За пиърсинга, татуировките и още нещо - 22

• 36 461
  • 524
  •   1
Отговори
# 225
Aу, че тази мн отоврена.
А на страницата им пише да не се притесняваме от въпроси и д апитаме каквото искаме.
Аз такива хич не ги търпя.
Не стига, че това е толкова важно нещо, доверяваш й се, пари й даваш, тя се прави на интересна.
Не, не, това би ме загубило веднага.
Трябва да има любезно отношение, внимание към хората, какви са тия суртуци?
А ти какво толкова я пита? Че толкова не пожела да ти отговори и обясни.
Мн кофти впечатление би ми създало подобно поведение.
Иначе видимо е мн добра.

# 226
Питах дали има достатъчно тънки игли и прави много тънки линии, като показах линия вече върху мен, с въпрос по-тънко от това могат ли да направят - там ми се изрепчи, че щом съм виждала съм знаела какво може да прави, така и не разбрах това да ли значи или не. Питах за цена за изработка на проект - уж безплатно. Цена за самата татуировка дори приблизителна не разбрах, въпреки, че показах размери и от какво в какво трябва да се превърне. - Като дойдете и като кажете какво искате - тогава ще ви кажем цена. Еми ето де - дойдох и показвам какво и къде искам. Не не, като дойдете и покажете къде точно кое цвете ще бъде, колко далече едно от друго да са венчелистчетата и т.н. Значи трябва да си направя сама дизайна? - Да. Е нали имаше безплатен проект за дизайн, какво стана?
Ако искат да седна сама да си я татуирам и да си ходя направо...
Иначе ми даде ваучер за 10%  на някаква тяхна позната, която премахва татуировки, за да ми премахнат тази и върху същото място тя да ми направи "хубава татуировка" а не да преправяла тази...

# 227
Абе нещо не й се е занимавало.

# 228
  • Light of Zartha
Тази пепа я следвам и много ми допада(ше). След този случай ще гледам с други очи. Това е несериозно.

# 229
Жалко. На мен тъкмо ми хареса.
Наистина са мн хубави татусите по снимките, прецизни, фини, нежни.
Но това отношение би ме изгубило.
Особено пък за първа татуировка, човек, който нищо не знае, който иска да му се дадр точна и ясна информация, който се притеснява.
И да получи това. ☺️ Отношението е мн важно, не се прави така.

# 230
Здравейте ! Обмислям да си сложа обица на пъпа. Бихте ли ми препоръчали Хирург/ Доктор , които да извърши процедурата.(знам че е най добре в студено но това е краен вариант)

# 231
Почти навсякъде където правят татуировки, правят и пиърсинг.Не е нужно да е доктор, камоли хирург.
Да не кажа, че първия път си го пробих сама 😂
И успях, проблема беше че съм хванала малко кожа, и се наложи след няколко месеца да се пробия пак.От повече от 2 г. съм я махнала,а я носих почти 6г но грозния белег си стои.Та помислете хубаво дали го искате

# 232
Нито доктор, а пък хирург въобще не ти трябва. Тези хора правят по едно пробиване в година, и то не е сигурно. Във всеки добър хубав салон за татуировки правят пиърсинг, при това имат хиляди пъти по-богат опит от който и да е доктор. Насочи се натам. Те ще ти обяснят и как да се грижиш за нея, не чети сама глупости след това в интернет. Нито пък мисли за "грозния белег" след това, все едно ще ходиш с голия пъп напред всеки ден. Аз имам обеца от 16 години и не съм я сваляла...

# 233
Добре момичета , благодаря ви !
Някой в Пловдив знае ли подходящо студио ?

# 234
  • Anywhere
Преди 6 г се пробих в студиото в безистена. Нямаше проблем, а момчето беше опитно и много внимателно. Иска си промивки месеци след това, и зараства бавно. Отне ми около 3-4 месеца. Всъщност след 10 дно море заздравя най-добре!

# 235
О да, и при мен за седмица на морето всичко заздравя прекрасно, без месеци мъки както слушам другите си познати, които са с пробит пъп...

# 236
Тони, На тъмно.

# 237
Кято слушам-месеци..мазане...Не помня да съм полагала кой знае какви грижи.Не я нося от 15 год.,дупката си стои,за съжаление

# 238
  • Марс
Не се ли запълва? Или е останал просто белега?

# 239
Не,дупка си е.Ако искам,мога да сложа обицата отново.И се вижда

Общи условия

Активация на акаунт