Проследявам бременността си при др Апостолова и съм много доволна. Вече съм в 9ти месец и юли месец ми предстои раждане. Но последният път ми каза, че ще излиза отпуска за седмица или 2 през юли, което за мен е голямо притеснение. Много я харесвам и се чувствах много спокойна до сега, вкл. и за раждането, докато не разбрах, че ще отсъства. Лошото е че ще я замества д-р Колева, която аз изобщо не харесвам и вероятно е добър специалист, но мисълта че може да се наложи да родя при нея много ме притеснява.
Разбрахме се другата седмица да обсъждаме алтернативни варианти.
Та въпросът ми към вас е да споделите от кои други Аг в Токуда сте доволни за нормално раждане? Знам че д-р Нашар и Атанасова са много добри, но предвид тяхната натовареност и летните отпуски, малко вероятно е да ми предложат при тях. Какво ви е мнението за др Велева, др Кирякова, др Герганова?
Апостолова беше в отпуска когато и на мен ми беше термина, но аз родих няколко дни по-рано понеже тръгнах с нормално раждане. Нямам впечетления от другите като лекари въпреки, че са ме посещавали след секциото, но щом си нормално раждане то може да започне или по-късно или по-рано и тя да е с теб. Колева и аз не я харесах. Тя ме прие за нормално раждане ама някак и наруших спокойствието като отидох вечерта и направи физиономия и съвсем и се издразних. Нашар и Атанасова са препълнени от към пациенти обаче.
по принцип съм голям привърженик, но ще видим