"Emanet" (Наследство) с Халил Ибрахим Джейхан и Съла Тюркоглу

• 142 582
  • 748
  •   2
Отговори
# 60

Добра вечер,момичета!!!Задават се тегави епизоди.Всите зли герои ни ги струпват в края на сезона.Не искам да мисля какво ще преживеят Яман и Сехер.Дано не ни убият главния герой,че както се очертава.....с тая СЦ.И как ни натякват,че когато простиш както на Селим и оня дето отвлече Сехер, после горко съжаляваш за доброто си.Къде отиде борбата на Сехер,че с добро ще победиш.До тук в сериала ни убеждават точно в обратното.Да бяха оставили Сехер и Яман да се насладят на любовта си.
А Аксак е бащата на Фърат.Каква ли ще е борбата между двамата смъртни врагове Яман и Аксак и как Фърат ще се бори срещу баща си?

И тая Икбал не спря да върти очи и да се възползва всеки миг да твори зло.Сега май ще настройва Зия срещу Яман.И пак се опитва да изманипулира наивната Сехер.Връщането не Селим ми е безмислено просто да направят още два три епизода.Както са я подкарали после и психо учителя ще върнат пак,защото и той не е убит,значи и той ще отвлича Сехер.
Май Яман трябва да изрови пистолетите и да разчисти всички отрепки.

Последна редакция: пн, 24 май 2021, 23:14 от Keski1821

# 61
Както се казва "С триста зора ...." драпат да довършат сезона ,че кво ще такова да е .
По съшита история с бели конци ...Но никой не  ме е "наказал " да гледам .
Все " а дано , а дано " нещо се поразчупи  ,ама не . Яко лети по нанадолнището .

# 62
Както се казва "С триста зора ...." драпат да довършат сезона ,че кво ще такова да е .
По съшита история с бели конци ...Но никой не  ме е "наказал " да гледам .
Все " а дано , а дано " нещо се поразчупи  ,ама не . Яко лети по нанадолнището .

За съжаление почти всеки турски сериал се развива така.Хубаво начало,рейтинг и после се почват едни бози за много серии,а накрая в пет финални минути приключват всичко.Почти във всеки сериал ,който съм гледала в последно време ме изнервя точно това,но явно СЦ се изчерпаха и се повтарят .
Вчера се поразходих в предните епизоди.Сцената ,в която Яман учеше Сехер да стреля с лъка и приготвянето на омлета са просто еднакви -отляво ,отдясно,докосване с ръце.Много омлет се изяде в тоя сериал,ще натровят детето от толкова яйца.А червеният куфар го разходиха яко.В началото беше в мазето с вещите на майката на Юсуф,после Сехер си пренесе багажа в къщата заради сощиалните,после Яман приготвяше багажа и за Рим,после Билгин бягаше със същия куфар на пристанището.Голяма продукция,голямо имение,богат бизнесмен иииии червеният куфар.Явно не обръщат внимание на детайлите препускайки да заснемат много серии,но дребните детайли се набиват в очите ми.И за да не наемат нови актьори периодично завъртат едни и същи.След Селим идва ред на мама Надире,Бегюм,всеки който не е убит ще ни го върнат във втори сезон.В зависимост как ще приключи първи сезон ще реша дали да си пиля нервите с втори.За мен е по-добре да се приключи в следващите десет серии,но тези дневни сериали удрят 500 епизода.

С епизода тази вечер и фрагмана за утре ударихме дъното, Назмие ханъм.Всички ли в този сериал ще ги превърнете в психари.Главният герой в сериала е Икбал,себе си ли описва СЦ.Във фейса зрителите са бесни за поредна вечер.Коментари само негативни и то съвсем малко.Слепи ли са тези от Канал 7 хората спират да гледат глупостите на тази СЦ,Жалко за Съла и Халил имаха потенциал да изиграят хубави роли ,но нелепият  сценарий ги направи статисти на погледи и докосвания.

Последна редакция: вт, 25 май 2021, 23:15 от Keski1821

# 63
Като гледах трейлъра за днес ами в потрес съм, то сега ще излезе че едва ли не Сехер и Яман ще се извиняват на тая змия Икабал и тя отново ще си върти номерцата все едно нищо не е било. А любовта на Яман и Сехер къде отиде на заден план, то няма грам любов , меден месец а пък за целувка само ще сънуваме. Тоя сериал излиза да стане криминале само гадни работи и нищо друго. Ако нещо не вземат да променят сценария незнам  на къде ще отиде сериала, а ме е яд много защото Сехер и Яман са толкова сладка двойка, а нямат моменти. То се върти целия сценарий само около гадни и мръсни неща.

# 64
Повече от печално е развитието ,едно и също .

# 65

Добра вечер,момичета!!!Иска ми се да напиша нещо хубаво ,ноооо няма!Все повече телевизионно време за главната героиня Икбал.Икбал с Яман,Икбал със Сехер,Икбал със Зия и то по два три пъти в епизод,отделно кадрите и когато е сама.В тази серия Сехер ме издразни много ,то наивността и стигна до глупост.А с лудия Зия вече стана прекалено.Колкото в ума му беше да пазят Сехер-сега да се извиняват на Икбал.Много удобно премълчава убийството на Кевсер и бутането на Сехер по стълбите.Ех,Яман,ех,сам ще трябва да се справиш със змиярника.Защо още няма камера в стаята на змията Икбал.Тъкмо Яман да види как трови брат му и да чуе кого нарежда за мръсотиите си.
 Е,поне Сехер облече нещо по-зелено!Защо я обличат толкова зле.Виж Ела,Зухал,че дори и Икбал са по-добре облечени.
Злото Зухал пак ще се спаси!Защо Яман не е в болницата със Сехер и Юсуф.Все си мисля,че Недим си има връзка с Икбал и не е толкова доверен човек на Яман.Ноооо,  пък бива ли всички герои в този сериал да стават отрицателни ,че те и Ченгер и Неслихан ще унищожат като положителни герои.То бива,бива,ама толкова лошотия и зло как и го ражда умът на СЦ.За мен Назмие ханъм има някаква обремененост.Не може нормален човек да създаде толкова негативизъм.

Ами,поне да ни попеят!

Последна редакция: ср, 26 май 2021, 23:22 от Keski1821

# 66
Днес очаквам да са много щастливи на тази сватба където ще ходят защото Сехер в тази зелена рокля е услепителна. Дано има днес повече техни романтични моменти преди този злобен Селим да ги отвлече Сехер и Юсуф.

# 67
Днес очаквам да са много щастливи на тази сватба където ще ходят защото Сехер в тази зелена рокля е услепителна. Дано има днес повече техни романтични моменти преди този злобен Селим да ги отвлече Сехер и Юсуф.

Дано  има глътка въздух .

# 68
Май ще има

Но ще има и отвличане като гледам, дано Яман не позволи това

# 69
Още  като облече роклята в началото е ясно ,че лошотията ще е водеща .Този  път без Икбал
Дано не  "убият " Недим ,много ми е симпатичен този актьор .
Комсер Али и той изчезна ?!?!?!

# 70
Още  като облече роклята в началото е ясно ,че лошотията ще е водеща .Този  път без Икбал
Дано не  "убият " Недим ,много ми е симпатичен този актьор .
Комсер Али и той изчезна ?!?!?!

Оф,оф,разходиха роклята по стълбите,това ще е.Няма да има ходене на сватба.Един път не организираха нещо и извън къщата и там Сехер да блесне.С тая хубава рокля сякаш прави проба в къщата.
Защо ми се струва,че във фрагмана Яман или сънува или някай го удря-гласът му не е нормален докато спасява Юсуф.

Последна редакция: пт, 28 май 2021, 09:41 от Keski1821

# 71
Незнам до кога ще продължи лошотията то Яман и Сехер как пък веднъж не излязоха на спокойствие без никой да ги притеснява, без гадни работи. То само в тая къща и малко близост да имат хоп или Юсуф, или тая змия Икбал или нещо друго.
Дано Недим не е умрял и Яман открие Юсуф. И да има малко романтични моменти в тия епизоди.

# 72
Гледам 188 еп  ,ами то направо потрес .Яман и Сехер толкова наивни ,та чак до простотия / няма да се извинявам ,че ползвам  тази дума .
На  Яман докато му просветне нещо аха ,аха близо до  истината и пак надолу по пързалката .
Икбал ги върти на пръста си ,толкова ги е яхнала , на 100% унижение .
А и сътрудниците на Яман така отговорно работят и разследват ,че всичко е след дъжд качулка .

Лудият даскал -музикант им разказа играта ,сега Селим е във върхова форма на лудостта ,като излезе и Зухал от хастането и тя ще се цели в Сехер и така до края на света .
До тук Сехер само реве ,Яман бърчи вежди ,сумти и стиска юмруци и толкова ...така ли не може и защо не иска помощ от полицията ,Фърат е там  ,а всичко е самоинициатива и саморазправа .

Наистина се питам това ли е манталитета на комшиите ?!?!?! И как това малко дете го включват в такиви  екшъни  ,макар и не истински !?!

# 73

Надявам се сценаристката Назмие да се вземе в ръце и да оправи тоя сценарий че незнам то липсва любов от всякъде, само гадости, лоши хора, А любовта на Яман и Сехер изобщо я няма.
Само да попитам някой знае ли когато свърши 1 сезон ще има ли почивка или направо започва 2 сезон?

# 74
Явно не заснемат и излъчват седмица за седмица ,като ги гледам с тези "дрешници " облякани не  е в сегашно ,реално време .
Не зная колко епизода е сериала и аз чакам края , а за 2-ри сезон ще е с мишката , ако е с това "качество ".

Общи условия

Активация на акаунт