Засичала съм, че прегледът отнема по макс 15-20 минути след 2-3 часовото чакане. Първо с вагинален ехограф мери шийката, после гледа с абдоминалния. Последният път излезе накрая да консултира д-р Велева, та и въпроса дето имах, не успях да си задам. За кръв не ме пита, аз по принцип се следя успоредно по каса, където другата ми ги пуска. Атанасова не знам дали помни този факт и затова да не ми пуска кръвни... Има го моментът, че е малко прибързан прегледа, аз се успокоявам, че всички са така заради натоварването.
Микробиология тя пуска всеки месец (аз подсещам разбира се) заради серклажа, за да сме сигурни, че всичко е наред. Миналата седмица пуснахме, излезе златен стафилокок, тя по Вайбър ми писа, че това е абсурдно и че ще пуснем нов. Така и не ми отговори като питах дали да дойда на часа ми на 19ти, или по-рано. Знам, че е супер заета, ама и на мен ми е неудобно да ѝ пиша един и същ въпрос трети пъти (беше ми казала, че ако не ми отговори, да пусна съобщението втори път). Та просто на 19ти като отида, ще ѝ кажа и предполагам ще вземе нова проба. Малко се напрягам с тоя Вайбър, защото хем ми е неудобно да ѝ пиша, защото се чувствам, че я притеснявам, хем като не ми отговаря, пак ми е неудобно като папагал едно и също да пращам... :/ При вас как е?
За отпуската ми каза: от 15ти до 30ти, т.е. аз съм с разбирането, че това значи, че на 31ви е на работа, но не ми е казала изрично кой е първият ѝ ден.
Много благодаря, исках да си сверя часовника. Същото и при мен. Последният път освен във вайбър не ми отговори и по телелфона, когато звънях 2 пъти, но аз също оправдавам с голямата заетост, просто исках да знам при други как е.
Аз имам ехограф всеки преглед, но не си го искам сама, тя така си ме преглежда. Иначе ще се замества от д-р Апостолова.
Аз само при един случай съм звъняла два пъти - не вдигна. Като тръгна да раждам живот и здраве, не знам какво се очаква да направя. От болницата ли ще ѝ се обадят, когато отида, аз ли трябва да я потърся...? Наистина разбирам, че има много пациентки и ако всеки тръгне да звъни, ще стане ад под небето, но ми се създава една несигурност по този начин.