За пиърсинга, татуировките и още нещо - 22

• 36 464
  • 524
  •   1
Отговори
# 390
  • Street of Dreams
На мен не ми се вижда недовършена.

# 391
На мен не ми се вижда недовършена.
Просто искам да е напълно запълнен гърба, тъй като имам и на целия корем и дракона идва малко като "цопнат" на никъде.😁
Търся този ефект->

# 392
Да пробвам тук. Искам да покрия стар малък татус зад ухото. Гледах в Пинтерест, но не можах да харесам. Един с роза ми хвана окото, но роза имам на крака и мисля, че ще е тъпо пак да е такова 🌹🥀. Сегашният е птичка, която трябваше да е лястовица, но прилича на оцветено петно и не се получи така, както исках.

# 393
  • Anywhere
Добър татуист може да ти направи цветни ефекти на тази татуировка, с бяло и цветове може да стане едно красиво колибри, например..

# 394
Подобно на първата ми направи, обаче има един малък проблем. Мислех си, че имам достатъчно количество мехлем, но е съвсем малко било. Мога ли да го мажа с Дефламол? 🤔

# 395
Аз мазах с Tattoomed и съм доволна.

# 396
Здравейте,бихте ли ми препоръчали татуисти в Пловдив който прави подобни татуси?Цената е без значение .Благодаря.

# 397
# 398
О, най-накрая някой, който да ми хареса в Пловдив. Може ли адрес, искам директно да ида за консултация за корекция, за да не се налага да снимам от всички страни една татуировка и да се обяснявам един час по чатове.

# 399
Георги Измирлиев 4, но те съветвам първо да говориш с него (лесен е за комуникация).

# 400
Това е адресът на wonder teddy?Ако сте се татуирали при него колко струва консултацията и изработването на скица,работно време,мнението ви за него и работата му?Обмислям да си направя първата татуировка.Благодаря предварително за помощта!

# 401
Да, ходила съм при него и който съм пратила също е бил доволен. Много е разбран и си обича работата. Работното му време е плаващо (за това на място не винаги може да го намериш). За цените не мога да ти кажа нищо, защото е строго индивидуално и зависи какво ще правите.

# 402
Здравейте, обмислям първа татуировка, вече знам каква ще е, но понеже са главно контури, т.нар. ,,fine line” татуировки, си търся добър и прецизен татуист във Варна. Разгледах няколко, но тези, които наистина ми направиха впечатление с добри, нежни татуировки(видях потресаващо криви линии на някои други места) са Vean, Tattoo 8 и Don’t scream tattoo. Ако някой е ходил при тях може ли да даде отзив, понеже почти навсякъде виждам хубави големи татуировки и ръкави, но разбираемо всеки си има стил и някои не са толкова прецизни в малките татуировки. Благодаря предварително Blush

# 403
  • Варна
И аз бях в същото търсене за Варна миналата година . Спрях се на Таttooo Deluxe, Катя Стоянова . Не съжалявам  за изборът си. Точно fine /one line татус направих при нея. Отношението и търпението също са от значение, тя ги има.

# 404
  • Телиш/Плевен
Препоръка и от мен за Катя Стоянова, страхотна е! Миналата година посетих студиото ѝ в Обзор (през лятото работи там) и останах много доволна от татуировката, която ми направи, работи много прецизно и е изключително мила. Heart Има страници във Фейсбук и Инстаграм, там може да се разгледа работата ѝ.

Общи условия

Активация на акаунт