За пиърсинга, татуировките и още нещо - 22

• 36 435
  • 524
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Един бърз въпрос.
Сина ми си прави татус.Трябваше да е цветен.Татуиста му го прави черен,защото цвета щял да избледнее и трябвало да го повтаря на три-четири месеца,защото кажата му била незнам си каква ...Та каква му е толкова кожата(не е запомнил),че да не "държи" на цветни татуировки?

# 406
  • Пловдив
Един бърз въпрос.
Сина ми си прави татус.Трябваше да е цветен.Татуиста му го прави черен,защото цвета щял да избледнее и трябвало да го повтаря на три-четири месеца,защото кажата му била незнам си каква ...Та каква му е толкова кожата(не е запомнил),че да не "държи" на цветни татуировки?

Интересен довод е дал този татуист...едни от основните характеристики на мастилата са стабилност, устойчивост и нетоксичност. От което автоматично следва че ситуацията е малко странна, за мен. Ако сина ви има белег на мястото на татуса и иска да го прикрие  по този начин,  по мога да приема подобен довод. Кожата на подобни места е по специфична за работа -т.е е еднакво трудно и с цвятно и с черно мастило.

А сина ви като е искал с цвят не е ли поискал второ мнение...не искам да се звуча заядливо, но в крайна сметка е нещо постоянно, което да го радва ...а и си плаща.

# 407
Преди много време бях слушала как цветните се износват лесно, но имам една на близо десетина години и да кажем още си я харесвам.

# 408
Моето жълто,бяло и розово вече ги няма.Та,съм склонна да вярвам,че се губят някои цввтове.

# 409
И аз имам цветна с жълто,червено, оранжево, синьо и зелено, но почти не е мръднала от 5 години. Имах предубеждения, че бързо ще избледнее, но още тогава татуиста ми обясни, че ще има леко избледняване, което обаче няма да бъде грозно, нито пък ще се налага на няколко месеца да се оправя. И вече се убедих, че наистина е така след толкова време изглежда страхотно.

# 410
  • Street of Dreams
И от кожата, и от мястото зависи.

# 411
  • Mediterraneo
Моята кожа направо изпи едно розово по цветето. За 2-3 години нямаше и помен, а беше хубаво, наситено розово.

# 412
Аз дори бях забравила за жълтото,докато не видях снимката на татуто в страницата на студиото.Моите са близо 10 годишни,но доколкото помня,скоро след татуирането избледняха Бях предупредена за това.
От друга страна,имам една партньорска на дланта,за която казаха,че ще се развали бързо,но вече 5 години си стои.Тя не е цветна.Може да "изяждам" цветовете.

# 413
Здравейте дали 2-3 дни след татуировка  мога да си пусна кръвна картина,ще повлияли на стойностите

# 414
Здравейте!
Исках да попитам, понеже съм решила да си дупча ушите и една от обеците ще бъде rook . Но понеже разбрах, че тя има някакви специфични неща, бих искала да попитам дали някой има точно такава обица и да ми каже малко повече за нея, горе-долу мнението си и дали боли много. Понеже аз търсих някаква информация и не ми излиза, ще бъда много благодарна.Blush

# 415
# 416
Аз имам lobe и два high lobe, както и helix. Хеликсът зарастваше близо година, при все, че беше пробит при професионалист, за разлика от другите три, които съм си  пробивала сама, и с които нямах никакви проблеми и зарастнаха съвсем бързо и безболезнено.
За rook дори не искам да си представям колко време ще отнеме и каква ще е болката.

# 417
  • Телиш/Плевен
Много е индивидуално всичко. Аз имам helix от края на август и бях чела, че зараства по-бавно, но след третия месец вече нито ме болеше, нито нищо. Оттогава и спя напълно спокойно на тази страна.

# 418
Аз имам rook, не съм имала проблеми. Самото пробиване не болеше кой знае колко, две секунди не са болка за умиране. Носих медицинската обица около месец, след това си сложих малка халкичка.  В началото ме болеше малко като спях на тази страна, но е нормално, с времето отшумя. Момчето, което ми го пробива, каза че отнема доста време да зарасне, до 6 месеца до пълното зарастване.

# 419
Как мислите, има ли някаква възраст, след която ще е смешно човек да си направи татус?
Мен от 1-2 години много ме напъва да си направя, но първо обмислям какво бих носила до края на живота си с удоволствие и второ, не знам на 45+, а ако се позабавя още малко с мисленето 50+, дали вече не съм изтървала този влак и да стана за посмешище в някое студио?

Общи условия

Активация на акаунт