За пиърсинга, татуировките и още нещо - 22

• 36 473
  • 524
  •   1
Отговори
# 270
  • Anywhere
Катеричка, още на първите ти снимки ми се стори на криво твоя, но реших, че така си застанала Simple Smile
Ако е пробит на криво, уви няма да се изправи с времето.

# 271
Да изкривен е. Видях го и аз вече. Е в крайна сметка си ми харесва и така и ще си го оставя. Hug

Дали организма я изхвърля?

Последна редакция: нд, 11 юни 2023, 14:11 от Анонимен

# 272
Много е яко, никой няма да забележи, че е накриво. И аз искам

# 273
E вече съм с гной излизаща от дупката при промивка. Давайте идеи! Промивам доста често и мажа с гентамицин. Оксикорт нещо май не ми понася

# 274
  • Пловдив
E вече съм с гной излизаща от дупката при промивка. Давайте идеи! Промивам доста често и мажа с гентамицин. Оксикорт нещо май не ми понася

Може да прозвучи смешно но си направете смес от брашно, жълтък и мед намажи го и го остави цяла вечер, сутринта почисти.-Дърпа гной безотказно.
1 чаена лъжичка мед, 1 супена лъжица брашно и 1 суров яйчен жълтък.

# 275
Вече е добре и почти зарастнала! Покажете си и вие пиърсингите на пъпа да им се порадваме.

# 276
Момичета, моля за препоръки откъде си купувате златни (или поне златисти от медицинска стомана) пиърсинги, конкретно за хеликс? Доооста време носих една красива обичка там, обаче ѝ загубих винтчето, сложих една мини халка, но взе да потъмнява и ме дразни. В house of pain изборът е много беден, в stuff piercing точно тези, които ми допадат, са изчерпани, вече 2-3 месец няма зареждане. Интересувам се за физически магазин/студио в София, или онлайн Simple Smile

# 277
Имате ли препоръки за татуист в град Китен?

# 278
  • София
Здравейте, може ли да ми препоръчате къде да си направя пиърсинг на пъпчето в София?
Да ви покажа и втория си татус правен и той на слънчев бряг

# 279
И аз правя татуировка. Довършвам един на гърба и започнах рамо. Проекта е дълъг искам цял гръб и ръкав. В този ред на мисли бих искала да похваля момчетата от Ink River Tattoo Shop в Русе. Страхотни професионалисти са и работата и произведенията им са на  интернационално ниво.

# 280
Здравейте, преди време някой тук беше похвалил една татуистка от Пловдив, добра във фините и тънки линии.
Може ли координати?

# 281
  • Anywhere
Аз хвалих Пепа от Inkspace, едни пеперуди ми прави. Нямам координати, свързах се с нея през страницата им в инстаграм. Веднъж ми отложи часа заради заболяване, работи с доста къс график, нещо като само понеделник и петък...
Рисунката стана ок, но от другите аспекти не съм особено доволна.....

# 282
Аз хвалих Пепа от Inkspace, едни пеперуди ми прави. Нямам координати, свързах се с нея през страницата им в инстаграм. Веднъж ми отложи часа заради заболяване, работи с доста къс график, нещо като само понеделник и петък...
Рисунката стана ок, но от другите аспекти не съм особено доволна.....

Да,само два дни работи. От какво не си доволна?Отношението ли?
Имаше и други оплаквания за това си спомням по-назад в темата. Тя е с малко дете и сигурно затова графикът й е такъв.
На мен ми харесва работата й,но аз с моята татуировка станах легендарна-втора година  се чудя.

# 283
Здравейте, от известно време обмислям татуировка да си направя.
Нещо което много искам. Не е нещо много сложно, символ и надпис.
Но ми е важно и да се работи качествено.
Също така има ли начини да се разбере дали мастилото, което се използва може да причини проблем?

# 284
Здравейте момичета ,

Случайно открих темата и не се стърпях да попитам . Имам две дермални ниско долу на корема . Уви след възпаления и третирания , кожата около тях потъмня Sad . Сблъсквал ли се е някой с подобен казус , как да “ изсветля “ отново мястото около тях .

Общи условия

Активация на акаунт