Ринопластика, тема 2

• 117 166
  • 938
  •   1
Отговори
# 210
Вижте във фейсбук, групата Ринопластика, има там негови пациенти

# 211
  • В.Търново
Не знам какво му е нивото, но прави затворен тип ринопластика и ползва ултразвук. Досега не бях срещала в България ултразвукова ринопластика.
Има.

# 212
Комитски прави ултразвукова ринопластика.

# 213
Не знаех за Комитски. За него, също, до момента, не съм чела лош отзив. Рак ще кажа, че снимките в сайта му, нещо не ми вдъхват доверие. Даже не мога да обясня защо.

# 214
  • В.Търново
Кулов също прави.

# 215
Аз виждам при Комитски и Илиев гърбица веднага след операция. Както и като цяло груба, неизпипана работа. Тези фини линии и форми като при турските хирурзи, за съжаление липсват. Просто онези са си майстори и много ме е яд, че нашите са толкова далече. Погледнете в Инстаграм този лекар, много ми харесва

# 216
Даже и шевовете им са по-фини. Защо в България нивото е така ниско ...

# 217
Не ви ли притеснява след операция в чужбина, че докторът е на хиляди километри и при последваща нужда или притеснение по време на възстановяването, може да ви прегледа само на видео (абсурно е)?

# 218
Притеснява ме, да! Даже и това, че операцията е извън България, извън ЕС и недай се Боже нещо да се случи, какво ще стане? Кой ще ми помогне.
Затова искам в България да намеря хирурга, който ще се справи с върха на моя нос.

# 219
Е, Истанбул е на няколко часа все пак, много близо. Да запишеш час при читав унг не става от днес за утре и пак трябва да чакаш, така че.. А и те затова стоят по 1 седмица там след операцията, за да може да се реагира навреме

# 220
А и да не забравяме, че като стане проблем нашите лекари също не изгарят от желание да се срещат с пациента. Чувала съм за много подобни случаи с наши лекари, нормално било, щяло да се оправи, заети били. Не е като да им се обадиш днес и утре да те видят, нищо че са уж са ни близо.

# 221
Ей, като ги задраскате тия  - само няколко часа по въздух (е, и за Измир прекачването ей колко да е още - 30 мин.)  или колко заети и недостъпните били български доктори 🙈🙉🙊
1 седмица след операция не е толкова ларж. Това не е кат да ти боцнат филър и да се прибереш.
Ама тази индустрия толкова на конвейр вече, че скоро и тази постоперативна седмица ще я дават optional 🤭

# 222
Ами аз пътувах 3 часа до Истанбул ✌️Всеки си тегли на везната плюсове и минуси и действа. В Турция има страхотни лекари, страхотни резултати, не е далече, болници, условия, транспорт, всичко е толкова добре организирано, удобно, комфортно. Никой не убеждавам, де, то моето мина, да му мислят тепърва тези, на които им предстои 🙈😆

# 223
Ако сте от София ще пътувате три часа... Ама ако сте от Силистра...
Още повече, че 10 дни престой, на мен са ми много. И като се върна, ако имам проблем и какво, пак до Турция. Че това са разходи, а и кой ще ми гледа детето. Засега Турция не ми е вариант и търся читав български хирург.

# 224
Аз за читав български хирург не знам , имам приятелки ,които са се оперирали преди години при Джамбазов и операциите им са сполучливи,но са по-скоро изключения.

Общи условия

Активация на акаунт