"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" - тема 8

• 27 320
  • 684
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Здравейте на всички и от мен.
Аз за първи попадам на тази тема и съм доста боса... Имам голямо желание да помогна с каквото мога. За съжаление нямам таланти и професията ми е доста тривиална, но може и да вляза в употреба... Моля ви да ми пишете на лични или на мейла, за да видим с какво мога да съм от полза...

# 106
Аз за първи попадам на тази тема и съм доста боса... Имам голямо желание да помогна с каквото мога. За съжаление нямам таланти и професията ми е доста тривиална, но може и да вляза в употреба... Моля ви да ми пишете на лични или на мейла, за да видим с какво мога да съм от полза...
  bouquet добре дошла

# 107
  • София
Рут, благодаря за посрещането  Simple Smile ! Чакам някое от вас момичета да ми пише на мейла или кю-то, за да видим мога ли да помагам или съм обречена...  Wink

# 108
  • София
В Св.Параскева има нужа от 3 чифта хубави ортопедични обувки, тип боти с твърд форт"
номер 19-2 чифта, едина чифт номер 20.
Едните са за Пепчето:-)
Ще пусна тема и в Нашите деца.

# 109
  • sofia
прочетох уж всичко изписано  Embarassedи ще се опитам да се включа в обсъжданията ви Twisted Evil

1.За Хели newsm78.....нека опитаме на базара с къщичките ,но да са по-малки и по-евтини WinkНе виждам кой от нас би могъл да й помага за ремонта,в случай че се налага да се почне веднага .Според мен няма да могат скоро да си сменят жилището ,освен ако не се стегнат и почнат работа.В Радомир не са чак толкова скъпи наемите Wink

2.Митко Hugми е слабост и съм с две ръце за базара  и неговите творби.Няма да обяснявам що ми е слабост и т.н. Embarassed

3.За базара-Линда движи нещата и скоро ще има отговор.В момента в който имаме положителен такъв почваме да правим нещата .Само ще уточним какво точно Wink

4.Трябва да събера всички протоколи на едно място.Т.е да са в мен до 1 седмица за да ги пооправя и продредя......Да са готови за счетоводителката и за раздване на дарителите.

5.Действам за документите в АЗД,но още обикалят из страната и това ни бави в момента.
6.Ако  склада в ОВНЕ е пълен не събирайте дрехи повече,защото няма с какво да се извозват.Аз ще търся другото момиче за другото място,но проблема е,че не мога да товаря и разтоварвам.Ще го мисля Thinking

Колкото и да ми е неудобно ще ви кажа,че поне 1-2 м.няма да мога да карам много и да съм в движение.Ще преценявам положението и ще се включвам с ходенията ,но няма да е често.

Криси,за Медвен вече ми е напълно невъзможно Sad

Кво става с брошурите и блузките newsm78Не че много ми трябват сега де,ама се сещам Twisted Evil

имаше още нещо Embarassedма изключих Close

да #Crazyза кутиите за пари.Моля ви да не се слагат никъде такива кутии,имаме горчив опит Sad

# 110
Искам и аз да дойда в дом номер 7, Еми, ти знаеш, само дано не съм на работа, когато решите  Praynig . Ще те хвана на кю-то за подробностите.

В сряда би трябвало да почивам, по предварителни данни. Къде и какво е "Бъни" (извинете ме за невежеството Embarassed)??? Ако Калоян е здрав и е на ясла съм с вас  Simple Smile  .
Нови ли да са обувките??? Трябва да погледна у дома, но мисля, че имам нещо такова от Калоян, само дано не са дадени вече  Praynig

# 111
сам да кажа за брошурите -един човек с рекламна агенция се свърза с мен-ще помогне за брошурите-понеже надписват при тях рекламни сувенири е сложил на взоя сайт препратка с брояч към нашия и каза,че от всеки сувенир по 3 ст.са за нас Hug
за брошурите-чакам само Дамаянти малко да се пооправи с апартамента и да ми прати модела или там каквото са направили да го обсъдя с него и да го решим с какво ще помогне-4е няма време еййййй-базара си дойде Party

# 112
  • София
айдееееее, почна се!
роси, поеми въздух между отделните точки в списъка, моля!
 Joy

# 113
Искам да ви кажа, че предадох на Митко вашите позитивни отзиви (честно да ви кажа приятно се изненадах, че ви е създал толкова приятно впечатление) и че активно обмисляме всякакви творчески идеи. Трябва да се срещнем и да обсъдим с него какви материали ще са ни необходими и ще го напиша тук. Ако някой може и иска да се включи с нещо, ще е супер. Ако ли не - ще купуваме каквото трябва, не е проблем.
Още не съм му казала, че приходите ще са за него, Роси чакам да потвърдиш окончателно този вариант  Peace и ти пращам много целувки, че отново си с нас  Heart Eyes

# 114
  • София
www.bunny-bg.com
Обувките трябва да са запазени, не е казано нови.
За слепите дечица....Луи Брайл поемат САМО днешния транспорт. Т.е. това пак е на дневен ред, както и транспорт за рехабилитацията на Пепи...Идеи?

# 115
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
Еми какво става с Пепи? Транспорта казах че ще мога да го водя , но започнах работа. Това не означава че поне веднъж седмично няма да мога да съм на разположение. Пиши ми моля те какво става.

# 116
  • София
Еми какво става с Пепи? Транспорта казах че ще мога да го водя , но започнах работа. Това не означава че поне веднъж седмично няма да мога да съм на разположение. Пиши ми моля те какво става.
Пепи пак е болен, иначе има направление! Т.е като оздравее може да почне рехабилитацията.

# 117
www.bunny-bg.com
Обувките трябва да са запазени, не е казано нови.
За слепите дечица....Луи Брайл поемат САМО днешния транспорт. Т.е. това пак е на дневен ред, както и транспорт за рехабилитацията на Пепи...Идеи?
що само за днес беее баси ooooh! нали уж беше по програма няква-уфффф-кога трябва да ходят по принцип?
аз евентуално мога да поема другата седмица да ги возя-ама за по-натам-не се знае- знае ли се Mr. Green

да кажа една страхотна новина-за тези които познават Марина от Благодеятел(заедно организирахме "за 300 българчета повече")- в понеделник стана щастлива мама на едно прекасно момченце Йоан(ако не се лъжа) Laughing-знам колко изстрада това беб4е и съм безкрайно щастлива за нея-да расте здрав за радост на мама и тати(той милият беше като дрогиран като го видях в болницата-от щастие де Mr. Green)

# 118
О-О-О-О,Роси, МНОГО СЕ РАДВАМ ДА ТЕ "ВИДЯ" Hug Добре дошла отново!!!Бързо възстановяване пожелавам!!! Heart Eyes
Добре дошла и от мен!!!Тук всички следим темата и всеки се включва където може и с каквото може-заповядай!
ОТНОВО ДА КАЖА-ИМА ГОТОВИ ЧАРШАФИ /70/150см/-ДА ЗАПОЧНЕ РАЗНАСЯНЕ ПО ДОМОВЕТЕ
По-нагоре в темета писах за Медвен-ако може някой да ми отговори дали е удобно да звънна по тел. там и да уточня постелното бельо и завивките.Бях се обърнала към Криси, защото мислех, че е най-наясно с този дом, но естествено приемем всякакви отговори.....ако обичате Hug

# 119
   Twisted Evil

6.Ако  склада в ОВНЕ е пълен не събирайте дрехи повече,защото няма с какво да се извозват.Аз ще търся другото момиче за другото място,но проблема е,че не мога да товаря и разтоварвам.Ще го мисля Thinking

да #Crazyза кутиите за пари.Моля ви да не се слагат никъде такива кутии,имаме горчив опит Sad

РОСИ, ДОБРЕ ДОШЛА!!!!!

Момичета,трябваше ли Роси да излеае от болница,за да каже за горчивия опит с кутийте.Мисля,че доста се изписа по този въпрос.Мерелин , Криси и др. подкрепиха идеята с възторг.  Аз говорих с моя клиент и  една кутия е почти готова.
 Роси, в склада има още доста място.
 Момичета, бих искала да дадете идеи как да се подрежда склада, в смисъл да се знае наличността, а и от кого какво е получено, къде е отишло.
Първоначално това, което имаше с Мая го разделихме в прозрачни торби  и надписахме по възрасти и артикули. След това Криси и Хапка го разпределиха и надписаха по домове.  В момента има и неподредено.
Според мене трябва да се знае какво има, за да можеме да реагираме при нужда.

Общи условия

Активация на акаунт