Нашите цветя - обща тема 8

• 34 983
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
Ева, прекрасно е ❤

# 511
Ооо Ева,наслада за окото и сърцето! А онова косматото цветенце е много сладко! 😍🤗 На колко години ти е вистерията и кога цъфна?

Много хубави лалета видях! 🥰 На есен ако съм се опаричила ще купувам и аз,че имам само няколко.

Магни,невероятно е кралското мушкато! И цвят,и богато.. Чудно!

Ванила,и у вас е чудно това кътче. 😍 За магнолията-аз имам две,но не съм имала такъв проблем. Нито ги торя,нито нищо. Само поливам редовно.

И сега малко и от мен,повечето е зелено,цвят няма,ама все пак...
Скрит текст:

Момините сълзички прецъфтяват вече.

С японския клен и една розичка.
Клена много рано го напече и си промени цвета,ноо сянка няма за него.

Розовия здравец цъфна. Стана огромна топка! 😃

Карамфилчетата ги чакам до ден-два да ме зарадват.

Кандилките. 🥰

Един ментов облак! 😃

Винка.

Белия здравец е малко рехав,не знам що.

Лавандулата я бях орязала до долу,пощуря. 🥰

Тука микс магнолия,флокс,рози,винка... 🤪

Глицинията и тоя път няма да цъфти. 😔

Малката магнолка.

Банана расте с часове!

Касисче.

Мушкатото.🥰
Постнах без да искам и редактирах после. Стана роман.

# 512
Само да кажа, че за бугенвилията е нормално да остане на сухи пръчки. Не е умряла, само спи. По някое време почват да избиват листенца.

Тези ги бях спасила. Това също е нормален изглед на бугенвилия в саксия. Надявам се, са в добри ръце и сега.

# 513
Peggy, много красива градина, а цвета на флокса ми е много любим !
JMM,  толкова нежна е момината ти сълза, страхотна снимка Simple Smile направо си представих аромата и се върнах в детството ( баба ми имаше градинка с момини сълзи и аромата им беше опияняващ )!
Съни, ама как си улучила цвета на саксийката с цвета на ягодата, страхотна комбинация Simple Smile!
Лили, пъстра, цветна и красива е и твоята градина, прекрасни лалета!
Ванила, нямам думи за твоите петунии- пиршество на цветовете, красота и изящност Simple Smile!
Ева, и аз се радвам, че те виждам Simple Smile, имаш много хубав двор и градина с разкошни цветя, а вистерията, ах вистерията е невероятна прекрасница!
Магни, с какво ториш бугенвилията ? Разкошно кралско мушкато си имаш Two Hearts!
Ени, браво за ментата, що коктейли могат да се изпият с нея Wink!

# 514
Леле Нат,ако знаеш колко оскубах от нея преди месец! Беше се разпростряла яко. Голяма напаст е,но пък си я харесвам. Скубя,режа и така. 😆 За лимонада и мохито. 😊

# 515
Ени, на вистерията тук казват глициния или глистиния, както я нарича моят мъж Joy тя е тук от десет години, преди с него да се съберем и не знам кога е цъфнала за пръв път. Но е страшна в растежа, подрязваме всяка седмица, за да не вдигне покрива. Корените ѝ са в едни дупки в бетона за градинската чешма, за да не пъпли навсякъде. Ето и другата - за десет дни от голи пръчки до този шубрак.

Съветвам всички, които планират такъв звяр, първо да ограничат някак корените и в никакъв случай да не ѝ дават достъп до покрива на къщата.

# 516
Ева, много ти е хубава градината. Такъв звяр и аз насадих миналата година,  много харесвам глициния.
От Лидл купих тези сладурчета за подарък.

# 517
Ванила, висящите саксии изглеждат добре, само помисли как ще ги поливаш лятото. Ако нямат подложки, водата ще се излива.

Ени, моля кажи какви са тези рози, дето виреят при момината сълза Anguished Нали уж на слънце искат, за да цъфтят? С какво изложение е тази леха?

# 518
Ех, Ени, а ние купуваме мента от бабичките от пазара за летните коктейли( ММ много обича да прави коктейли и за щастие му се получават, щото аз ги дегустирам Wink ) Черпя с един виртуален и да не е спам една нова придобивка от мен

.

# 519
Нат, какъв е този зелен сладур?

# 520
Ева, коктейла или цветето Simple Smile? Crassula marnieriana, много сложно име ама много ми хареса и си го купих.

# 521
Ева,благодаря ти. Ще си я чакам моята глициния да ме зарадва. Мястото хич не й е добре,но имах идея да я правя на дърво,а не да пълзи. Другата поне е по-дребна и за сега се справям.

Флоксче,те момините сълзи са ми на слънце,не е розата на сянка. 😆 При мен няма сенчесто място. Сутрин от дувара им е сянка до към 10-11 и после до вечерта пек.

Нат,заповядайте да ви набера и прясна,и коренчета да ви дам. 🤗 Накрая ще изпием по един коктейл. 😃
Много хубава новата придобивка. ❤

# 522
Много е готин!
Аз си удавих любимата папрат. Ходя през два дни в апартамента да поливам джунглата там и съм се престарала. Да я острижа ли до корен? Много е зле горката, а с такава любов си я купих...

# 523
Ева, изкарай я на северна тераса, ще се съвземе, ако не е изгнила напълно. Ако искаш мога да ти пратя от моята ?

# 524
Още утре ще послушам съвета ти, Нат, а ако не я спася, ще прося от теб нова. Благодаря Heart

Общи условия

Активация на акаунт