За пиърсинга, татуировките и още нещо - 22

• 36 409
  • 524
  •   1
Отговори
# 105
Хепи, следващия път ти препоръчвам да си вземеш това за мазане. Не отричам бепантена, но с кремчето много по-бързо и по-лесно оздравява татуса.
https://bodysupply.bg/easy-tattoo-cream-50ml-bg?gclid=CjwKCAjwnZ … 8oXRoCAYEQAvD_BwE

# 106
Благодаря Преслава ще го имам впредвид

# 107
  • Пловдив
Нормално е! Аз не вдигах, но съпруга ми винаги вдига след татус. При мен се случи да ми се надуе глезена, след татус на долната част на крака. Мажех с б пантен и кремче от татуиста. Докато се обели трябва да е мазна.

# 108
Здравейте, влизам в темата като човек, който просто се любува на татуировки, които вижда. Нямам такава, не съм запозната изобщо с процес, подготовка, студиа и редица още детайли. Извинете за което, вероятно повечето хора тук са добре запознати.
Искам татуировка на кокалчетата на ръката, тоест изпъкващите при юмрук (knuckles). Това, което искам са букви, обаче при търсенето видях, че точно на самите кокалчета няма примери, а под тях. Прикачвам снимка. Вероятно, защото повърхността не е гладка и няма как да се получи? Моля ви да ме запознаете дали е така.

Търся и студио, няма значение къде се намира, да могат да консултират и да обяснят. Интересува ме и дали някъде има услуга, където могат да вземат шаблон от почерк, който покажа и да го направят върху кожата по същия начин?
Ще съм ви много благодарна да обясните и да препоръчате места, от които сте доволни.

# 109
Здравейте, влизам в темата като човек, който просто се любува на татуировки, които вижда. Нямам такава, не съм запозната изобщо с процес, подготовка, студиа и редица още детайли. Извинете за което, вероятно повечето хора тук са добре запознати.
Искам татуировка на кокалчетата на ръката, тоест изпъкващите при юмрук (knuckles). Това, което искам са букви, обаче при търсенето видях, че точно на самите кокалчета няма примери, а под тях. Прикачвам снимка. Вероятно, защото повърхността не е гладка и няма как да се получи? Моля ви да ме запознаете дали е така.

Търся и студио, няма значение къде се намира, да могат да консултират и да обяснят. Интересува ме и дали някъде има услуга, където могат да вземат шаблон от почерк, който покажа и да го направят върху кожата по същия начин?
Ще съм ви много благодарна да обясните и да препоръчате места, от които сте доволни.
Препоръчвам с две ръце: https://www.facebook.com/LiviNk.Tattoos/! Имам 13 татуировки, всичките правени там! Страхотен артист! Освен това е много внимателен и обяснява, художник е - работи с всякакви модели по идея на клиента или съгласувани. Ако се интересуваш, може да се свържеш с него Simple Smile

# 110
Много е важно да се подчертае дебело, че татуировките на тази зона не остаряват никак красиво. Прави се, възможно е, но с годините избледняват, линиите се размиват. На всичкото отгоре няма място за cover up и няма скриване.
Ако буквите и почеркът значат нещо много дълбоко и лично, ок, но в противен случай по-добре да са другаде.

# 111
И боли. Много боли. Навсякъде, където е близо до кост, боли ужасно.
Имам татуировка, която започва от кокалчето на китката и помня.😁

# 112
  • Street of Dreams
Повечето татуисти ще ти откажат татуировка на кокалчетата. По пръстите, дланите, сгъвката на китката, навсякъде  там, където кожата е по-различна, първо става грозно, второ не държи изобщо. След две години няма да прилича на нищо. Така че, ако се съгласи някой, няма да ти направи услуга.
По-добре се откажи - ако стане нещо, няма скриване.
Проучила съм въпроса, защото и аз много исках по пръстите.

# 113
  • Някъде там
Много ми допада тази нежност

# 114
  • Шумен
Здравейте! Сега намерих темата и искам да се похваля с най-новото ми попълнение 🥰 прясна, прясна от вчера(имам още 4, но са нищожни в сравнение с тази 😅)

# 115
Аз нямам татуировки(децата имат 😁) . Искам нещо дискретно, но не се решавам все още…  Обаче, вчера на касата на Метро, видях една мацка с уникално красива татуировка-ръкав (не знам дали правилно се казва на цялата ръка) . Имитираше дантела, нямаше как да снимам, но бях впечатлена.

# 116
Здравейте искам да попитам след направена татуировка след колко време може да се посещава басейн или море?

# 117
Мимчето, страхотна е! Heart Eyes Аз имам 3 малки. Големите ми харесват да ги гледам на други хора, но не и на мен Grinning

Happy mom, първите седмици не бива да се излагат много на слънце. Или трябва да се мажеш с висок фактор. А за басейн/море трябва да е нацяло заздравяла.

# 118
По възможност избягвай лятото за татуси, има по-висок риск от инфекция.

# 119
Лятото не правя татуировки. Трябва да се внимава със слънце и инфекции. Изчакам след ноември до към март. И винаги тръгвам с идеята за малка татуировка. Резултатът е, че гърбът ми е татуиран на 90 %. Малки татуси не ми се получават 🤣

Общи условия

Активация на акаунт