"Emanet" (Наследство) с Халил Ибрахим Джейхан и Съла Тюркоглу

• 144 117
  • 748
  •   1
Отговори
# 540
Очаквах па строго наказание на Джанан, но уви. На беше това което очаква.  Но нищо Важното е че те махна.
Ред е и на Зухал като каква се подвизава в имението още. Ами Яман като знае какви гадости е причинила как още а държи.
Новия епизод рамка ще харесва ми на усмивки, докосвания с поглед. Айде  да видим "халвет най накрая от кога го чакаме.

Не знам защо ,но си мисля,че Яман има план за отмъщение.Ще гледаме,само че Джанан май ще го изпревари.

# 541
Очаквах па строго наказание на Джанан, но уви. На беше това което очаква.  Но нищо Важното е че те махна.
Ред е и на Зухал като каква се подвизава в имението още. Ами Яман като знае какви гадости е причинила как още а държи.
Новия епизод рамка ще харесва ми на усмивки, докосвания с поглед. Айде  да видим "халвет най накрая от кога го чакаме.

Не знам защо ,но си мисля,че Яман има план за отмъщение.Ще гледаме,само че Джанан май ще го изпревари.

Ще гледаме и ще видим.

# 542
Аз си мисля, че Сехер знае нещо за Зухал и сега ще се разпшаща с нея. Дано не й мълчи, каквото и да каже..., макар че не мисля, че ще осмели. Яман сега ще пази Сехер още повече, а Зухал си е страхливка, а и не е много умна, така че....ще чака възможност създадена от друг.
Ще гледаме...

# 543
Аз си мисля, че Сехер знае нещо за Зухал и сега ще се разпшаща с нея. Дано не й мълчи, каквото и да каже..., макар че не мисля, че ще осмели. Яман сега ще пази Сехер още повече, а Зухал си е страхливка, а и не е много умна, така че....ще чака възможност създадена от друг.
Ще гледаме...

ЗУХАЛ: Сехер, толкова съжалявам. Дължа ви извинение, всички вярваме на лъжите им. Не знаехме, че тя е демон, отправихме фалшиви обвинения срещу вас. Ще можеш ли да ми простиш? ( 🐍 Лицемер 😠)
СЕХЕР: Не е важно, не се разстройвай.. Всичко е в миналото. Времето рано или късно изважда доброто и лошото. Справедливо е, като кантар. Не е ли интересно това? 😏

А дали парите,които Яман и даде не са фалшиви?

Днес в групите се празнува една година от сватбата на Сехер и Яман.На 19.02.2021 г. е излъчен епизодът със сватбата им.

Последна редакция: сб, 19 фев 2022, 22:24 от Keski1821

# 544
Дано Сехер има нещо наумсрущу Зухал.  Да не й мълчи на тая змия.
През новата седмица заслужаваме да видим халвет  най накрая.
Джанан поне си тръгва една двия по малко.

# 545
Здравейте момичета!
Даже една серия не можаха да изкарат на спокойствие. Още на следващия ден и Зия отива да се види с майка си. Защо не му обясниха нищо?! И как така намушква майка си?

# 546

Ето го фрагмент 322
Зия: Омръзна ти да ми отнемаш любимите хора. Няма да позволя това повече. Няма да го направя! Аз не... Не знам...
Яман: Братко...
Зия: Няма да ти позволя да нараниш семейството ми, мамо! Няма да го направя.
Али: погледни очите ми и ми кажи защо. Какво му е на Дуйгу? Искам да знам какво мислиш.
Зия: Вече я няма, Яман... Тя се опита да те убие, затова я убих. Всичко свърши, братле.
Яман: Братко..

Амииии,мислех да споделя мисли за този трети подред омлет,но фрагмана ми отне желанието.Назмие отново ни пусна от високото и ни зашлеви шамар относно романтиката и спокойствието при двойката ни.
Да видим Яман ли ще поеме вината,или Джанан ще обвини него.

# 547
Според мен тя няма да умре. Поне да откъса не личи да я ранява смъртоносно. Яман и Сехер от къде по сериозни рани оживяха....
Нали предстоеше отвличане, Джанан се закани на излизане от имението..., но и както беше коментирала някоя от вас няма наказан лош в този сериал - просто си умират, така и смърт мога да очаквам....
Как Зия разбира, че майка им иска да убие Яман?
Ясно е че пред Яман и майка си Зия ще избере Яман - тук не съм се съмнявала изобщо.
Може би цялата тази работа е за да вкарат Али в тази линия и да започне да се разнищва по малко историята за братството. Знам ли...
Няма логика Яман пак да взема вината върху себе си! - това го гледахме вече.
Никак не им остави Назмие време да си отдъхнат, поне малко сили да посъберат...какво е това варварство върху психиката на героите?! Честно казано, така ми завъртяха главата с този откъс за утрешния епизод... не знам какво да очаквам - очакваното, това, което е предвидимо или неочакваното, с надеждата за развръзка.
А какво става със Зухал в това време? Защо изобщо я оставиха в сериала или и тя ще напуска трагично, а не справедливо, в затвора, както й се полага?!

# 548
Ето я бележката,която държеше Джанан в ръка,докато чакаше да дойде Зия.Струва ми се ,че в нея обвинява Яман.

Превод на бележката от гугъл преводача:

Ако ти си Яман Киримли, аз съм Канан .. Жената, която даде
раждане на теб! Ти ми каза "дори и не си помисляй да срещнеш семейството ми", не.. Остави настрана, ако пожелая, мога да те направя моя играчка. С една-единствена дума мога да отнема всичко от теб, твоя живот
или най-ценното ви... (Бележка, която да бъде изпратена до Яман.)

Последна редакция: пн, 21 фев 2022, 23:03 от Keski1821

# 549
И да си допълня предния пост...
Мисля, че е крайно време Юсуф да спре да ги прекъсва в техните моменти (интересно и забавно беше първите 5 пъти, да речем). В това голямо имение шепа хора са и да нямат възможност за малко интимност...! Все пак са женени и то пожелание и доброволно - влюбени са! В реалния живот колко време една такава женена двойка успява да устои на влечението един към друг?! Няма толкова наивни хора!

Доколкото успях да си преведа някои думи, защото не се виждат много ясно думите, звучи по- скоро като заплашителна бележка към Яман. Бележката е адресирана до Яман и пише че е от Джанан. Пише нещо от рода на 'успокой се, знам, че си луд/ядосан, след това ' каквото искам го получавам, брат ти прави каквото поискам', после 'ако искате вашия важен подарък'.....Яман Къръмлъ!
Звучи точно като заплашителна бележка. Все едно е искала да вземе, отвлече Зия и да заплашва Яман с него...за още пари ли, не знам! Мадявам се утре да разберем повече

Последна редакция: пн, 21 фев 2022, 23:38 от Petyan87

# 550
И да си допълня предния пост...
Мисля, че е крайно време Юсуф да спре да ги прекъсва в техните моменти (интересно и забавно беше първите 5 пъти, да речем). В това голямо имение шепа хора са и да нямат възможност за малко интимност...! Все пак са женени и то пожелание и доброволно - влюбени са! В реалния живот колко време една такава женена двойка успява да устои на влечението един към друг?! Няма толкова наивни хора!

Доколкото успях да си преведа някои думи, защото не се виждат много ясно думите, звучи по- скоро като заплашителна бележка към Яман. Бележката е адресирана до Яман и пише че е от Джанан. Пише нещо от рода на 'успокой се, знам, че си луд/ядосан, след това ' каквото искам го получавам, брат ти прави каквото поискам', после 'ако искате вашия важен подарък'.....Яман Къръмлъ!
Звучи точно като заплашителна бележка. Все едно е искала да вземе, отвлече Зия и да заплашва Яман с него...за още пари ли, не знам! Мадявам се утре да разберем повече

Petyan87,безсилието на Назмие да измисли нещо ново и оргинално е видима.Това с прекъсването на целувката е вече тотално изтъркано.Вече стана досадно.Бих се изненадала ,ако някой не ги прекъсне.Назмие да не си мисли ,че пише сценария  за деца.Напълно сме наясно,че нито една влюбена двойка ще прекара в едно легло повече от година без да осъществи интимен контакт.Те се изпиват с поглед само и ще спят прегърнати като братче и сестриче.Имат яхта,имат къща на острова,има хотели и най-малкото има и ключове по тези врати.Просто е смешна Назмие.Безсилието и спрямо сценария погубва Еманет.
Сега се развихри нов вариант за сцените със Зухал в болницата.До сега говорихме,че ще отвлекат Сехер и ще се наложи да е в болница и Зухал преоблечена като санитарка ще се опита да я убие.Сега се предполага,че Джанан ще е в болницата и преоблечена Зухал или ще я посети или ще я убие,за да не я издаде на Яман.
Като се замисля то не остана време за отвличането на Сехер.Остават четири серии до приключването на участието на  Джанан ,кога ще отвличат Сехер,кога Яман ще я търси и намира.В първи сезон едно отвличане беше около десет серии със Селим.

Да видим коя версия ще ни покажат.Явно сценарият е много пренаписан на бърз ход.

# 551
Редактирам този пост, защото разбрах какво се пише в бележката.

Да, това е бележка, с която Джанан заплашва Яман: ' ти може и да си Яман Къръмлъ, но аз съм Джанан - жената, която те д родила...', че може да направи Зия своя марионетка, че е играчка в ръцете й, че може да вземе от него каквото си поиска. Предупреждава го да внимава, защото може да вземе живота му ( на Зия) или да открадне скъпоценния му подарък ( тук разбирам Сехер).

Последна редакция: вт, 22 фев 2022, 16:40 от Petyan87

# 552
Наистина много разочароващо е всичко вече. Не сме деца да ни залъгват така. Вечно прекъснати, вечно нещо станало, тя се дърпа прекалено, все нещо станало, все някой нарушил спокойствието им. Няма такъв брак, който да не е консумиран повече от година. Това наистина е ненормално. Знаем, че държат на морала, но все пак отстрани изглежда чак нелепо. В други сериали и целувки има макар и рядко, а тука колко ли ще чакаме за първата, не се знае. Понякога всичко е прекалено наивно и глупаво. Личи си, че Назмие се е изчерпала тотално. Чак не ми се мисли в трети сезон какви тъпотии, пречки  и злини ще измисли. Мисля, че и е време да си вземе една дълга, дълга почивка!

# 553
Из руските форуми насмешливо коментираха, че в някои страни такъв  мъж биха го сметнали за гей, а не за търпелив и разбиращ.

# 554
Незнам защо само ни баламосват с уж някакви целувки , тъкмо да стане работата и някой ги прекъсва ако не е Юсуф ще е някой друг от имението, като изтъркана плоча. Тая Назмие да вземе да промени нещо чакеме два сезона да видим една целувка, а за "халвет" не можем и да си представи.
Вчерашния  епизод малко романтика и днес хоп пак гадости. Аз се чудя как й се връзват още на тая Джанан.
Ами като гледам за утре тая Зухал до кога смята да стои в имението и то като каква, оздравя не е саката и пак стои ами тая Чичек и тя Зухал вече  е здрава а тя продължава да стои в имението. Яман няма ли да ги отпраща вече.
Като гледам и отвличане на Сехер дето се говореше по рано май няма да има. Назмие си прави с този сценарий каквото си поиска.
Поне зад кадър са чудесни

Общи условия

Активация на акаунт