За пиърсинга, татуировките и още нещо - 22

• 36 480
  • 524
  •   1
Отговори
# 285
И аз искам да попитам нещо подобно. Пробих си пъпа на 9 юни и още не е зарастнал хубаво. Понякога се зачервява и самата кожа се лепи за обецата. Промивам. Нормално ли е?

# 286
Привет,
Пробвай да смениш обицата. Възможно тя да е проблема. Аз също имам там обица. Спомням че трудно ми зарасна , беше събрала гноен секрет . Тогава ми помогна компрес с тетра .

# 287
И аз искам да попитам нещо подобно. Пробих си пъпа на 9 юни и още не е зарастнал хубаво. Понякога се зачервява и самата кожа се лепи за обецата. Промивам. Нормално ли е?

Нормално е, обеца на пъпа може и шест месеца да зараства. Промивки с физиологичен разтвор или солена вода, аз лично мазах и с гентамицин.

# 288
  • Anywhere
Като си пробих пъпа 3 месеца зараства... Като отидох на море зарастна скоростно Simple Smile

# 289
+1
Пробихме на морето с приятелка преди години пъповете, тя не влиза във водата - зарастваше и с месеци, аз влизах от втория ден - зарастна за седмица.

# 290
Здравейте, препоръчайте ми татуист в Бургас - искам на есен да си направя горната част на гърба🤔 Всички татуировки са ми правени преди доста години и вече нямам наблюдения и контакти.

# 291
Обмислям обица на пъпа. Някоя малка с камъче. Бихте ли казали дали много плечи и закача по дрехи. Главно това ме притеснява.

# 292
Обмислям обица на пъпа. Някоя малка с камъче. Бихте ли казали дали много плечи и закача по дрехи. Главно това ме притеснява.

Отначало пречи, докато свикнеш, после пък не можеш без нея ✌️

# 293
  • Anywhere
Зависи от корема Joy, ако е плосък не пречи изобщо. Единствено леко се забелязва под тясна по тялото рокля от трико.

# 294
Не ми пречи изобщо.

# 295
Здравейте, препоръчайте ми татуист в Бургас - искам на есен да си направя горната част на гърба🤔 Всички татуировки са ми правени преди доста години и вече нямам наблюдения и контакти.
Nakata ink , за Варна Марио Цанев ❤️

# 296
Относно традиционните филипински татуировки едно интересно видео:
https://youtu.be/2xD1WA0YVUE?feature=shared

# 297
Здравейте, момичета! Имам пиърсинг на пъпа от 8г. като никога не съм имала проблем с него, но от две седмици самият ми пъп е зачервен. Нямам болка, няма гной просто е зачервен. Махнах и обицата и от две седмици промивам, мажа с гентамицин, масло от чаено дърво, мед. пудра, но все още си е червен. Ако Ви се е случвало помагайте, че ми е много тъжно без обицата 😄

# 298
Ползвала си различен душ гел с лош състав?  Да си го сменяла наскоро?

# 299
Ползвала си различен душ гел с лош състав?  Да си го сменяла наскоро?
Не, не съм го сменяла от доста време си ползвам Dove Deeply Nourishing.

Общи условия

Активация на акаунт