Борбата с рака - духовното оцеляване, физическото преодоляване - 71

• 76 043
  • 1 199
  •   1
Отговори
# 990
Рени, какво са ти казали, че са ти изкарали ангелите? И аз имах един такъв случай. Чайлд, значи твоите челюстни промени се оказаха зъбни проблеми? Ами това е добре Simple Smile

# 991
В диспансера,за който се съмняват че има нещо го вкарват втори път и му правят допълнителни снимки. И аз съм на вратата с единия крак навън и излезе една лекарка и ми каза да се върна да чакам. След няколко минути се върна и ме освободи. Цялата работа беше според мен, че са видяли че ми е висок туморния маркер и се съвещаваха дали да ме доскенирват.
Чайлд дано всички притеснения са заради този зъб.
Коренче излезе ли резултата от скенера?

# 992
  • Sofia
Ох, съвсем не е ясно за съжаление, но силно се надявам да са зъбни проблемите. Защото измененията не му приличат на моя стоматолог на нещо, свързано със зъби. Съгласих се да извади мъдреца като последна надежда да спадне отока. Но аз имам и някакъв оток от същата неоперирана страна, на ребрата, болезнен при натиск. За по-малко от две седмици от отлични резултати на скенера се вкарах в друг филм и си открих някакви страни изменения и то от другата страна, не от тази на операцията.
Рен, благодаря! След първоначалния шок се нагласям за лоши резултати и борбата отначало.

Последна редакция: пт, 09 юли 2021, 21:56 от Child of June

# 993
Юле, всичко ще бъде наред, не знам защо но имам положителна нагласа. Вярвам, че ще е нещо " тъпо".
Когато съм /бях на зор и моят онколог естествено не си вдига телефона и не отговаря на Вайбър си правя онлайн консултация с проф.Тимчева . Можеш да се свържеш с нея  без да пътуваш до София -  да прилагаш снимки, дискове и епикризи  80 лв е консумацията. Успех🍀❤️🍀https://www.healee.com/bg/patients

Последна редакция: сб, 10 юли 2021, 00:43 от Чукове на съдбата

# 994
Момичета, здравейте, на мама едната вена е потъмняла на ръката, където вливат (8 дни след последната бяла вливка) и четох, че това е нормално и че ще отшуми до 1-2 месеца, но знаете, че съм паника и си питам. При вас имало ли е такова нещо?
Също така има някакви петънца около тази вена. Не може да прецени дали са на кожата или на вените. Казва и че след бялата химия кожата и е станала доста чувствителна и получава доста лесно ранички. Това нормално ли е?

Моята едната вена от първото вливане беше така. Още има малко кафяво. Едно еди стени вливане. Първо ме бореше, после ме сърбите, после се обели. После седя кафяво 3 месеца

# 995
  • Варна
Тинти , и аз мисля че са те уплашили напразно , той и моят хирург ми спомена че на 2 негови пациентки на 5 скена са изкарали акъла на жените , ( не спали 3 дни милите ) а нямало нищо общо с рецидив, и всичко им е наред ....зависи кой ги чете , явно има много некадърници .
Във Варненското Сити също може да поискаш второ мнение ако не можеш другаде  , всяка седмица вече идват известни лекари от София ,  д-р Дудов, Доц. Павел Бочев, д-р Николай Недев.
Ето малко инфо :
https://www.moreto.net/novini.php?n=440149&fbclid=IwAR0Rx2Qx … diuRHbdD9-3T5PAhY  

"Acibadem City Clinic Медицински център Варна
MtaSmpdogy n2se8ormecdS  ·
Доц. Павел Бочев започва във Варна консултации – разчитане на нуклеарно изследване PET/CT, даване на второ мнение и консултация на пациенти за радионуклидна терапия. Специалистът е началник на Клиниката по нуклеарна медицина в Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Младост в София. Доц. Бочев извършва също радийодлечение при хипертироидизъм и радионуклидно лечение при костни метастази.
Документи за разчитане – мудицинска документаци и диск, се приемат на регистратура ет.1 в Аджибадем Сити Клиник Варна. Доц.Бочев ще коментира разчитането с пациентите със записване на час. Консултите са платени. "

А  друг вариант е да си направиш разчитане в Турция , аз се бях свързала с тях, много любезни , бързо действат, отлична комуникация и т.н - 120 Евро
Ако някой друг също има нужда ето линка  :  
 https://acibadem.bg/?gclid=EAIaIQobChMIl4nau4eg7QIVmOFRCh0l5gKqE … AYASAAEgKRVPD_BwE

А Това беше моята координаторка там ,  всички документи могат да бъдат изпратени  по емейл (тя ги превежда ) , а дисковете пратих през We transfer.
   Gülcan Vatansever <gulcan.vatansever@acibadem.com>
        WhatsApp   +90 538 274 13 24

Последна редакция: сб, 10 юли 2021, 16:10 от Муцито.

# 996
  • Варна
Green HeartYellow Heart Муци, толкова много ти благодаря! Искрено, сърдечно и много! Синтезирала си толкова важна информация - безкрайно полезна за мен! Purple Heart

Благодаря ви, момичета! От медицинско лице, семеен приятел, също бях насочена към тези две имена - проф. Цоневска и доц. Бочев. И тъй като в момента съм объркана, хаотична и разпиляна, всяка ваша насока и помощ е безценна! Малко патетично подхождам, но с искрено чувство на благодарност! Blue Heart

# 997
Тинтири,  прегръщам те, защото не мога да ти дам съвет. 🤗🤗🤗
Не се шашкай предварително, защитонвероятно не е това, което мислиш. Обикновено не е.

Момичета, напоследък много мисля за Нели. Предполагам, че всички сте наясно за коя Нели говоря. Ако не сте, мога да ви дам линк.

Моля се да има някакъв изход и подобрение, но също се и плаша..

Мен мн ме боли гърбът, от страната на рака. Тая сестра не ми се обади и се надявам в понеделник да го направи. Боли ме в точка, направо ме изгаря и даже понякога като си поемам въздух ме пронизва.
Това е отноколо две години. Долу горе когато това чудо е започнало да се става по -голямо явно.

Вече всеки ден ходя и се движа, през ден тренирам, не спирам и пак съм с болки в костите и вместо да отслабва, аз съм 64 кг вече... минах на диета.. няма братче..

Иначе косата ми расте мн, ама пък веждите ми опадаха  😆

И така.

# 998
  • В царството на игрите:)
Момичета, напоследък много мисля за Нели. Предполагам, че всички сте наясно за коя Нели говоря. Ако не сте, мога да ви дам линк.
Нели ???

# 999
https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Da-pomognem-na-Neli-da-s … hterya-si-1102622

Ето линк.

Аз дарих, но не мога повече. Даряват к на други, когато мога. Не че да се изтъква, но просто нямам възможност, а така ми се иска да можех да помогна.

Мисля, че тя е също с тройно позитивен, макар че няма никакво значение. Просто е супер тъжно.

Пуснах поста във фейса, хората само слагат емотиконки. Ама това бяма да й помогне..

И като гледам как са я променили всички тия терапии, стероиди, а сега и слухът й е застрашен... то направо баси ужаса тоя рак.

В момента най-голяма радост ми доставят цветята ми. Имам малко дворче и гледам да чопля всеки ден по малко. Най-голям кеф ми е като цъфтят розите ми. Като деца са ми.
И другите любими ми са розмаринът, билките и здравецът.

Препоръчате ми нешо против задържане на течности, че имам чувството пе задържам.

И така де...това е за днес. Хубава неделя утре на всички  😘🤗🙏

# 1 000
  • в сърцето на държавата
Момичета, какво трябва да пише в епикризата, ако си тройно позитивен??

# 1 001
Di, трябва двата хормона да са + и her++.
Това принципно е +, защото те мятат със всички възможни терапии.
Ама, ако всичко е на -, като при мен. Тогава една химия ти е надеждата... + евентуално лъче. Ама аз не им оставих, какво да облъчват. Та ме черпиха с 8 химии....

# 1 002
https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Da-pomognem-na-Neli-da-s … hterya-si-1102622

Ето линк.

Аз дарих, но не мога повече. Даряват к на други, когато мога. Не че да се изтъква, но просто нямам възможност, а така ми се иска да можех да помогна.

Мисля, че тя е също с тройно позитивен, макар че няма никакво значение. Просто е супер тъжно.

Пуснах поста във фейса, хората само слагат емотиконки. Ама това бяма да й помогне..

И като гледам как са я променили всички тия терапии, стероиди, а сега и слухът й е застрашен... то направо баси ужаса тоя рак.

В момента най-голяма радост ми доставят цветята ми. Имам малко дворче и гледам да чопля всеки ден по малко. Най-голям кеф ми е като цъфтят розите ми. Като деца са ми.
И другите любими ми са розмаринът, билките и здравецът.

Препоръчате ми нешо против задържане на течности, че имам чувството пе задържам.

И така де...това е за днес. Хубава неделя утре на всички  😘🤗🙏
Хидролес пия аз- на билкова основа е и ми действа добре .

# 1 003
  • София
Тинтири и Child of June - дано тревогите ви да са напразни!
Аз имам непрекъснато на скенер някакви дегенеративни изменения по костите - на гръбначен стълб и на тазобедрени стави - ама и аз си ги зная, защото ме болят. Дано при вас се окаже нещо подобно.

# 1 004
Рени, няма още резултат. Лекарката каза след десетина дни, че се бавели в момента разчитанията. Предполагам към края на седмицата ще излязат. Чайлд, не си създавай излишни страхове, тази подутина на торса щеше да се види на скенера, нали съвсем скоро е правен.

Последна редакция: пн, 12 юли 2021, 11:23 от koren63

Общи условия

Активация на акаунт