За пиърсинга, татуировките и още нещо - 22

• 35 196
  • 524
  •   1
Отговори
# 450
А като ходите при татуист, изключая Тарталета, която си има съпруг-татуист, ходите ли с готова рисунка или очаквате той да нарисува ( а не просто прерисува) това, което имате като идея?

# 451
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Моите бяха готови и ги прерисуваха.Племеничката ми ходи с идея която татуиста (ходим при един и същ) я реализира.Стана страхотна!

# 452
  • Mediterraneo
Бе не е татуист ММ, любител е, рисува прекрасно, умее и с машинката да се справя, ама по професия е друго Simple Smile

# 453
Брат ми е работещ художник. Ходя с готови рисунки. Ако ще се рисувам, държа да съм го обмислила добре. А едва ли ще ме чакат да нисля в студиото. 😊

# 454
  • Бургас
За първите ходих с готови модели с нагласата да ми ги дорисуват на място, но както си бяха - така ми ги направиха.

Сега отидох с определен модел на илюстраторка, която харесвам и заедно с татуистката променихме леко модела и го доразвихме с подходящ фон, така че хем да подхожда на модела, хем да се връзва с моето искане за концепция. Получи се точно така, както исках и самата илюстраторка също се изкефи, като ѝ пратих снимки Wink

Оригиналната илюстрация е тази
Скрит текст:

А готовият татус изглежда така

Скрит текст:

Леко белещ се още

Отблизо веднага след сесията

И 2 седмици след това

# 455
bradata, в Бургас ли е правен тятуса, и ако да, при коя татуистка? Много ми харесва!

# 456
  • Телиш/Плевен
А като ходите при татуист, изключая Тарталета, която си има съпруг-татуист, ходите ли с готова рисунка или очаквате той да нарисува ( а не просто прерисува) това, което имате като идея?
И по двата начина е било при мен. Когато съм си харесала нещо конкретно, показвам готовата рисунка. Когато имам само идея, я споделям и татуистът прави проекти по нея, след което си избирам от вариантите.

# 457
Уауу, bradata! Страхотно!

# 458
  • Бургас
bradata, в Бургас ли е правен тятуса, и ако да, при коя татуистка? Много ми харесва!
  Да, при Йоана - Casper Mos в студио Море от мастило - в Изгрев са и работят 6 различни човека там. Много съм доволна и имам планирани още 2 при нея след лятото Wink

# 459
  • Варна
Здравейте! Отдавна имам идея за една татуировка и май момента дойде. Ще е малка на ръката близо до китката, примерно не повече от 4/4 или 5/5см. Ориентировъчно. Черна изцяло, силует на котка, свързан е със загубата на любим котарак. Имам идея как трябва да изглежда.
Ориентирайте ме за приблизителни цени, никога не съм си правила и нямам идея как вървят цените.
Ще се радвам и на препоръки за Варна.

# 460
  • Телиш/Плевен
Писала съм и друг път, препоръчвам Катя Стоянова от Таttoo Deluxe. Има страници във Фейсбук и Инстаграм. Студиото е във Варна, иначе през лятото работи в Обзор и там съм се татуирала при нея преди две години, много е мила и внимателна. Heart За цена можеш да я питаш на лично съобщение, като изпратиш снимка на идеята и напишеш размера и мястото, на което искаш да е.

# 461
  • Варна
Писала съм и друг път, препоръчвам Катя Стоянова от Таttoo Deluxe. Има страници във Фейсбук и Инстаграм. Студиото е във Варна, иначе през лятото работи в Обзор и там съм се татуирала при нея преди две години, много е мила и внимателна. Heart За цена можеш да я питаш на лично съобщение, като изпратиш снимка на идеята и напишеш размера и мястото, на което искаш да е.
Сега ще разгледам, благодаря.
По-скоро ме интересува приблизителна цена на такива малки татуировки.

# 462
Преди 3 години 5х5 см за само семпъл контур с черно ми взеха 50 лева (незапълнен) Това е минималната цена, от която се започва като цяло. От там нагоре човекът ще си прецени колко още да си вземе за запълването и дали ще ви предостави крем той или ще трябва да си купувате сами - препоръчвам да намерите такъв, който ще ви даде специален крем за татуировки, а не да ви кара да си купувате пантеноли и б-пантени от аптеката, които въобще не са пригодени за татуировки. Така че предполагам едни 100 лева, като се сметне вдигането на цените, ще ви заминат.

# 463
  • Варна
Преди 3 години 5х5 см за само семпъл контур с черно ми взеха 50 лева (незапълнен) Това е минималната цена, от която се започва като цяло. От там нагоре човекът ще си прецени колко още да си вземе за запълването и дали ще ви предостави крем той или ще трябва да си купувате сами - препоръчвам да намерите такъв, който ще ви даде специален крем за татуировки, а не да ви кара да си купувате пантеноли и б-пантени от аптеката, които въобще не са пригодени за татуировки. Така че предполагам едни 100 лева, като се сметне вдигането на цените, ще ви заминат.
Благодаря ви,  и аз горе - долу толкова предполагам. Ясно е, че е индивидуално, разбира се.

# 464
Чета ви още аз, и още мисля 😂
Идеята не ме напуска, особено през последните месеци. Просто не мога да се реша и това е. От нищо не ме е страх. Имам висок праг на болка.
Гледам коментирате възраст, аз съм на 36 минавам вече границата 😂(шегувам се, разбра се).
Леля ми си направи първата точно на възраста, на която съм аз сега.
И казваше, че цял живот е искала. От една бързо станаха три.
Братовчедка ми си направи на 17, без да знае баща й, онзи ден я видях, вече има още една нова, станах може би 4 броя. Вече е студентка. Всичките са много хубави, надписи, пчела на глезена, само фини линии.
Аз съм харесала малки 🌙,  🎀 и  ❤️ и 👑.
Е кое да избера, не върви всички.
И като надпис, много малък "most ardently". Това са нещата, които ми се въртят в главата. Обаче така и не стигам до решение.
Има дни в които стоя пред огледалото и се рисувам с черен молив ✏️ (не ми се смейте) на различни места за да добият някаква макар и бегла представа как би изглеждало.
Лошото е, че ми харесва само на китката, отстрани до кокалчето, на глезена и под гърдите. Но ръката си е видимо място.
И така си стоя. Иначе съм си харесала и човек.
Не знам какво толкова го мисля.
В един момент ще ми прещрака нещо и ще е каквото дойде 😀

Общи условия

Активация на акаунт