Eliona съвсем нормално поведение на бебчо явно в тази възраст. Преди време с една друга мама обсъждахме същото поведение на нашите бебчета, аз дори пусках тема в кърмаческия по въпроса. Просто е или от намалялата манджа или от колики или.. Трябва да изчакаш и общо взето периода отминава. Аз тъкмо тази сутрин казах на таткото че Ники е спряла вече почти да ми прави този номер

Благодаря момичета за комплиментите
Кабив аз вчера също излизах на разходка, но не се обадих. Напоследък вие с Бубчето сте заети и не исках отново да ви притеснявам. Ако ще излизате обадете се.Вчера моите мадами бяха много послушни, за пръв път спаха от момента в който излязохме докато се прибрахме към 2-3 часа. Тази разходка ми беше и малко като тренировка всъщност. Предния ден тъкмо ги стегнах за навън и констатирах че асансъора не работи. Прибрахме се и стояхме на терасата. Вчера същото, обаче аз бях твърдо решена да ги изведа и на ръце в портбебетата ги смъкнах от 8 -мия етаж. Обадих се до асансъорната служба и като се прибрахме проверих дали работи асансъора. Работеше! Отидох да взема бебетата и вече отново беше заседнал на първия етаж!! Та отново пеша до 8-мия. Добре поне че количката стои в колата

За нощното спане и моите днес се събудиха чак в 4:00 през ноща
, но пък предната нощ почнаха от 1
. Чудя се дали това в крайна сметка не се дължи на това че онази вечер в която се събудиха още в един не ги къпахме?!
Аз съм на работа- след малко си тръгва м и отивам да си гушна бебка
В4ера излязохме на разходка и дори до парка стигнахме.АБе- около 4ас бяхме навън и съм много доволна.Дари- също,макар 4е мрънкаше от време на време.Абе- не оби4а шапки това дете.Не е единствената- знам,но...няма на4ин
А и като идват студените месец как ще я караме.......
не знам.Купих й 2 по-плътни шапки и се надявам да склони да ги задържа на главата си 
Дори предпо4итаме и двете.Но- сега това изглежда като грешка,тъй като Дари в съня си като е легнала и наближи време да папка,се обръща инстинктивно настрани към възглавницата
Днес бяхме при д-р Драганов-ортопеда и се оказа, че Димана има прекрасно дупе, така че момчетата ще се редят на опашка за нея-мислете му мъжки майки. Другото, което ни каза е, че едва след 6-тия месец да я слагаме да сяда и когато вече започне да седи, да сложим едно одеяло на пода и да я оставим да пролази и тя ще проходи сама. Прохождането е хубаво да стане, когато навърши една година, година и два месеца. В никакъв случай да не я слагаме в коланите за прохождане, защото по този начин детето като пада напред, колана дърпа ръце му и те остават назад и по този начин не може да се предпазва при падания.

. Как си обличате бебоците в това време??
Ще станат вече три месеца и аз все това се чудя
Друго си е като има помощник
Сега чакаме Калоян да се събуди и да излизаме на разходка.
на всички за подкрепата и милите думи.