ОСМИ клас 2020/2021 - Пролет пукна, осмокласник към училището хукна 😉

• 31 174
  • 771
  •   1
Отговори
# 765
  • София
Добро утро!
Да са ни живи и здрави всички цветя в темата! Flowers Sunflower Имената да ги красят и да им носят много късмет!

# 766
Честита Цветница!
Да са живи и здрави всички именички!🌷

# 767
  • София
Честит цветен празник! 😊
Да са живи и здрави именниците!

# 768
  • София
Честит празник  Simple Smile Бъдете всички здрави, щастливи и цветни ⚘🍀⚘
За море - и ние сме почитатели на гръцкото такова.  Там обикновено наемаме някоя вила. По-спокойно е, но това е защото е по-дълга морската ивица.
Но вече виждам, че и тук могат да се намерят вилички под наем, та тази година може и тук да е. Ще видим как ще сме с времето. А и компанията е важна Simple Smile

# 769
  • Бургас
Хора, направо ви завиждам, че планувате почивки с децата и те искат да сте заедно.
Аз с моята дъщеря от миналата година имам сериозни проблеми в това отношение. Дори не желае да го обсъдим.
Мъжът ми пък се е заинатил, че иска почивка с цялото семейство.
Изобщо... пас съм.
Ако всичко е наред, ще я изпратя на езикова ваканция за 3 седмици.
Малкият ми син онази вечер сподели, че много би искал да види Лондон. През септември става на 12, имаме директен полет от Бургас, твърде вероятно е да го заведем.

Относно водата: искам да ви кажа, че миналата година ми направи впечатление, че е адски чиста! Никога не е била такава, никога! А за плажовете: има ужасно шумни и пренаселени места, но има и невероятно хубави, които обаче си знаем осбовно ние местните.

gadamer, споделен катамаран, заедно с други семейства, не го препоръчвам. То зависи и до човека де, но за мен е ужас. Все едно 3 семейства да си споделите тристаен апартамент, обаче с мега малки стаи. Разбира се, че има хора, които се Уау с това. Обаче да си го ползва само едно семейство е пълен, пълен кеф. Имаме късмета да имаме ветроходка и да, много е хубаво! Така си и представям живота на стари години. С моя Петърчо, слънце, вятър и море....

Последна редакция: нд, 25 апр 2021, 09:53 от LaDiDa

# 770
  • Между гори и планини
Не съм ходила в Гърция,  аз си харесвам Турция. Заради тяхната храна някой ден ще се преселя там.

# 771
Ред, благодаря за заглавието отново! И честит имен ден на всички празнуващи!
Заповядайте в новата тема - https://www.bg-mamma.com/?topic=1329718.new#new

Общи условия

Активация на акаунт