Нашите цветя - обща тема 8

• 35 006
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
това би трябвало да се саморазгради.
ако ти се струва, че не са сложили правилния материал и е много здраво, го разкъсай само където е достъпно, за да може да минават настрани коренчетата.

# 256
Ени, Ваня, Спайка, прекрасни цветя!
Ефибуш, нямаш сърце момиче! Broken Heart Умирам за магнолии. Толкова са красиви. Heart Eyes
Сетих се да видя как се казва тъмночервения ми зюмбюл. Hyacinthus Woodstock За нещастие явно попаднах в рая на зюмбюлите...а този цвят ме разби:

Догодина ще си направя огромна градина от различни цветове.
Ваня, много красиви лалета имаш.
Лалетата са от лидъл, много съм доволна на живо са още по красиви

# 257
  • Стара Загора
И аз съм много доволна от луковиците в Лидъл. Зюмбюли, минзухари, мини нарциси и лалета всичко си изникна и цъфна в сандъци на терасата. Сега предстои да  видя колко ще успея да запазя за догодина.
Едни нарциси от градината на мама, поръчвала ги е от списание мисля преди години
Скрит текст:

# 258
Таня тези нарциси  са убиец!!! Страхотни са

# 259
  • Бургас
Нарцисите разкошни!
Червените зюмбюли-трепач!
Убихте ме,бе хора! Simple Smile Имайте милост!

# 260
това би трябвало да се саморазгради.
ако ти се струва, че не са сложили правилния материал и е много здраво, го разкъсай само където е достъпно, за да може да минават настрани коренчетата.

Мерси Добри, скъса се като дръпнах отгоре и така го оставих, дано се разгради, че имах една умряла през зимата бегония, на която само хартията беше оцеляла Disappointed

# 261
Минавам да покажа едни бебета, не помня обаче мушкато ли е или сакъз 😝 каквото и да излезе, толкова ме радват, че по няколко пъти на ден ги проверявам Simple Smile

# 262
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Simple Smile Simple Smile красавци. Simple Smile
да залагаме ли?
аз съм за сакъзи. не знам защо.

# 263
Simple Smile Simple Smile красавци. Simple Smile
да залагаме ли?
аз съм за сакъзи. не знам защо.
Нямам идея Добри, изхвърлила съм пакетчето и се ядосах на себе си, но ти вярвам, няма цвете да ти се е опряло Simple Smile За първи път гледам от семенце такова цвете и изключително много ме радва. Купих още семена, тази година нали отново ще е повече терасна отново ще си направя терасата с още повече цветя. Проблема е, че на помощниците бързо им омръзва и поливането в един момент става голям дерт. Нямаме чешма на балкона и пренасянето на водата втръсва, а те са много и 40-50 литра на ден си пренасяме за добро утро, но тъй е - искам всичките мушката и сакъзи на света да са на моята тераса Simple Smile
Купихме от ХоумМакс миналата седмица 2 х 10 разсади и днес бях на работа и не успях да ги разсадя, но ще ми стигнат доникъде, и ще ми трябват още, но моментно ще ги набавям. Този път искам и друиг цветя, миналата не слагах нищо друго, но сега искам и петунии отново да сложа и латинки, въобще луд на шаренко се радва Simple Smile
И да измрънкам, нали балкона ни е открит, а аз ужасно, ужасно много обичам мушката и сакъзи и го пълня и отвътре и отвън, но имам проблеми с дъжда, та направих запитване за навес и най-евтиното нещо с поликарбонат почва от 3 хиляди и той шуми отгоре на всичко, а е пред стаята на сина ми, а със стъкло - двойно... така да ме е яд на скапания балкон и на въпросния архитект измислил го съответно, че често го споменавам за безумната идея Laughing и сега съм разколебана, сега вече сякаш е късно, но за догодина може и да се навия...

Последна редакция: нд, 25 апр 2021, 00:24 от blackcat6

# 264
Аз за първи път се разочаровах от лидълските разсади .
2 божура не станаха нищо, просто бяга изсъхнали чукани.
И май в другата тема се оплаках от дървовидните божури тази седмица. Това са присадки. На втория реших да сваля гумения ластик, отдолу имаше канап. Но се разпадна.... превързах го наново но ... 12 лв на вятъра. И първият не ми вьъхва Много доверие...

# 265
MarietaYo, кофти... а има и пъпка, как да предположи човек че така стоят нещата в саксията, то някаква присадка е сякаш, но жалко Sad защо не им го занесете да го видят, или снимките да изпратите, поне да знаят какво продават.

# 266
MarietaYo, кофти... а има и пъпка, как да предположи човек че така стоят нещата в саксията, то някаква присадка е сякаш, но жалко Sad защо не им го занесете да го видят, или снимките да изпратите, поне да знаят какво продават.
Добра идея! Аз съм по рекламациите Simple Smile

# 267
  • Мадрид / София
Честит празник!
Последните ми придобивки: мини африкански теменужки спасени от явно загиване (оставиха ги седмици без поливане, едвам ги избрах). И за да видите разликата от нормалните:

# 268
Момичета,днес всички тук трябва да празнуваме! Нашият празник е това. Аз и щерката сме и именячки,но исках да поздравя и вас с този красив празник! 🤗❤🌺

Вчера си изпросих от една позната някакви цветя,но не им знае имената. Едното каза цъфти бяло,другото не запомних. Ще ви ги снимам като се покажат да помагате с имената. 😆

# 269
Момичета, аз се сетих да питам, да разсаждам ли разсадчето, или да изчакам още малко?

Общи условия

Активация на акаунт