ОСМИ клас 2020/2021 - Пролет пукна, осмокласник към училището хукна 😉

• 31 155
  • 771
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Не вярвам, че ще оставят желаещите без втора игла. Но ме е яд, че за учениците редуването си остава до края на учебната година, а в същото време след две седмици отварят почти всичко постарому. Имал надежда Вълчев, че следващата УГ ще започне присъствено за всички ученици.

# 46
Абе и на мене не ми е съвсем ясно.
Подозирам, че не ги дават, а трябва да си ги вземем.
Все едно, надеждата крепи човека.
Но сто процента е добре да се пие преди това. 😆
първо не можеше за над 55, после за под 30, сега за под 60. На три дни се сменя мнението, а ние имаме 3 седмици. По-скоро е комуникационна грешка, от които вече много ми писна. И аз си искам втората астра и нищо друго.

# 47
  • sofia
Cagnus, министърът вчера го каза - в случая с АЗ отдавна не става  въпрос за медицина, а за икономически интереси в световен мащаб. Учудвам се на развити държави, които в услуга на тези интереси, са готови да ваксинират хората с дози от различни ваксини, които дори не действат на един и същи принцип🤔
    Дано нашите да удържат фронта...

# 48
  • софия
Не вярвам, че ще оставят желаещите без втора игла. Но ме е яд, че за учениците редуването си остава до края на учебната година, а в същото време след две седмици отварят почти всичко постарому. Имал надежда Вълчев, че следващата УГ ще започне присъствено за всички ученици.
Сигурни ли сме в това? Кой го е казал? Няма ли след края на април (заповедта е до тогава) отново да се каже?

Добро утро Coffee

# 49
Добро утро!☕

Благодаря за новата тема!

Надявам се децата да се върнат  в училище май месец.
И аз в стила на Вълчев.
Дано да не си останем само с едната надежда.

# 50
За съжаление е вярно, че ще се редуват до края на годината. Нямат смелостта да отворят  на 100% училищата нито през май, нито през юни.
Вълчев изрично подчертава, че заповедта му е и за седмиците след 30.04, но тази на здравния била до 30.04 и като удължат обстановката ще се продължи ротацията по график.
Единствен шанс да се върнат е на 30.04 да отпадне епидимиологичната обстановка, тогава вече няма причина да не ги пуснат на 100%.

# 51
  • софия
Оххх, нееееее! Това е пълна простотия! Пак всичко отворено, само учениците ДО!
Тъпаци долни!

Слушах нещо миналата седмица, но се бях съсредоточила върху започването и от там нататък пропуснах.

# 52
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ами общо взето от петък единствената мярка ще е ротацията на учениците.

# 53
  • софия
И коридорът за пазаруване, който почти никой не ползва, но затруднява повече хора. Много работа, много нещо.

# 54
Голяма глупост е този коридор!
Подозирам, че дори тези, които го въведоха  са забравили за него.

# 55
Обаче децата от нашето училище си го припомниха .. Близо до училището има Била и не ги пускали до 10:30.
В момента и хипермаркетите си мълчат, защото ако поискат да махнат тази "мярка" може да им наложат другата - по 8 кв/м на посетител, а това ще им донесе повече загуби.

# 56
  • софия
И той ли ще продължи до края на света?
Вече не знам и дори не искам да се опитвам да знам какви са мотивите за вземане на подобни "умни решения".

# 57
  • Пловдив
Споко, мацки! Аз тая надежда Чорби да стане Министър, и тогава пей, сърце, здравей, здравей живот. В тази пандемия отдавна всичко е интереси и никога не е било грижа за чуждото здраве. Жалко, че хората така лесно си дадоха дупето и вярват и се борят за глупостите. Не може да се плаща за ваксина 3 долара, а не 15, а Астрата работели и без печалба (уж). И аз се надявам да оставят втората доза да е от нея, защото иначе наистина ще е хаос. И няма да бъзт предпазени хората. И няма да стигнат ваксините. И изобщо не ми се мисли. А извънредната обстановка я увеличиха вече до края на май така или иначе.
Набора вчера само контролно по мат, което се очакваше и туй то. Но, обикновено е адски нервен и избухлив, нищо не може да му каже човек, а вчера един такъв спокоен, весел. Много неподозирани последици има седенето вкъщи и висенето на компа, винаги като излезе и смени обстановката е по-спокоен. Даже снощи обърна внимание и на сестрите си (това го прави веднъж на 5 години), та представете си за какво разположение на духа става въпрос. Абе и на това съм доволна. За догодина нямам надежда, в световен план адски лъжат с този морков, свариха жабата отдавна. Като се сложи чертата, милиардерите са се увеличили с над 600 човека, и богатството им се е удвоило. Та, изгодна е ситуацията, не на цивилизацията, ама на богаташите. Скоро не ще свърши. Добре, че по пътувах и видях, и на това съм доволна. А и България е красива държава, представям си да съм затворена в Холандия. Ужас. Или ЮК.

# 58
  • софия
Ааааа, УК-то няма да ми го пипаш! Толкова е красива английската провис. И към ирландската може да се намине.
В уиш листата са ми. Дали?

# 59
Люба, къде и кога са удължили до края на май извънредната епидемична обстановка? Чета си в информационния портал, че е до 30.04, не намирам нова заповед.

Общи условия

Активация на акаунт