Ринопластика, тема 2

• 117 390
  • 938
  •   3
Отговори
# 315
  • София
Челеби има много кофти случаи. Виж във фб и Whatsapp групите.

# 316
А има What's up този номер. Засега ще го избегна. Продължавам да търся отрицателни мнения за Чаглар. Симпатяга е, изглежда земен човек, всички са много доволни.

# 317
А има What's up този номер. Засега ще го избегна. Продължавам да търся отрицателни мнения за Чаглар. Симпатяга е, изглежда земен човек, всички са много доволни.
Продължавате да търсите лоши отзиви, вие очи нямате ли?
Тия прасешки носове ако на вас ви харесват и хората си ги харесват, това не ги прави по-непрасешки, прави естетиката на харесващите извратена. Обезобразяват се хубави момичета - то издялкано, очипено, ужас.
В групите е забранено да се дават негативни коментари, освен от първо лице. Затова масово си честитят и най-смелото мнение, което се позволява, е "щом ти се харесваш..."
И дежурният рефрен "върхът ще падне". То като е такова изкасапено, откъде ще дойде нормална дължина, да не порасне нов нос.... ?!

Последна редакция: чт, 07 апр 2022, 01:20 от Doro

# 318
Вие ринопластика имате ли? Моят нос изглеждаше по същия "прасешки" начин, сега не можеш да разбереш, че е опериран... И да, става визуално по-дълъг, когато върхът се намества и пада надолу. Това пък да правиш изводи от снимки от операционната... Нз.. Grinning

# 319
Всички носове непосредствено след операция са яко вирнати нагоре. Истина е, че спадат и по някакъв начин се издължават, не знам и аз на какво се дължи…
Обаче носът от последната снимка е скандално обърнат, чак толкова не съм виждала, признавам си 😬

# 320
Продължавате да търсите лоши отзиви, вие очи нямате ли?
Тия прасешки носове ако на вас ви харесват и хората си ги харесват, това не ги прави по-непрасешки, прави естетиката на харесващите извратена. Обезобразяват се хубави момичета - то издялкано, очипено, ужас.
В групите е забранено да се дават негативни коментари, освен от първо лице. Затова масово си честитят и най-смелото мнение, което се позволява, е "щом ти се харесваш..."
И дежурният рефрен "върхът ще падне". То като е такова изкасапено, откъде ще дойде нормална дължина, да не порасне нов нос.... ?!

Абсолютно съм съгласна. Масово виждам и аз и на живо и на снимки носове, които в анфас стоят като зурла и можеш да пребориш колко косми има вътре, но жени, които са имали големи гърбици, намират това за хубаво. Факт е, че след година, две върхът пада малко, но не и драстично. Въпросът е, че тези причинили им подобно нещо няма какво да направят ако е изрязано твърде много. Те са жертви. Присаждат им после на ревизии хрущяли и ребра, но ситуацията става все по- сложна медицински, затова човек трябва хубаво да гледа, чете и проучва преди да се подложи.

# 321
Кулов прави страхотни септопластики. Аз съм със септоринопластика при него през февруари 2018г. Може и само септопластика. Цените вече са различни, високи. не знам в момента колко са.
Някой с актуални цени?
И все още се чудя при септопластика задължително ли е и ринопластика?

# 322
Това пък да правиш изводи от снимки от операционната... Нз.. Grinning
Права сте, на операционната още не е подут. После наживо зурлата е в пълен обем, като се добави и "временния" отток, който спада месеци, ама за по-сигурно година.
Няма да публикувам живи снимки, разбира се, за да не злепоставям момичетата. Затова неизвестна от операционна.
Проблемът на Чаглар не е само в очипяването, а в скъсяването на дължина,което придава зурления ефект. За разлика, например - с този стил на работа при повдигане на връх:

# 323
Пак казвам, снимките от операционната нямат много общо с действителността след година пък особено. Влезте в страницата на Чаглар и вижте резултатите след година. Повечето са напълно нормални и естествени. Е, сега който си е пожелал много вирнат нос, си го е получил, това е лична преценка и вкус все пак. Аз пък много харесвам такива носове ✌️

# 324
  • София
Ти харесваш, но има цяла група получили такива зурли без да са ги искали. Няколко пациентки именно на доктор Ч.
Та хайде всеки да преценя за себе си.
Факт е, че повечето турци правят носа плосък, къс и вирнат. Наричат го "свой стил".
Проблемът е, че го правят и на жени, а и мъже, които не са го искали и изглеждат обезобразени после.

Пак казвам, снимките от операционната нямат много общо с действителността след година пък особено. Влезте в страницата на Чаглар и вижте резултатите след година. Повечето са напълно нормални и естествени. Е, сега който си е пожелал много вирнат нос, си го е получил, това е лична преценка и вкус все пак. Аз пък много харесвам такива носове ✌️

# 325
Аман! Как пък работата на нито един от турските хирурзи не Ви хареса. На някои от Вас. Много знаете и разбирате,  но не се научихте да пишете ПРЕЦЕНЯВА.
Баш някои са като лисицата и гроздето. Оперирайте се при когото искате, само спрете да плюете безпочвено. Този сте видяли, за онзи сте чули. Глупости! Точно за това Ви поведение не виждате много направени носове. Хората не искат да ги обсъждат разни всезнайковци. Вървете, учете , специализирайте, допълнителни обучения и курсовете правете и почвайте да оперирате Вие. Че да има върху какво да се плюнчим, докато обсъждаме и вашата работа. Човек да не пластелинена кукла. Като не стане добре, ще смачкаме още малко и ще сложим нова топчица и пак ще я оформим.

# 326
  • София
Нито е плюене, нито е безпочвено.
Добре е хората да се осведомят от рисковете на тази операция преди да си скубят косите. Нуждата от ревизия при добрите лекари е 15-20%. Има хора с по няколко ревизии, като след всяка стават все по-зле някои от тях.

# 327
Мм, хич!

# 328
Откъде знаете, че хората не са искали? Нали това подробно се коментира преди операцията, какво, що и така нататък, прави се фотошоп за ориентир и прочие.. Турците щото са зле, затова от цял свят ходят при тях.. Стига глупости 🙈

# 329
  • София
Защото накрая фотошопът няма нищо общо с реалността в случаите, за които говоря и познавам. А дали са турски или китайски и колко им е добър маркетингът няма никакво значение.
Прецакани има от лекари във всякакви страни. Просто в Турция стават повече из групите, именно заради многото реклами.

Общи условия

Активация на акаунт