За пиърсинга, татуировките и още нещо - 22

• 36 462
  • 524
  •   1
Отговори
# 240
  • Марс
Жалко, благодаря ви, мислех да махна моята, но явно няма да зарастне.

# 241
  • Anywhere
Зависи от кожата Ви. Първия път като се пробих, обицата падна на един язовир и точно за 2 дни зарастна! После се пробивах наново. Сега вече я нося 7г, и ме е страх да я махна за да не зарасне. Белегът беше точно една точка над пъпа....

# 242
  • Бургас
Здравейте от една оглеждаща се за първа татуировка на дърти години Grinning  Прищрака ми нещо преди месец и нещо и май няма да мирясам докато не го направя, при това без да знае никой от околните за тези ми мераци Blush  За Бургас дали може някой да ми даде предложение за "фин" татуист в този стил?

Скрит текст:

Искам някаква такава цветна клонка усукваща се около китката ми, както и  капан за сънища, който отначало исках горе на гърба. Но като се замисля, искам да си го виждам и умувам дали не може да се свърже с цветната клонка на вътрешната част на ръката и да е по-семпъл и графичен... Определено искам нежни тънки линии, въпреки че аз съм далеч от финото Blush

# 243
  • Anywhere
В петък беше моята татуировка при Пепа в Ink space, Пловдив.
Доволна съм от отношението и от лекотата с която я направи! Ден след това кожата е напълно спокойна, леко болезнена, все едно е изгоряла на слънцето! Цената ѝ е доста по-висока от други студия, в който питах, но съм доволна от резултата!

Последна редакция: нд, 30 апр 2023, 22:11 от Pretti shy

# 244
  • Някъде там
Здравейте!
Какво мислите за работата на тази мацка.Бихте ли се доверили и оставили в  нейните ръце https://www.facebook.com/ArtRoomTattooStudio.
Изкушавам се да си направя едно мини при нея.

# 245
  • Марс
На мен не ми харесва нейната работа, но всеки си има вкус. Скролнах малко, но не видях нищо мини от нея, само големи татуси.

# 246
Аз бих отишла, виждам че се справя с дребните детайли. Линии, контур - всичко си е окей. Личи си, че не е новак.✌🏻

# 247
  • пустинята Гоби
И аз бих отишла, хареса ми това, което видях.

# 248
  • Бургас
Никой не успя да ми даде някакви насоки за питането по-горе, но успях сама да открия студиото, където да ми направят мечтаната татуировка и тя вече е факт. Стана точно както исках и съм много щастлива Heart EyesBlush

Ето я прясна, прясна:
Скрит текст:

Не успях да изтърпя защитното фолио тип "втора кожа" и още в студиото ми махнаха залепената част от него и сега ще трябва сама да си я опазя първите дни - дано успея Simple Smile

# 249
Супер е (само ми е странно, че ловецът на сънища ще е с главата надолу за страничния наблюдател)
Може ли да ми кажеш колко време отне горе долу това като часове, че искам да направя едно сравнение...

# 250
  • Бургас
Това беше първото нещо, което и татуистката ме попита и че всички ще питат това Grinning  Правя татуто за мен и искам аз да си го гледам, та затова е така Wink

Като време... бързо стана според мен, при все че прекъсвахме за телефонни разговори. Началото не го засякох точно, че доуточнявахме размерите и някои подробности още и чак тогава разпечатваше и нагласяше шаблоните, но може би около два часа и половина - три.

# 251
  • Anywhere
А цената бихте ли споделила?

# 252
  • Бургас
А цената бихте ли споделила?
400лв

# 253
  • Бургас
Брада,страхотна е! Със здраве да си я носиш! 😍

# 254
Момичета, преди седмица правих едни корекции на стара татуировка до глезена, глезенът се поду, вече поспадна стабилно, но още има едно малко подуто парче до кокалчето (точно там няма мастило). Със студиото не искам да се свързвам отново, че съм бясна. В аптеката ми дадоха хепарин гел, който много добре свали отока през нощта (вчера мазах) но просто съм по цял ден на крак на работа, нямам избор - към обяд е отново подут. Не боли, но нещо ме обливат едни топли вълни, и се чудя да се плаша ли и да тичам при личния, или да го чакам още малко, все пак ми е ясно, че със стоене на крак няма да спадне бързо отока. Другото си зараства нормално както си и трябва, без проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт