Успях да стигна до лекаря днес,макар,че толкова чаках,че закъснях за кърменето на бебка в 16ч.Е,чарковете са ми наред,сега се почват изследвания-микробиология и т.н.Аз имах само вътрешни шевове и гинеколога ми каза,че добре са ме закърпили

Марулка,гарантирам ти,че няма мама,която да не си е мислила същото
.Но не е така!При мен например се получава нещо такова-чета форума и си викам,ето това и при мен го има и сега ще отговоря,ама после прочитам следващото и забравям и накрая не успявам да отговоря на всичко.На Ина й се събира малко бял секрет по срамните устни и го чистя с водичка,но за течение не съм забелязала.Чела съм,че е нормално да има кървене от влагалището първите месеци.Ммария26, и мойта госпожица се опитва да направи нещо такова със сукането
Лека и спокойна нощ на всички
, я някой звъни
, а телефоните съм ги оставила в другата стая, я брат ми ме измества от компютъра........ абе, не упявам все по някаква причина. Сега се навечеряхме, нахраних Маги и бързам да седна да ви дочета и да пиша.
, все нещо не съм разбрала
.
.
" - емиииии дано!
е хубава идея, само че наистина да е с по-дълга продължителност. Писна ми на всеки 2 мин. да търча през стаите да я навивам
. Защо не си взехме някоя на батерии?
, надявам се тази седмица да успея. Вече започна да ми липсва зверски секса. Но ще почакам колкото е необходимо.
. 

.ами това е мами лека но6т аз отивам сега да преварявам 6и6етата и да правя мляко и 6те си лягам то 6те стане 3.Целувки на сладките бебоци
и снощи тръгна пак на работа, а ние с Калоян си бяхме самички. Ама то детенце слушка и си спа. Само с едно ставане се разминах в 3 часа.
А и през деня става непоносимо кисел. Не иска да спи, нито да лежи в креватчето...вчера даже пищя и докато го носихме на ръце