"Emanet" (Наследство) с Халил Ибрахим Джейхан и Съла Тюркоглу

• 144 328
  • 748
  •   1
Отговори
# 435
Днес четох руски коментари за филма и там се говореше, че Халил Ибрахим започвал нов проект, който се очаквам да е високо рейтингов. При това положение ( ако е вярно) какво можем да очакваме от Наследство, не знам!

# 436
Днес четох руски коментари за филма и там се говореше, че Халил Ибрахим започвал нов проект, който се очаквам да е високо рейтингов. При това положение ( ако е вярно) какво можем да очакваме от Наследство, не знам!

Знаем със сигурност,че е подписал трети сезон на Еманет заедно със Съла.Казаха ,че лятото докато са в почивка от Еманет ще се снима в игрален филм.Ако започне нов проект пак с Карамел и Канал 7 нищо няма да е високо рейтингово.Виждаме го с Еманет.

За пореден месец Халил е най-харесваният турски актьор в Латинска Америка!

Mejor Actor de...ENERO 2022. 🎯....🏆
Mejor Actor de...DICIEMBRE 2021 ..🏆
Mejor Actor de...NOVIEMBRE 2021. 🏆
Mejor Actor de...OCTUBRE 2021 ......🏆
Mejor Actor de...SEPTIEMBRE 2021 🏆

# 437
Здравейте,момичета!!!

От понеделник отново не гледам глупостите на Назмие и екип.Това обаче не ме успокоява,напротив още по-бясна съм за пропилените триста и осем дена плюс повторното гледане на доста епизоди от първи сезон.

Бяхме излъгани по най-гаден начин от всички в продукцията.Първо с името Наследство! Не е по-скоро е Предателство.Второ със заявката,че това наследство е Юсуф. Оказа че наследството е детството и миналото на Яман и майка му.Трето с подвеждащите и лъжливи фрагмани,за да ни държат пред екрана да гледаме глупостите на Назо и да им правим рейтинга.
Съжалявам за Яман!!!!!!!!От един стабилен мъж Сехер го превърна в мекушав женчо.Сехер с наивността и глупостта си е причина за всичко ,което се случи през втори сезон,за всички проблеми на Яман.Тя прибра Зухал,Джанан предизвика мъжа си като прибра и Фикрет.Струва ми се,че интригата с Фикрет имаше друг замисъл,но зрителите реагираха остро и промениха сцените.Мисля,че сега Назо ще ни накара да видим първоначалния замисъл с Фикрет.

Как Сехер омъжена за Яман и негова съпруга повече от двеста серии не му позволи да я докосне ,камо ли да я прегърне,а аби Фикрет го гушна сякаш са много интимни.Прав ще е Яман да се съмнява като знаем как го изолираше Сехер.

Откакто Яман разбра,че ще му трябва трансплантация много пъти каза на Сехер,че не се страхува да умре,но ще умре ,ако Сехер го напусне.Сто пъти и каза,че ще умре,но няма да приеме донорството на Джанан.Какво направи наивницата глупачка Сехер.Вместо да сподели с мъжа си и да се борят заедно,тя ще го напусне и ще играе с най-големият кошмар в живота му Джанан.Тъпа,тъпа Сехер заслужава Яман да я напусне.С кой акъл ще остави Юсуф,болния си мъж и Зия в ръцете на това чудовище Джанан.Още повече ,че Джанан и каза ,че не и пука за Яман,Зия и Юсуф,че основната и цел са парите на Яман.Проста ли е,малоумна ли е Сехер,та тя се отказа от всичко ,за което се бореше два сезона.Не намирам обяснение на глупостта и.Но в този сериал логика няма,има зло,зло и пак зло.

Двойката Али и Дойгу  ми е изключително скучна и банална.Но вместо някакво различно развитие те повтарят историята на Сехер и Яман от първи сезон.Този Волкан все повече ми напомня на лудия учител по музика,който отвлече Сехер в първи сезон.Защо и това трябва да го повторятчрез Дойгу и Волкан?
Само да отбележа,че и тези,които не бяха луди в сериала и те полудяват начело с лудата Назмие!!!

Не гледам сериите,но ще продължа да ви ги поствам.

Ето го фрагмент 309
Яман: Бих искал да ме уведомите, че Фикрет щял да дойде.
Сехер: Каква е разликата?
Яман: Щях да се подготвя.
Сехер: Ти вече си болен.
Али: Истинската любов не се среща често. Трябва да знаем, че си струва, след като го открихме толкова лесно
Волкан: Не сте по-силни от мен, комисар Али. Не можете да се борите с мен.
Сехер: Можете ли да заведете доктора в стаята. Ще бъда там.
Canan:Puisque доктора е тук, време е. Благословен да е Яман.
Yaman:Pourquoi разтегливото лице?
Сехер: Какво като винаги си оставала така в леглото? Какво,ако все още си болен? Това означава, че може да остане половин мъж за цял живот. Ще се занимавам ли с болен човек до края на живота си?
Яман: Не, няма да бъда като баща си. Не можеш да ме накараш да повярвам. Каква е истинската причина за всичко това?
Сехер: Причината за всичко това е майка ти.

Е,рейтингът го доказва падна под едно.Явно не само аз ,а много народ се отказва от глупостите на Назмиян и екип.Хайде,да се свършва,че си увредихме нервите!!!

Нови.

Днес коментират,че актрисата играеща Джанан/Онур Сарачар/ е била нападната от разгневени жени и майки,чийто образ тя омърси в сериала.Чудя се кога Назмие ще бъде набита и линчувана!Но не съм убедена,че информацията е вярна!

Напълно съм съгласна с това което каза Keski1821.
По тегав ,мрачен и лош сценарий на този 2 сезон не съм виждала  . Трябва Назмие да нападнат дето измисля такъв сценарий. Аз ся чудя на турците как не са я санкционирали още. Нали са уж морални.  Къде ти е морала ма Назмие.
Аз незнам какво ще дават 3 сезон ако иматакъв ?

# 438
Здравейте! Следя всичко, което пишете по темата с голям интерес. Аз, обаче поизостанах доста със сериите. В момента се наслаждавам на няколкото хубави серии около подготовката на сватбата и ми предстои гледане на 118 серия- самата сватба. Предполагам, че пъклените планове на двете вещици ще успеят да разрушат добрите взаимоотношения между Яман и Сехер, изградени с толкова усилия и трудности. Надявам се, че той рано или късно ще открие истината, ако я потърси разбира се. От това, което чета разбирам, че след сватбата няма да има хубави моменти между тях двамата. Много жалко. Така ми се иска да се набляга повече на любовта, разбирателството и доверието. Въпреки пропуските по отношение на сценария ще продължавам да следя сериала.

# 439
Здравейте! Следя всичко, което пишете по темата с голям интерес. Аз, обаче поизостанах доста със сериите. В момента се наслаждавам на няколкото хубави серии около подготовката на сватбата и ми предстои гледане на 118 серия- самата сватба. Предполагам, че пъклените планове на двете вещици ще успеят да разрушат добрите взаимоотношения между Яман и Сехер, изградени с толкова усилия и трудности. Надявам се, че той рано или късно ще открие истината, ако я потърси разбира се. От това, което чета разбирам, че след сватбата няма да има хубави моменти между тях двамата. Много жалко. Така ми се иска да се набляга повече на любовта, разбирателството и доверието. Въпреки пропуските по отношение на сценария ще продължавам да следя сериала.
Деси-слава ,наслаждавай се на първи сезон .Втори сезон е много тежък и разбиващ нервите.След 300 епизода спрях да гледам-не ми останаха нерви.Назмие и екип са изключително извратени и им доставя удоволствие да съсипват психиката на зрителя.Всичко става от лошо по-лошо ,глупаво и безмислено.Просто не си струва.

Еманет-Промо-310-Сехер: Имам чувството, че съм влязъл в кошмар, от който не можем да излезем. Животът ни е превърнат в космос. Един проблем свършва, друг започва. Писна ми от това отчаяние, от тази спънка. Яман се чувства все по-зле, излиза на двора да стреля с лъка, едвам стои, бяга от лъка от ръката си и пищи
Яман : Достатъчно ! Яман спи в леглото, Сехер стои до леглото
Сехер: Обичам те! Обичам те повече от всичко. Сехер, хубаво облечена, уредена, отива на среща.
Поколение : Добро утро ?
Сехер: Провери го, докато ме няма. Тук съм претоварен. Погрижи се за него.
Голяма радост в лагера Джанан, Зухал, Cicek Cicek е незабравим, не разбират защо Зухал и Джанан се кефят
Cicek: Какво ще правят? Сехер е звук на канана
Сехер: Проклятие върху теб! Проклятие да е на момента, в който се появи в живота ни!
Джанан: Не се опитвай да ме предизвикваш
Fikret:Vei се отърва от тази жена, когато всичко ще свърши. След това любовта ви ще излекува любовта на Яман (докато когато всичко свърши, как Яман ще остане унизен в такава ситуация? )
Сехер: Трябва да го излекувам, сега Сехер му праща снимка с нея, Фикрет, Мелек, селфи Яман гледа снимката получена по телефона и казва Яман: Нищо от това няма смисъл. Тя ще ми каже, през каквото и да премине, каквото и да чувства.
Нямам думи. Сехерина сега проклина момента, в който вкара Джанан в къщата? Яман я предупреди. Халал, приятелю. , той изостави Яман, когато имаше най-голяма нужда от него. Тя прие, тя предизвика мръсната игра на Джанан и направи на Яман точно това, което Джанан направи на съпруга и децата си, изостави ги. Гледам, че дори Юсуф го няма в пейзажа и е напълно занемарен. Ако Сехер не направи великото нещо да даде единственото правосъдие да шамароса Джанан и да каже на Яман, нямаше да стигне до тук. Убеден съм, че Яман с последните си сили ще открие истината. За съжаление дори сега не знае, че е бил отровен. Нямам право. Вие съдете за себе си по това. Съпругата не се държи така.
  ·   ·
Не знам на какво отгоре рейтингът се е покачил.При тази гнус на Назмие трябваше да е под нулата.

# 440
Деси-слава ,наслаждавай се на първи сезон .Втори сезон е много тежък и разбиващ нервите.След 300 епизода спрях да гледам-не ми останаха нерви.Назмие и екип са изключително извратени и им доставя удоволствие да съсипват психиката на зрителя.Всичко става от лошо по-лошо ,глупаво и безмислено.Просто не си струва.

Еманет-Промо-310-Сехер: Имам чувството, че съм влязъл в кошмар, от който не можем да излезем. Животът ни е превърнат в космос. Един проблем свършва, друг започва. Писна ми от това отчаяние, от тази спънка. Яман се чувства все по-зле, излиза на двора да стреля с лъка, едвам стои, бяга от лъка от ръката си и пищи
Яман : Достатъчно ! Яман спи в леглото, Сехер стои до леглото
Сехер: Обичам те! Обичам те повече от всичко. Сехер, хубаво облечена, уредена, отива на среща.
Поколение : Добро утро ?
Сехер: Провери го, докато ме няма. Тук съм претоварен. Погрижи се за него.
Голяма радост в лагера Джанан, Зухал, Cicek Cicek е незабравим, не разбират защо Зухал и Джанан се кефят
Cicek: Какво ще правят? Сехер е звук на канана
Сехер: Проклятие върху теб! Проклятие да е на момента, в който се появи в живота ни!
Джанан: Не се опитвай да ме предизвикваш
Fikret:Vei се отърва от тази жена, когато всичко ще свърши. След това любовта ви ще излекува любовта на Яман (докато когато всичко свърши, как Яман ще остане унизен в такава ситуация? )
Сехер: Трябва да го излекувам, сега Сехер му праща снимка с нея, Фикрет, Мелек, селфи Яман гледа снимката получена по телефона и казва Яман: Нищо от това няма смисъл. Тя ще ми каже, през каквото и да премине, каквото и да чувства.
Нямам думи. Сехерина сега проклина момента, в който вкара Джанан в къщата? Яман я предупреди. Халал, приятелю. , той изостави Яман, когато имаше най-голяма нужда от него. Тя прие, тя предизвика мръсната игра на Джанан и направи на Яман точно това, което Джанан направи на съпруга и децата си, изостави ги. Гледам, че дори Юсуф го няма в пейзажа и е напълно занемарен. Ако Сехер не направи великото нещо да даде единственото правосъдие да шамароса Джанан и да каже на Яман, нямаше да стигне до тук. Убеден съм, че Яман с последните си сили ще открие истината. За съжаление дори сега не знае, че е бил отровен. Нямам право. Вие съдете за себе си по това. Съпругата не се държи така.
  ·   ·
Не знам на какво отгоре рейтингът се е покачил.При тази гнус на Назмие трябваше да е под нулата.

Права си в изказването си . Епизодите с всеки ден стават безумно гадни и тежки.  Чудя се на рейтинга как може хората да са съгласни с това което гледат.
Дано Чек се наме си и каже нещо на Яман. Тя Сехер глупава патка нищо няма да каже ще върви по гайдата на Джанан и това е.

Деси_слава гледай 1 сезон ще има лоши но и мното хубави епизоди. Когато Яман разбере измамата на двете вещици Зухал и Икбал ще направи много хубави романтични моменти за да си върви доверието на Сехер. Поне в този сезон ще има по хубави серии за разлика от новия 2 сезон.

Съла в реала

# 441
Гледам с най-голямо удоволствие. Имам много за наваксване.

# 442
Кога трябва да свърши втори сезон?

# 443
Кога трябва да свърши втори сезон?

Говореше се,че втори сезон ще е 255 серии.До сега сме изгледали 104 епизода,но коментират,че броят на сериите е  намален,защото зрителите се бунтуват за сценария и презаснемат наново.Тъй че вместо юли ,август втори сезон ще приключи юни.

Ето фрагмент 311 Твърд много твърд.
Сехер: Изтощена съм. Нямам сили. Вече не съм сигурна дали ще те обичам.
Яман: Това, което казваш, не е вярно.
Сехер: Дори и да не искаш да повярваш, това е истината.
Джанан: Тя направи ролята си правосъдие. Добре изиграно.
Яман: Моята Сехер... Моята Северна звезда.. Кажи ми и ще ги унищожа. Кажи ми го и ще ни спася от тази смъртоносна раздяла.
Сехер: Всичко свърши.
Джанан: Защо се нараняват един друг във време като това? Какво си мислят?
Яман: С какво си по-различен от тази жена, която ме напусна, баща ми и братята ми? С какво си по-различен от нея? С какво си различна? Да бягаш от парка, трудно е. Това е още по-долно.

Последна редакция: сб, 05 фев 2022, 14:12 от Keski1821

# 444
Нямам думи, безмълвна съм . На какво прилича това. Какви да тези последни серии които излъчват а и новата в понеделник. В потрес съм. Тая Назмие напълно е изкукоригара. Кок може да измисля такива сценарии.
Сезона трябва да свърши даже и по рано от юни какви са тези епизоди. Сериала от Наследство се превърна в Психо.

# 445
Нямам думи, безмълвна съм . На какво прилича това. Какви да тези последни серии които излъчват а и новата в понеделник. В потрес съм. Тая Назмие напълно е изкукоригара. Кок може да измисля такива сценарии.
Сезона трябва да свърши даже и по рано от юни какви са тези епизоди. Сериала от Наследство се превърна в Психо.

Много, много жалко! Дано нещо се случи и промени коренно концепцията си за оставащите серии.

# 446
Привет !!!
Коя е червенокосата дама ?!?!
Ееееее,това с "Джанан" в реала направо ме разсмя със сълзи .

# 447
Привет !!!
Коя е червенокосата дама ?!?!
Ееееее,това с "Джанан" в реала направо ме разсмя със сълзи .

Оказа се ,че актрисата Онур Сарачар играеща Джанан наистина е била нападната,когато е напускала търговски център.Наложило се е да и се притекат на помощ,за да не отнесе по-голям бой.Така ще е ,като нямат мярка на злото в този сериал.Може би и затова напуска сериала.Все ми се струва,че по същата причина и актрисата играеща Икбал напусна така внезапно Еманет.Тя водеше някакво шоу и явно рейтингът на шоуто е паднал ,та се наложе да се махне,за да не вреди на другата си работа на водещ.

Дамата в червено е посетила работната площадка.Искала е да се срещне със Съла и Халил,но май се занимава с мода.

Форумите жужат,но на Назо и екип не им пука.Прибрали са си паричките ,а зрителите да им гледат помията.
Снощи в турския форум ми спряха публикация,но пък аз я качих в Emanet-Legacy Global Fans.Оплювам си Назмие както си искам.И без това ми образува нерви на макс.

Не бях влизала в сайта ,където гледам преведените на руски епизоди.Ами ,влязох днес ,не са преведени 307,308,309,310  епизод цялата седмица.Рускините са спрели да плащат за превод ,което означава ,че не гледат Еманет,а иначе сериите се превеждаха до един ден след излъчването.

Мисля,че сериала излиза от контрол и ще се срине тотално.Явно не вземат зрителите на сериозно!

Да ви е сладко!!!

Последна редакция: сб, 05 фев 2022, 15:13 от Keski1821

# 448
Сериалът е подновен за трети сезон. Това пише в инстаграм профила на фирмата дистрибутор Eccho Rights.

# 449
Сериалът е подновен за трети сезон. Това пише в инстаграм профила на фирмата дистрибутор Eccho Rights.

Сериалът и никой да не го гледа в Турция ще върви,защото религиозният държавен канал явно плаща.Но и туркините си заслужават съдбата при тия гнусни серии рейтингът расте.

Общи условия

Активация на акаунт