За пиърсинга, татуировките и още нещо - 22

• 35 648
  • 524
  •   1
Отговори
# 435
Момичета, с какво да помогна на оток на глезена след татуировка? Знам, че е нормално заради мястото, и когато не съм на работа кракът е постоянно вдигнат, но ми се иска да му помогна с нещо допълнително. Миналия път го влачих няколко седмици, искам сега да мине по-бързо...

Ibuprofen. Докато ми правеха татуса на рамото половината ми ръка беше станала двойна. Ибупрофена има болкоуспокояващо и противовъзпалително действие.

# 436
  • Street of Dreams

# 437
  • пустинята Гоби
Аз съм с една единствена татуировка направена преди 20 години. Така, че дали ще се продължи е личнен избор, няма правила. Може би на по-късен етап бих направила друга, в момента съм си екстра с единствената татуировка. Възрастта не бива да спира някой, в студиата са виждали какво ли не. Скоро по ТВ даваха едната дама започнала на една по-зряла възраст и отишла доста далеч. Изглеждаше невероятно добре, не само заради татусите.

# 438
  • Бургас
OnDiNe_, това твоите татуси ли са?

# 439
Нем, това са предложения към мен😊 едва ли някой ще се нашари с еднакви или с еднакъв смисъл татуси.

# 440
  • Бургас
Абе и аз това се зачудих! Нещо загубих връзката! Стори ми се странно и затова попитах.
Благодаря ти,Ред!

# 441
  • Банско
Имам въпрос за пиърсинг над устната. Махнах си обицата и искам да знам кога горе долу ще зарастне и ще се закрие поне малко? Някой има ли идея след колко време ще седи лека вдлъбнатина а не дупка?

# 442
  • Марс
Зависи от тялото ти и колко е стара дупката. Аз преди 4 години махнах 18 годишен (вече пълнолетен Smile ) пиърсинг от пъпа и до ден днешен си стои дупка Simple Smile

# 443
Аз нямам обица на пъпа ит 18 год. вече. И ако реша да сложа, ще мога.
Докато детето искаше и я заведох да я пробият. Зарастна бързо и добре и неопаквано след 3 месеца, тялото изхвърли обицата. Вече почти не личи къде е била дупчена. Тя страда, обещах и да опитаме отново, но се съгласи, ако не се пиличи и този път, да се откаже.

# 444
  • Mediterraneo
Първата, показана от Ондин, я имаме аз и сестра ми. За нас символизира връзката на две сестри, малка и голяма.
Планирам еднакви татуси и с дъщерите ми, само чакам още 1-2 години да порасне малката( голямата баща й я татуира, когато стана на 16.
Моята първа татуировка беше на 36 мисля. Имам 3, едната сравнително голяма. Искам и още, но ММ все няма време Sad

# 445
  • Бургас
Тарти,мъжът ти ли ги прави татусите?

# 446
  • Mediterraneo
Да, любител е, има машинки, купува си бои и игли, сам татуира и себе си, ляв крак и лява ръка, докъдето ги стига Simple Smile Simple Smile Аз не се притеснявам и давам да експериментира( едната ми татуировка има нужда от повтаряне, розовата боя буквално я изпи организмът ми, а той има правено със същото розово...). Третата ми я прави една приятелка, също любител, беше новак и със сестра ми й се доверихме да ни направи еднаквите татуси.

# 447
  • Бургас
За възрастта и аз да вметна - първия ми татус беше на 50 години. Последваха още и последният е пресен половин ръкав, който трябваше уж да е картинка с размери около 16/11 Grinning
Грам не ми пука кой какво би си помислил Stuck Out Tongue

# 448
Тарталета, какво планираш да слагате с децата?

# 449
  • Mediterraneo
Нещо да символизира връзката между трите ни. Голямата се е заела с проекта, тя е художник и ги умее нещата. Важното е да се хареса на трите ни.

Общи условия

Активация на акаунт