Съни бийч по bTV - 3

• 47 081
  • 710
  •   1
Отговори
# 75
  • София
За мен не е до липса на ентусиазъм, а се съобразява и следва сценарий, което е важно за един актьор. Ако импровизира, може да стигне до крайности, ако има екип, следва него.

Човек и да не е ходил много в Слънчака и в софийските дискотеки, има боеве, пистолети и тн.

# 76
Ами аз живея в манастир

# 77
По курортите се случват митични неща и то не с участието само на българи. Ако знаете цивилизованите европейци на какво са способни... Като гледах Гомес как бяга около басейна и се пързаля с обувките по плочките, точно се сетих за моя колега пиколо. И той милия така бягаше, когато банда шведи бяха решили посред обяд да скачат в басейна от стаите си на 3-тия етаж. Единият не уцели... 🙄 Но пък се оказа корав, само счупена ръка.

# 78
Нещо озвучаването/звука ми куцаше в тоя епизод. На моменти не разбирах какво казват. И малко ми беше скучен епизода(пак в определени моменти, не изцяло). Не знам, но сякаш ми липсваше малко от атмосферата на предходните епизоди. Това ми е усещането от снощното гледане.
Пп И да, Стойчо си дишаше, но реално той и не беше умрял, а само припаднал от пиене. Грешката е на тия дето набързо го сметнаха за предал Богу дух.

# 79
  • София
Гледам сериалите, но не успявам, когато се излъчват. Страшно са ми полезни линковете, които Мари пуска. Дали не може да се сложат в първия пост към темите. Нецсамо за този, но и за останалите сериали.

# 80
  • София
Видя се, че Гомес му пипна вената за проверка - но явно на мъртво пияният и вената му припада.

# 81
Да де, виждали те по филмите, че се пипа вената и айде и те, ама явно не става, както по филмите. Т. е. и те са във филм, но са гледали много филми, като запалване на двигател с два изтръгнати кабела, щрак и двигателя пали. Да, ама май не е толкоС просто, че тъй и с вената, пип - не се усеща пулс, значи умрял. Умрял, умрял, колко да е умрял. Joy

# 82
  • софия
Аз съм чела, че се слага огледалце пред носа/устата, ама от къде огледалце в хотелска стая?
Малко недоизмислено/неправдоподобно беше това с умирането. Все едно запълваха време в серията с пристигането на линейката и двете реплики.

# 83
Да де, виждали те по филмите, че се пипа вената и айде и те, ама явно не става, както по филмите.
Така де, ама нали и това е филм?!

# 84
Въобще не съм обърнала внимание диша ли, мърда ли Стойчо.
Че то в реалността живи хора се оказват в моргите, хем лекари им установяват “смъртта”.
Забавно ми беше и Гомес как го пробва с бутилката, и Тасев как го поля с водата. И Стойчо после се чудеше от къде е мокър?! 😃
Поздравите от св Петър също беше много добро. 😄

# 85
Да де, виждали те по филмите, че се пипа вената и айде и те, ама явно не става, както по филмите.
Така де, ама нали и това е филм?!
... Т. е. и те са във филм, но са гледали много филми..
Joy Wink

# 86
  • София
Моментът с бабата, където ѝ каза да се усмихва повече, също беше готин. 😁 Добре я изигра. А дали с клуба пак се опитва да я прецака? Аз си мисля, че все пак наистина я харесва и искаше да я зарадва, ноо дори и да е започнал с добри намерения, като я види пак да подслушва, ще има рязка промяна.

# 87
АВО, надявам се да носите на критика и да не се обиждате! Heart
За мен това беше най-слабият епизод до сега, изсмукано от пръстите беше съживения мъртвец. И това с пушките... Едно е пиян швед да се мята от балкон, друго е да се размахва оръжие в хотел(в дискотека е друга работа, случва се). Има си протоколи - паникбутон се натиска с код и се изсипват 3 автобуса спец части.
Иначе Стойчо, полякинчето и пиколото Жоро много сладки! Heart Eyes
Всички предходни епизоди бяха 6+, а такъв се очертава и следващият! Heart

# 88
Тасев харесва Ивон, но си има едно на ум, че тя е против него.
Ивон пък е с нагласата да го изобличи в далаверите, но ще си падне наистина по него.

# 89
И аз мисля, че Ивон повече ще хлътне по Никола, отколкото той по нея. Такъв тип мъжкарани, които са супер гърл и се оправят с всичко, обикновено са  чисти и романтични дълбоко в себе си. И като ги тресне любовта, направо като торнадо ги отнася... Blush
А Гомес как й държеше сметка, че е минала през леглото на Никола? Това е от онези загатнати моменти, които правят сериала толкова готин!

Общи условия

Активация на акаунт