Не знам твоите алергии какви са, но се съмнявам да ти дадат нещо, което не можеш да ядеш.
Иначе да ще говоря с токуда предполагам че за тия пари трябва да предлагат нещо за хора като мен . Не че това е най важното ама и 3-5 дена гладен не може човек. Да не говорим че след секцио гледам масово дават кисели млека аз това не мога да ям
И ще избера някоя от тях . Аз и по на. горе обесних каква ми е причината да искам да съм там а именно хранителна алергия имаща я и в лекарствата ( лактозата ) проблем с гърба , по добрите анастезии които правят в самата токуда , и факса който имам с циците и страха от кърменето ( там тоже ла не ми помогнат на 100% но все е повече о. нищото в шейново ) и възможностите да изследвам бебето за алергии. Както и тромбофилията която имам . Абе манджа с грозде .
чак ноември ще раждам .
но предполагам че от 30 та нататък трябва да се следя И при лекаря при който избера да раждам
Четох че доста я препоръчват тази книга 
ще съм благодарна, ако споделите и цената.
Приеха ме в неделя (вечеря), в понеделник беше серклажът (късна закуска, обяд, вечеря) и във вторник ме изписаха (закуска и обяд).
Препоръчани теми