"Emanet" (Наследство) с Халил Ибрахим Джейхан и Съла Тюркоглу

• 144 049
  • 748
  •   1
Отговори
# 570
Аз прогнозирам, че още утрешната серия ще започнат тревогите им. Вече два епизода гледаме щастието им...

Колкото до някакъв съюз между Зухал и Керем, надявам се да не се осъществи. И се надявам нито Яман, нито Сехер да стигат до затвора заради смъртта на Джаман, но е факт, че чакаме лошотията на Зухал да се изсипе.
#keski1821 откъде намираш повече инфо за развитието на сериала? Питам защото мен мнооого ме гризе любопитството какво ще се случи, а и търпението не ми е силна страна.

# 571
Аз прогнозирам, че още утрешната серия ще започнат тревогите им. Вече два епизода гледаме щастието им...

Колкото до някакъв съюз между Зухал и Керем, надявам се да не се осъществи. И се надявам нито Яман, нито Сехер да стигат до затвора заради смъртта на Джаман, но е факт, че чакаме лошотията на Зухал да се изсипе.
#keski181 откъде намираш повече инфо за развитието на сериала? Питам защото мен мнооого ме гризе любопитството какво ще се случи, а и търпението не ми е силна страна.

Членувам в няколко групи от сериала.Най-близо до реалността са коментарите на модераторите на тази група Emanetistas - Halil İbrahim Ceyhan Fans Internacionales.Винаги датите ,които поместват за случки в сериала съвпадат.Може би имат човек от екипа на Еманет, който ги информира.Почти всико,което споделят за следващите епизоди се случва.В тази група една дама Олга Ирис прави страхотни анализи на всеки епизод.
Този красавец днес е рожденник получил е поздрави от почти всички колеги от сериала.

До колкото разбрах двамата са двойка в реалния живот.

Иди ги разбери тези туркини .Толкова хубав епизод ,а рейтингът надолу.

# 572
Keski 1821 само да те попитам тази група за която споменаваш Emanetistas - Halil İbrahim Ceyhan Fans Internacionales   това в фейсбук ли е или истаграм?

Относно рейтинга наистина немога да ги разбера тия турци , възмущават се когато има прекалено много гадости и мъка а сега когато има романтика даже без целувки и недаване на първа брачна нощ рейтинга нисък. Май искат само мъка да гледат.

А за Али и Дуйгу няма да коментирам тия са ми напълно безлични и безинтересни. По едно време си мислих че ще стане нещо между тях но йок , нищо. Ако ще се развива евентуална връзка нека става какво е това само хленчене, гонене, сърдене и т.н.

Надявам се Чичек да се намеси ако Зухал вземе да се готви да направи някоя гадост

# 573
azisiq,във Фейсбук.Групите са много турски,румънска,интернационални,но аз членувам в три.Повечето са поверителни и ако не си член не можеш да видиш нищо от публикациите.Но не съм намерила руски.Рускините също имат много и достоверна информация.

Берат също е поздравил Дерия за рождения му ден.Осман Айдън също.

# 574
E, щом този канал се води толкова консервативен забравяме за целувките изобщо. Вече ми е ясно защо няма, но няма и да има. Да свикнем с тази мисъл. Ще има само по бузите и по ръцете. Много полезна информация давате. Благодаря!
Това, което ще се случи е много лошо. Жалко, че гадостите ще продължават с пълна сила. Сигурно чак на края на трети сезон най-после ще си отдъхнат и ще заживеят щастливо.
Радвам се, че тази двамата симпатяги са двойка в реалния живот.
А нашите сладури - Халил и Съла дали са двойка?

# 575
Е, момичета порадвахме се на цял епизод романтика. Ама то не бяха погледи, то не беше шепот....красота! Дано занапред има повече такива серии, да може и човек да разпусне малко, а не само да се напряга.

Не разбрах Зухал какво се кипри и какво искаше от Яман, ама беше много комично...та той даже не забеляза, че е влязла, а какво остава пък да я чуе... не увря таз жена, бре!

Джанан утре ли ще я намират, не знам, не е включено в утрешния откъс, но предстои тази лошотия. Да видим там какво са сътворили сценаристите и как ще ни сюрпризират.

# 576
Да се надяваме хубавите моменти да са повече от гадостите но като я знаем Назмие няма да ги остави намира. Аз се чудя на Зухал тя не виждали че какво й да прави Яман няма да я погледне. Вече не я понасям кога ще се разкара от сериала като Джанан незнам?

Ново от Съла

Юсуф

Keski1821 може ли да споделиш в кои групи членуваш (ако може разбира се) зада се включа и аз  за да следя всичко интересно понеже търся достоверна истина за всичко свързано с сериала в които се коментира повече истина за сериала от колкото фалшиви новини.

Деси_слава  попаднах на информация в интернет че Съла и Халил наистина са двойка и в живота.

# 577
Хей,момичета,оставих ви на първа страница и днес ви намирам по средата на втора.Снощи ми се наложи поради зимата да остана във Варна при семейството на сина ми ,днес се прибирам и ще наваксам със фрагманите и сериите.

Ето фрагмент 327
Сехер: Липсваш ми, въпреки че те видях преди минути.
Яман: Ти си всяка секунда, всеки миг.
Сехер: Сега нося двама мъже в сърцето си. Едното е моето наследство, а другото е моят съпруг.
Зухал: Те наистина станаха съпруг и съпруга.
Яман: Вътре, там е нашата земя. Запечатано в това бельо снощи. Сега обичам зимата. Защото през зимата дните са кратки, но нощите, в които ще те държа, са дълги. Точно като нощта, която чаках.
Полицай: Тя е била дежурна в Анкара. Току-що е назначена в Истанбул. Трябва ли да се обадим на семейството й?
Али: Чувства?
Яман: Оказва се, че моето място е тук. Точно както твоето място е тук. Ще спреш ли времето и за мен тази вечер?

ПРЕВОД НА ПРЕГЛЕДНИЯ ЕПИЗОД 328.
ЯМАН: Очите ти са пълни със сълзи.
SEHER: Добре съм. Където и да идеш, знам, че ще се върнеш при мен.
НЕДИМ: Яман ти взе апартамент. Сигурен съм, че ще ви хареса.
ЗУХАЛ: Как ще мога да живея така? Няма да живея.. Няма да го направя...
YAMAN:Tengo голям късмет всеки ден се събуждам и гледам красотата ти. Всеки ден ме караш да се влюбвам в теб все повече.
SEHER: Ти ме караш да мигам
ЯМАН: Не го казвам аз. Сърцето ми казва, че тупти за теб. Това е по-добре.
СЕХЕР: Какво правиш?
ЯМАН: Какво мога да направя? Не мога да се отдалеча от теб.
Сякаш нещо ми каза да не тръгвам, да се връщам.
ЦЕНЖЪР: Не се притеснявайте, ще се справим.

Така ,сега дали имат връзка Съла и Халил.Това ,което мога да кажа е,че Халил много е харесал Съла още в началото на сериала,но връзката им започва около 86 епизод.Тогава изтече това видео,когато си тръгват от снимки Халил изчаква Съла и я хваща за ръка.За да станат двойка много са помогнали Осман Айдън /Селим/ и годеницата му.Знаем,че те са приятели и имахме снимки лятото,но там видяхме Халил,Осман и годиницата му Съла остана скрита.После пък Съла помести снимки от годежа,но пък не видяхме Халил.Спазват договора към продукцията да не афишират отношения докато снимат заедно.
Имам усещането ,че играейки Сехер и Яман те преживяват и собствените си чувства един към друг.

azisiq,достоверна информация трудно ще намерим.Но поне от споделеното в групите винаги има и частици истина.За мен най-много съвпадения има в тази група,която ви поместих в предния си пост Emanetistas - Halil İbrahim Ceyhan Fans Internacionales,а другите са:

HALIL IBRAHIM CEYHAN - FANS-румънска

Emanet-Legacy Global Fans-мисля,че е английска

Emanet Dizisi Kanal7 (Sadece Bayanlar)-турска

Последна редакция: вт, 01 мар 2022, 23:04 от Keski1821

# 578
Здравейте, момичета!

Колкото искаха да са заедно Яман и Сехер, толкова Недим го затрупа с работа. Милите...

И какво сега излиза.... този Керем на Джанан и любовницата му умряха в катастрофа, парите се пръснаха, Джанан още никой не я е намерил....какво ще се случва сега?

На откъса дават, че Яман се връща и няма да замине, а Дженгер кара Сехер, за да може да замине с него, ли?! Дали ще се разминат? Много интересно....много питанки имам....

# 579
За връзка в реалния живот. Вярвам  че Съла и Халил са заедно.

За днешния епизод се надявам Сехер и Яман да не се разминат, а напротив на средата на пътя да се срещнат и Яман да вземе Сехер и да отидат някъде насаме.
За Зухал да се маха най накрая. Дано не посегне на живота си за втори път за да привлече съжаление у Яман че да я остави в имението. Ще е много тъпо.

# 580
Дано стане така и да я отведе някъде нанякъде....

Яман днес ще връчи пътния билет на Зухал с ключовете за новия апартамент. Дано се изнесе! Колко безучастен беше Яман, когато Недим му каза, че я харесва...благо ми стана на душата! На мен ми е жал за Недим. Дано не го въвлече в някоя злина. Да се отърва от нея....хич да не се захваща с нея!

# 581
Сега ред на Недим ли  е да  го правят на глупак ?!?!?!

# 582
Е, момичета, и днес се порадвахме на щастие, а от утре пак влизаме в екшъна! Не знам как Сехер може да е толкова наивна... а цветята всъщност от Яман ли са или Зухал ги изпраща, за да може да я заблуди и да я изпрати вдън гори?
Не знам кой ще я спасява Сехер сега, дали изобщо ще я спасява някой или ще я прострелят и ще е тежко ранена. Яман не знае, че Сехер я няма, как ще я търси изобщо...нещо трябва да се случи ако Сехер ще оживява - или Чичек ще проговори или Дженгер ще чуе нещо отнякъде....много питанки пак.

Зухал много бърза да се настани в спалнята на Яман...тази психарка! Като за последно ще пръска отрова! Яман и Сехер толкова направи за нея, а пък тя...

Вие какво очаквате от утрешния епизод?

# 583
Добра вечер,момичета!Е,май приключваме с романтикта.Следват епизодите с отвличането на Сехер.Дано Назмие не се олее и да не са много .Зухал излиза от сериала към 355 епизод.Много серии още.Дано всички не са с отвлечената Сехер и отчаяния Яман.Ясно е ,че я намират в много тежко състояние и трябва да е в болница,където Зухал ще се опита сама да я убие.Явно ще е ранена и си мисля,че без да знае точно какво става Чичек ще предположи  ,че Зухал е причината за лисващатаСехер и ще събере смелост да говори с Яман,но сигурно ще чакаме доста епизоди.Да видим как Зухал ще използва и Недим,защото си мисля,че чрез него ще се опита да манипулира и заблуди Яман.
Е,и таксито може да ги насочи къде е оставило Сехер.
Ох,тоя богат Яман как не сложи охрана и не даде кола на жена си.Ама това е то тъп и нелогичен сценарий на Назмие.
Ех,бе Сехер,като прочетена книга си .Всеки може да те подведе и излъже.А ти не преставаш с тая твоя наивност и доверчивост.

Ето откъс 329
Яман: Харесаха ли ти ги?
Сехер: Продължаваш да ме караш да се изчервявам, че не мога да те оставя,ако продължаваш така?
Яман: Ще завърша работата си и веднага се връщам.
Зухал: Може би бихте искали да изненадате Яман.
Сехер: Може би...
Зухал: Близките ми приятели управляват хотел от дълго време. Това е тихо и спокойно място.
Мъж: Добре дошла, г-жо Сехер, обзалагам се, че просто обичаш да се събуждаш до чуруликането на
Сехер: И така, колко време остава?
Мъж: Скоро ще видите бунгалата.
Сехер : Телефонът ми !
Али: Пътят свърши. Имах те
Сехер: Пуснете ме. Какво искаш от мен?
Зухал: Готово е. Отсега нататък аз ще бъда негова съпруга.

Моля ,изгледайте видеото където след 30 секунда Съла си изгуби мисълта и се обърна към Халил два пъти с обръщението askum- любов моя и Халил продължи интервюто .

Последна редакция: чт, 03 мар 2022, 00:01 от Keski1821

# 584
Дано Назмие не ни занимава мното серии с отвличането.
Аз се чудя на глупавата Сехер как може да вярва на Зухал след всичко което тя направи за да ги раздели с Яман. Голяма е шматка.
Да се надяваме Чичек да е чула нещо и да каже на Яман и този изстрел който се чува да не е насочен към Сехер а някой да я спаси.

Общи условия

Активация на акаунт