година или нещо подобно.Задължително мислим да има и плакат, който само като се погледне и ще се разбере цялата лгика на този кът на любовта...Не само Св.валентин е денят на любовта, трябва да бъде всеки ден и най- вече в онези светли празници. Хора т'ва е...надвам се за успех

Mite, Hug

# 370
  • София
Митко , идеята е страхотна! Hug
Ти си прекрасен човек, бях го писала и по-нагоре по темата, но настоявам пак да ти го кажа и да не се "дърпаш" от това- моля те кажи какви материали ще са ти нужни за направата на картичките и плаката, имаш ли къде да разпечатваш стиховете (имам предвид принтер и пр.).Мога да ти дам флаш памет , ако нямаш, за да ги пренасяш файловете..Изобщо, кажи моля те какво ще е нужно , за да се реализира проекта, за да се включим и ние..
Поздрави!  bouquet

# 371
Митко , идеята е страхотна! Hug
Ти си прекрасен човек, бях го писала и по-нагоре по темата, но настоявам пак да ти го кажа и да не се "дърпаш" от това- моля те кажи какви материали ще са ти нужни за направата на картичките и плаката, имаш ли къде да разпечатваш стиховете (имам предвид принтер и пр.).Мога да ти дам флаш памет , ако нямаш, за да ги пренасяш файловете..Изобщо, кажи моля те какво ще е нужно , за да се реализира проекта, за да се включим и ние..
Поздрави!  bouquet
Митко...........сайта ти е любимото ми място.........
Бих желала и аз да се включа в материялите, които са ти необходими, моля те дай ни списък, нека бъдем част от това, което правиш за нас и децата Praynig

# 372
  • sofia
 Hugимам добри новини за всички  bouquet
Казвам така,защото това е първото ни такова дарение,което направихме и знам,че всички ще го оценят Heart Eyes
Благодарение на парите,които имаме от дарения, днес нашата скромна организация дари на домът в Медвен 2 апарата за физиотерапия на стойност  2 200 лв.
Апаратите са доставени в Медвен и монтирани Simple Smile днес

Надявам се наистина де им е по-лесно да лекуват децата с тях Praynig
а как ми се ходи до там Sad

# 373
  • София
Криси,
ако се прави акция за Хелиана, ще се включа с удоволствие. У нас нямам нищо налично освен малко Теракол, но мога да купя латекс или нещо друго. Пиши обаче за това в темата за Хелиана плииз, така е по лесно да следя нещата  Praynig

# 374
Hugимам добри новини за всички  bouquet
Казвам така,защото това е първото ни такова дарение,което направихме и знам,че всички ще го оценят Heart Eyes
Благодарение на парите,които имаме от дарения, днес нашата скромна организация дари на домът в Медвен 2 апарата за физиотерапия на стойност  2 200 лв.
Апаратите са доставени в Медвен и монтирани Simple Smile днес

Надявам се наистина де им е по-лесно да лекуват децата с тях Praynig
а как ми се ходи до там Sad
  bouquet Heart Eyes  bouquet Heart Eyes  bouquet Heart Eyes БРАВО НА ВСИЧКИ, МОМИЧЕТА!!![/size] Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт