Хипоспадия 8 или деца с урологични заболявания оперирани в Сърбия

• 45 302
  • 769
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте отново! На кой имейл да пиша за запазване на час за педиатър?

# 646
Здравейте, преди операцията писали ли сте си отново с д-р Джинович. Нашата е на 15 март и се чудя дали да му пиша да проверя дали всичко е наред.
Здравейте! Да, аз може би две седмици по-рано му бях писала, тъй като бяха минали около два месеца след като се бяхме разбрали за датата на операцията. Просто писах, че всичко е наред и, че се готвим за пътуването, той ми отговори, че всичко е уредено и, че ще ни очаква. Няколко дни преди да тръгнем, когато направихме изследванията му ги бях изпратила, да попитам дали всичко е наред и той ми отговори, че всичко е отлично. Така, че за ваше успокоение, не виждам причина да не му пишите, предполагам ще отговори, ако не е прекалено натоварен! Успех

# 647
  • София
Здравейте отново! На кой имейл да пиша за запазване на час за педиатър?
sefbolnice@belmedic.com

# 648
Искам да попитам след операция децара могат ли да спят по корем. Моето дете само така спи и много се притеснявам.

# 649
Искам да попитам след операция децара могат ли да спят по корем. Моето дете само така спи и много се притеснявам.
На другия ден след операцията когато ни пускаха сутринта от клиниката една сестра ме предупреди, че детето може да ходи, да сяда, но не и да спи по корем.

# 650
Здравейте,може ли информация за вакуумната терапия ,която доктор Джинович препоръчва.На място в болницата никой не я спомена,но сега на един от имейлите, в които пращам снимки от възстановяването ми каза да правим такава.Вече два пъти питам за подробности, но нямам отговор.

Последна редакция: чт, 03 мар 2022, 17:21 от Gerganata

# 651
На нас никой нищо не ни е казал, но детето ми може би след 2-3 нощи започна да си спи по корем и не е имал проблем. Няма как да го обръщам постоянно, явно спря да го боли и започна да се обръща.

# 652
Здравейте,може ли информация за вакуумната терапия ,която доктор Джинович препоръчва.На място в болницата никой не я спомена,но сега на един от имейлите, в които пращам снимки от възстановяването ми каза да правим такава.Вече два пъти питам за подробности, но нямам отговор.
Тази терапия се прави между операцията за изправяне и тази за изграждане на канал. Вакуум се прави с две спринцовки свързани с маркуч. На нас ни го направиха при махането на катетъра и обясниха как се прави. На едната спринцовка се маха буталото и там се слага члена. С другата много бавно се издърпва и се задържа за известно време. В началото няколко секунди, постепенно се увеличава. Прави се сутрин и вечер 6 и повече месеца. Спира се ден-два преди операцията. Маже се и с кремове. Доста е неприятно за детето.
Поне при моето дете беше така. Но питайте пак за всеки случай.

# 653

Здравейте, попринцип на този адрес ли се правят педиатричните прегледи, малко се притесних. Благодаря!

# 654

Здравейте, попринцип на този адрес ли се правят педиатричните прегледи, малко се притесних. Благодаря!
Да, в момента на този адрес се правят.

# 655

Да, в момента на този адрес се правят.

Много благодаря

# 656
Здравейте пиша отново, тъй като не получих отговор. Имахте ли проблеми при запазване на час за педиатър на посочения e-mail. Писах още в началото на месеца, а нямам отговор. В e-mail-а от д-р Джинович ми е написал, че Олга може да ми съдейства за педиатър и в болницата, но понеже ние не ползваме нейните квартири не знам дали да я потърся, и евентуално чрез нея да запазя час. Има ли някой, който е звънял на телефон, за да си запази час за педиатър, и дали може на английски? Малко съм притесненя, времето минава, а с това и наближава датата за операция.

# 657
  • София
Здравейте пиша отново, тъй като не получих отговор. Имахте ли проблеми при запазване на час за педиатър на посочения e-mail. Писах още в началото на месеца, а нямам отговор. В e-mail-а от д-р Джинович ми е написал, че Олга може да ми съдейства за педиатър и в болницата, но понеже ние не ползваме нейните квартири не знам дали да я потърся, и евентуално чрез нея да запазя час. Има ли някой, който е звънял на телефон, за да си запази час за педиатър, и дали може на английски? Малко съм притесненя, времето минава, а с това и наближава датата за операция.
Никакви проблеми нямах. Два пъти съм писала. Пробвай от друг мейл.

# 658

Аз днес писах на страницата на болницата във фейсбук и почти веднага ми отговориха и запазих час. И на мен на мейла не ми отговаряха.

# 659
Аз съм писала многократното на фейсбук страницата на болницата. Винаги са ми отговаряли. После и на имей съм си писала с тях по повод преглед на моят син от спинален хирург. Нямахме никакви проблеми с цялостната кореспонденция, запазване на час , преглед , рентген .... Това една година след операцията на детето от хипоспадия в Бел Медик.

Общи условия

Активация на акаунт