ОСМИ клас 2020/2021 - Пролет пукна, осмокласник към училището хукна 😉

• 31 562
  • 771
  •   1
Отговори
# 645
  • о`майна лунна нощ е
Като горска фея е! Даже май повече на елфите от Властелинът на пръстените ми прилича! Много нежна!

# 646
  • София
Днес всички пускате снимки на толкова красиви деца! ❤️

# 647
ТуиГ, да е здрав, успешен и щастлив рожденика! А ти да си горда с него и постиженията му!
Бети, прекрасен е големия набор, много късмет му желая!( Честит ти нов шофьор!)Тези дни съм точно на подобни "вълни" като теб- вчера дванайсетокласника взе книжка, днес на онлайн РС обсъждахме завършване, бал..., а нищо не сме гледали още за облекло...
Рибке, честита да си! Здраве, радост и усмивки!
Дидиа, чудесна млада дама!
Чета ви всеки ден, но около осмокласника няма нищо интересно и не пиша, че ще трябва само да се оплаквам от поредния геймър...

# 648
  • София
Честит рожден ден на момчето на Туиг! Жив и здрав да бъде!
Бети, прекрасен младеж!
Дидиа, прекрасна абитуриетка също!

# 649
  • София
Чудесни абитуриенти! 🥰 Живи и здрави да са! 🍀
Честит рожден ден и на Фиш! Много късмет и щастливи моменти! 🎂🥂🍀
И аз съм теле, но майско.
Гадже.. има, съученичка. Малко шоково ми дойде, но свикнах с идеята.

# 650
Изпуснах  ви нещо. Честит празник на всички празнуващи. Да са здрави и с късмет.
По обсъжданите теми - за задължителните тествания няколко пъти седмично из по-цивилизованите страни....ще си премълча, че доскоро бях блокирана Wink
ПО и ДО,  това е единствената мярка, която не стои на дневен ред като разхлабване. Пълен абсурд стана това не ходене на училище, при отворена напълно държава с изключение на дискотеките. Не съм оптимист обаче като гледам политическата обстановка. Основно популизъм и нищо по същество.
Тревожа се на есен как ще е. При положение, че в новата "нормалност" всеки е заразен до доказване на противното, ПО ми се вижда нереалистично. Вече има лекари, които започнаха да подхвърлят за ваксинация и на децата...
Априлският март допълнително допринася за минорното настроение.

# 651
  • София
Дидиа, красива и много нежна е голямата ти внучка!
Днес е последният присъствен ден от тази врътка и Митко тръгна малко тъжен за училище. Не му се остава пак вкъщи, въпреки че този път не беше толкова див ентусиазмът по училище, но определено предпочита да си ходи присъствено. Поне този път може би няма да има рев вкъщи за това.
Иначе за гаджета, то изведнъж става. Аз си мислих, че той изобщо не се интересува от момичета и това ще е много далечно за него. Бяха в постоянна комуникация с девойката, но знаех, че са приятели само и ми дойде като гръм от ясно небе, когато сподели, че са гаджета. Беше толкова доволен от себе си, че се е престрашил да разкрие чувствата си и тя е отвърнала на тях. 

# 652
  • София
Дидия, много нежна и ефирна млада дама, наистина е като фея, а в косата долових ли нещо розово?
За тестването,  съученичка на големия учи във Виена и там имат възможност за направа на тестове само със жабурене, колкото често искат, отгоре на това и безплатни. Това вече е доста по-подходящ за често тестване метод.

# 653
Благодаря ви отново! Fish, честито на патерица! Жива и здрава!
Didia, прекрасна млада дама! Красива рокля!
Последен ден ПО, но се чудя дали да не я оставя вкъщи. Боли я корем, женските работи. И в тоя дъжд... Ще видим де, още час и половина има да решим.
При наборката засега няма любовни трепети, дано отложи още малко във времето.  При баткото пък учудващо има връщане към първата му любов - но тя си му беше детска тръпка, от 2-3 до 8 клас беше влюбен в една съученичка, но само толкова, несподелена любов. След това имаше друго гадже и доста сериозни бяха нещата за тая възраст, малко изненадващо ми дойде. Та сега май онази първата девойка отвръща на чувствата, да видим дали ще се развият отношенията.

# 654
  • Между гори и планини
Вчера моя е правил контролно по математика,  а аз през ноща сънувах, че го изпитват и то но толкова задачи колкото е било и контролното. Добре , че решава доста задачи и сам и с учителката,  тя винаги му дава по трудни от средното ниво,  та в училище му се е сторило лесно.
Преди малко мъжът ми се сдоби с още една мозъчна гънка, при взимането на пср тест. Утре резултата и заминава. Остава ме си сами с детето. Терсене ми е.

# 655
  • София
Здравейте момичета.
Днес Оги става на 14 Hug.
Времето се изнизва между пръстите и докато водим ежедневни битки, порастват неусетно пред очите ни.
Пожелавам си да ни е жив и здрав най-вече и щастлив с изборите си.
Пускам една снимка:

# 656
  • София
Честит да е, Зазу!
Колко са хубави момчетата ти! 😍

# 657
Жив и здрав да е младежът, Зазу!
Късмет и дръзновение да има!
 Какви симпятаги са!❤ Пу- пу!

# 658
  • софия
Ехаааа, пореден ден с хубав и умен рожденик!

Честит малък рожденик, зазу (става на 14, не на 15, дребос на групата е Simple Smile)! Да е жив и здрав, щастлив, да има късмет и обич Balloon

# 659
  • у дома...
Зазу, честит да е Оги!Много здраве, късмет и много успехи!

Общи условия

Активация на акаунт