Но една от причините Щерев ( не я харесвам тая болница по ред причини ) но все пак , да реши да махне това секцио по желание е защото БГ то ни влезна в топ 3 по раждаемост секцио по желание в Европа и СЗО категорично предупреди болниците тая практика да се намали .Разбирасе че това което си говорим нее повод да раждате нормално за статистиката . Всеки си има глава на раменете
Но това не значи че се опитвам да навивам някой на нещо друго . Напротив казах точно обратното и ще го кажа пак «Всеки си има глава на раменете » за жалост масово хората четата половината информация , после си преформират в някакви други изводи и става безсмислен спор . При положение че самата аз написах че искам да родя в Токуда заради условията не разбирам защо някой защитава болницата все едно я хейтвам , при все че и аз държа темата 😂Така че приключвам аз до тука който иска да ражда секцио , който иска вкъщи който както си реши не съм и искала да е по друг начин
Просто коментирах че статистиката ни в Бг е че над 50% от родените бебета в цялата страна ( повтарям не само в токуда ) са секцио . Аз мислех да се следя при колева след инвитрото което правих в турция но не ми харесва че в начална бременност пренебрегва доплера по някакви странни причини но иначе ми допада като лекар . В момента се следя при Вецев и лекаря е страхотен но имам ужасни спомени и впечатления от Шейново и само заради това не бих стъпила там , дори и ако трябва да реша да избера секцио по желание само заради раждането в Токуда . Въпреки че разбирасе би ми се искало да опитам и сама . В момента се намирам в ужасна дилема , слава богу до ноември има време , въпреки че бебето ми дръпна с седмица напред та се изместихме по към средата на месеца . И дето се вика може да реши още октомври да се появи . Та ми беше интересно дали мога да се разбера там само с някой ( колева може би ) да ме изроди само . И дали няма да се обиди че не се следях при нея след първото ходене . Че и такива неща се случват при нас , лекарите да се сърдят . Препоръчани теми