За пиърсинга, татуировките и още нещо - 22

• 35 652
  • 524
  •   1
Отговори
# 420
  • Street of Dreams
Глупости, познавам 70-80 годишни, които те първа се палят по татуировките и си правят. Каква е разликата, ако си на 50 и татуса ти е чисто нов или 30-годишен?

# 421
Майка ми си направи първия татус след 45 годишна възраст, според мен възрастта няма значение.

# 422
  • Пловдив
Годините нямат значение, ако искаш си направи Simple Smile.

# 423
Мисифу, за тату и пиърсинг никога не е късно! Последната ми татуировка (за сега последната Smiling Imp) си я направих на 47. Само че да ти кажа,  почти не познавам човек, който е останал само с една. Повечето сме "без една може, но с една - не"Heart Eyes Веднъж усетиш ли иглата по кожата си, то почти винаги любовта е до живот и винаги те дърпа за още.

# 424
Именно и от това се опасявам. Че може както се колебая, да прекаля.

# 425
Е, то все пак прекаляването зависи И от финанси, а не само от желанието ни за още, и още мастило...

# 426
Докарала съм ги до 7 татуса, скоро ще почвам 8-ма. Първата си я направих като бях на 23-4 г., минаха доста години от тогава и татуировките почти не са мръднали. Пиърсинг имам само на ушите.

# 427
Е, то все пак прекаляването зависи И от финанси, а не само от желанието ни за още, и още мастило...
Аз мисля с нещо мъничко да започна. Например нещо подобно:

Скрит текст:

или

Скрит текст:

Скрит текст:

Можете ли да ми препоръчате добър татуист в Казанлък, Ст.Загора или краен случай в Пловдив?

# 428
  • Телиш/Плевен
Докарала съм ги до 7 татуса, скоро ще почвам 8-ма. Първата си я направих като бях на 23-4 г., минаха доста години от тогава и татуировките почти не са мръднали. Пиърсинг имам само на ушите.
И при мен е нещо такова, на 25 ми беше първата, в момента са десетина и съм на почти 36. Satisfied Нямам нито една голяма татуировка. На дясното ухо имам пиърсинг, helix се води.

Изобщо не ме интересуват мнения нито за възрастта, нито за нищо, аз бих си направила татуировка и на 70, ако ми хрумне някаква идея или ми хареса нещо. За прекаляването също е много относително, хората около мен нямат нито една и за някои от тях и моите десетина малки са прекалено много. Satisfied Много по-важно е какво иска човек и как се чувства, другото няма значение. Heart

# 429
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Първата ми татуировка направих на 38.....Сега имам 3 и са сравнително малки.Имам идея и за още една,но ще видим кога.Имам пиърсинг на корема бях на 23 когато го сложих.

# 430
Първата ми татуировка беше направена, когато бях на 21. Исках да е малка... Накрая зае половината от гърба ми. Сега съм на 38 и още я обожавам. Имам и цял десен ръкав (от шията до пръстите на ръката) правен преди една година. Смятам да довърша и другата половина на гърба си. Обичам процеса на татуиране, обичам и това, което имам направено. Макар, че са големи са балансирани. Не мисля, че има възрастова граница за татуировки. При мен, това светоусещане, което имам вътре прие и външна форма върху кожата ми.

# 431
Моята първа беше на 16 г, в момента съм на 30 и имам 12 броя татуировки, средни по големина, всяка една от тях обожавам, и имам още няколко замислени. И според мен няма възрастова граница, щом имат личен смисъл за човек и са направени с много желание, а не са просто видяни и харесани от някъде. Относно това, че като направиш една, после трудно се спираш, абсолютно е така за мен.

# 432
Някой с хубави идеи за майка-дъщеря файн лайн тату.
Разбира се, че и ние търсим, разминаваме се за сега в мненията и харесванията, затова ми трябват още идеи.
Аз имам и обеци на различни места/т. е. Вече само дупки. Не нося нищо/и татуси. Тя е на 17 и сама предложи за майка-дъшеря тату, а на мен ни се стори мило. За нея ще е първа.

# 433
Щом за детето ще е първа, бих  се съобразила с нейното мнение, или поне да гравитирам около нейната идея.

# 434
Момичета, с какво да помогна на оток на глезена след татуировка? Знам, че е нормално заради мястото, и когато не съм на работа кракът е постоянно вдигнат, но ми се иска да му помогна с нещо допълнително. Миналия път го влачих няколко седмици, искам сега да мине по-бързо...

Общи условия

Активация на акаунт