4 години и половина опити, моля за съвет и помощ 🍀

• 2 863
  • 35
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте дами. Искам да споделя с вас, че след прегледа се установи, че на единия яйчник имам "поликистозна структура". Докторката задължително ми назначи хормони да изследвам. Другото, което ми каза е, че отново нямам овулация. Гледа ме на 10-ти ден от МЦ и имаше един фоликул едва 3мм мисля в другия яйчник и много тънка лигавица 3.5мм. Назначи ми да изследвам и още хормони, но на 3-ти ден от МЦ и ме вика след него, между 10-13 ден, за да се увери дали наистина нямам овулация или просто така се случило този месец. Хубавото, което чух за моето момче и което ми вдъхва надежда е, че с правилна терапия (дай боже) може да се подпомогне за по-високи резултати при него.🤞
Искам все пак да споделя с вас първите изследвания, които направихме и са готови. Моите са правени на 21 ден от МЦ. Моля да споделите вашето мнение. 🍀❤️
На първата снимка са моите, на втората и третата снимка на моето момче.

Последна редакция: ср, 02 юни 2021, 18:55 от Дидка94

# 31
С още една СГ правена в друга репродуктивна клиника  поне месец след тази може да кандидатствате по фонда за ин витро. Може ТМ да приема добавки и след 3 месеца да направи контролна СГ, ама аз лично на чудеса не бих разчитала. Твоите резултати не мога да ги видя на компа, че са много ситни.

# 32
Здравей,
Включвам се набързо просто, за да дам една виртуална прегръдка. В последните месеци доста често и аз чух "спокойно, млада си", "млади сте, не се тревожете", "има време, ще забременееш". Тези думи ме побъркват до лудост. На 40 ли трябва да стана, за да ме вземат по-сериозно (на 27 съм).
Март месец имах мисед аборт. В момента чакам резултатите от изследванията за тромбофилия. Приятелят ми си пусна спермограма, която уж била добра, макар че заключението в нея е тератозооспермия.
Пожелавам ти успех! Сигурна съм, че всичко ще се нареди по най-добрия, красив и пухкав начин! Simple Smile

# 33
Здравей,
Включвам се набързо просто, за да дам една виртуална прегръдка. В последните месеци доста често и аз чух "спокойно, млада си", "млади сте, не се тревожете", "има време, ще забременееш". Тези думи ме побъркват до лудост. На 40 ли трябва да стана, за да ме вземат по-сериозно (на 27 съм).
Март месец имах мисед аборт. В момента чакам резултатите от изследванията за тромбофилия. Приятелят ми си пусна спермограма, която уж била добра, макар че заключението в нея е тератозооспермия.
Пожелавам ти успех! Сигурна съм, че всичко ще се нареди по най-добрия, красив и пухкав начин! Simple Smile
Мис , както ти казах в другата тема, обърнете се към репродуктивен специалист, който ще търси къде е проблемът и ще предложи решения. Това не е работа на АГ-то.

Последна редакция: пт, 04 юни 2021, 11:32 от iren11

# 34
Здравейте, излязоха и последните ми назначени изследвания на хормони. Споделям ги с вас, понеже не съм много компетентна, бих искала да направите вашия коментар  относно тях. Правени са на 3-ти ден от МЦ. 🍀❤️

# 35
  • София
Имаш ЗФ от предходния цикъл, затова Е2 ти е 122, а ФСХ е изкуствено понижен - иначе ще ти е доста по висок.
Другите неща са ти ок.

Общи условия

Активация на акаунт