"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" - тема 8

• 27 426
  • 684
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Еми видях го ама съм малко на червено Embarassed
Ама аз нямах предвид да даваме толкова ние, колкото да се опитаме кой колкото може да популяризира случая, разгледайте всички документи в сайта- епикризи, резултати, историята е абсурдна, а момчето заслужава своя шанс.....Вярно в и другото, че капка по капка вир става, но в случач наистина мисля, че по-важно е пове4е хора да разберат....

# 421
 S_vaseva, разбира се, само че не знам кога точно ще ходим.

# 422
S_vaseva, разбира се, само че не знам кога точно ще ходим.
Ще следя в другата тема за предстоящите посещения  bouquet

# 423
  • sofia
На Руми от Перник й е мъчно, че кръстницата й не я посещава и не й се обажда! Confused Sad Влюбена съм И в това дете! Heart Eyes
Vese,tia e v Burgas i ne e da ne se obajda ;-)Osven tova Rumi ima skoro r.den i e veroiatno Kiara da otide.Ako-ne,nie taka ili inache shte hodim za rojd.i den i shte i dadem podaratzite ot Kraustnitzata Wink.Trudno e ot Burgas  Sad,no vsichki biahme naiasno s tova.
Tozi mesetz ima dvama rojdennika
 v Pernik v goliamata grupa ,shte dam datite za da organizirame hodeneto Hug
Emi,az go znam linka ot Kliukarnika,no dori i da ne pishat horata po temata ne znachi,che ne praviat nishto.Az sam go napusnala linka na priateli.........Predpolagam,che horata prevejdat pari i bez da pishat Praynig

# 424
  • София
На Руми от Перник й е мъчно, че кръстницата й не я посещава и не й се обажда! Confused Sad Влюбена съм И в това дете! Heart Eyes
Vese,tia e v Burgas i ne e da ne se obajda ;-)Osven tova Rumi ima skoro r.den i e veroiatno Kiara da otide.Ako-ne,nie taka ili inache shte hodim za rojd.i den i shte i dadem podaratzite ot Kraustnitzata Wink.Trudno e ot Burgas  Sad,no vsichki biahme naiasno s tova.
Tozi mesetz ima dvama rojdennika
 v Pernik v goliamata grupa ,shte dam datite za da organizirame hodeneto Hug
Emi,az go znam linka ot Kliukarnika,no dori i da ne pishat horata po temata ne znachi,che ne praviat nishto.Az sam go napusnala linka na priateli.........Predpolagam,che horata prevejdat pari i bez da pishat Praynig
Роси, виж в сайта! Има секция "дарители". В деня , в който пуснах моите скромни парички, на другия ден информацията беше сложена. Тоест всяко дарение ВЕДНАГА се публикува, има пълна прозрачност...Само виж за какво става дума, никой не дава.. Cry Cry Сложих си линк в подписа...Ще пусна линк и на фирмите, с които работя, просто се чудя как да помогнеем, момчето си заслужава! Рагледайте подробно сайта...

# 425
  • София
В неделя сутрин мисля да ида до Св.Параскева. Желаещи????
Имат нужда от кремчета п/в подсичане..

# 426
В неделя сутрин мисля да ида до Св.Параскева. Желаещи????
Имат нужда от кремчета п/в подсичане..
Към колко часа ще ходиш,за да видя дали мога да дойда ? Имам желание! А за момчето разгледах всичко подробно и реших ,че също ще отделя макар и скромна сума в най-скоро време. Имаш право за очите му!Дано се оправи! Praynig

# 427
  • София
Към 10ч.

# 428
  • sofia
моми стройни  Crazy

трябват проходилки Praynig Praynig Praynig
 я да пусна тема аз в нашите деца Wink

# 429
Разчитайте на една проходилка от мен. Не е нова, но е здрава. Днес ще ми е малко трудно да я дам, но ако е спешно ще се постарая. Иначе за другата седмица няма проблем.

# 430
искате ли ме с вас в неделя бе? не ви ли е мъчно за мен бе? в колко часа пред дома, има едни 3 чувала зрънчо о ткога чакат някой да ги хапне.
Роси дай ми дати за ходене в перник да видя мога ли да възна за малко от работа щото не търпя да не ида толко време
Мая какво стана с буса newsm78
проходилки щти намеря 2-3, за перник ли са.
Мери имам огромна молба, за ходенето до радомир ще ми трябва картата на Темпо за да сипем нафта в буса, как мога да я взема от теб, щото Роси много пътува и не се добирам до нейната карта newsm78 Hug

# 431
  • sofia
искате ли ме с вас в неделя бе? не ви ли е мъчно за мен бе? в колко часа пред дома, има едни 3 чувала зрънчо о ткога чакат някой да ги хапне.
Роси дай ми дати за ходене в перник да видя мога ли да възна за малко от работа щото не търпя да не ида толко време
Мая какво стана с буса newsm78
проходилки щти намеря 2-3, за перник ли са.
Мери имам огромна молба, за ходенето до радомир ще ми трябва картата на Темпо за да сипем нафта в буса, как мога да я взема от теб, щото Роси много пътува и не се добирам до нейната карта newsm78 Hug

алооооооо,как не се добираш до мойта карта маааа Twisted Evil
аз най-малко сипвам последните 2 м. Mr. Green
Но започвам от другата седмица с пътуването,така че не е зле втората карта да е на разположение на пътуващите.Ако не Thinking,сигурно има около 60-70 л. в едната ,ще заредим поне за 2-3 ходения и пак ще си си я менкаме из цяла София Crazy

Проходилките са за Перник,да.Планувам вторник,но ще водя момичетата от БАОО ,Ева и Миленка.Колата е фул за сега.После ще минем и през Хелиана WinkНо има вероятност и Маринка да дойде, а тя е с кола WinkИзчаквам Гери от БАОО да ми потвърди за вторник Simple Smile

# 432
  • София
имам една проходилка у дома, обаче габа й е посмачкала фасона. конструкцията е здрава, имаше нещо с батерии отпред, което май не работи, а и доколкото си спомням тапицерията от долната страна беше в кофти състояние. с две думи, здрава е, но няма търговски вид. ако искате - веднага я давам.
и без това съм решила следващото дете да го пробвам без проходилка Wink

# 433
  • София

Може ли да дойда, въпреки, че не ме познавате? Ще взема няколко кремчета за подсичане - какви, Бочко, БебиТан? Ако пък не разрешават в дома нови хора, мога да донеса кремчетата някъде???

# 434

Може ли да дойда, въпреки, че не ме познавате? Ще взема няколко кремчета за подсичане - какви, Бочко, БебиТан? Ако пък не разрешават в дома нови хора, мога да донеса кремчетата някъде???
Всъщност как стои въпроса с новите хора? Защото и аз не съм ходила до сега. Има ли проблем? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт