Коликите свършват вече, весело е ЮЛСКОТО човече

• 10 553
  • 317
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте и от мен в новата тема. Доста време не съм влизала в нета и много ми липсваше, но по-цял ден бяхме с беба навън. Качих няколко снимки и тези дни ще прочета някой от старите теми за да съм в крачка Grinning

# 16
Лала ти как се оправяш с постоянната хрема на Мишел? С вит.С ли как  Thinking

Ами да ти кажа честно не се оправям. ooooh! Нищо не помага, но те ясленските хреми са по-особени, от тях отърване няма. На Пипи давам витамин Ц и почиствам с физиологичен разтвор, това е. Тя хремата общо взето с лекарства 1 седмица, без лекарства 7 дена Grinning при Мишел ситуацията е по-сложна, ама сега няма смисъл да ви обяснявам. Като тръгнат по ясли ще има да нищим и тези въпроси...

# 17
Ооох с тая хрема днес е много зле Sad Бебката цял ден е като кисела краставичка. Имаше 2 часа сън докато бяхме на вън и откакто се прибрахме е ужас. Педито и изписа капки..да видим дали ще мине за 1 седмица Simple Smile Тук витамин ц ампули не можеш да си купиш от аптеката така че ще я караме на капки. На татито вече съм приготвила дълъг списък с такива илачи от България да донесе. А витамин ц-то по колки пъти на ден се капе в нослето?

# 18
Поздравления за Maxin за красивата тема!

miara, витамин Ц не се слага в носа, а в устата.  Laughing Един път на ден се дава по 1 мл, останалото в ампулата не се дава. На другия ден отваряш нова ампула. В нослето само физиологичен разтвор. Него поне го има тук.

# 19
Гали, браво!!! Внесе прекрасно есенно разнообразие!  Hug
Наталка, щом ще си два дни тук, все единия ще се уцелим! Адашката с теб ли ще е? Heart Eyes
Фиона, в старата тема захванахме Драганов. На мобилния си записваш час и си отиваш - с или без направление.
Лека и безревлива!  Praynig

# 20
Здравейте и от мен мамчета редовно ви чета но монго рятко ми остава време да пиша. Исках само да ви споделя нещо интересно което забелязах при моя Ваньо. От няколко дни съм закачила над креватчето му един от онези цветни книжни фенери, които продават във всеки увеселителен магазин. Бебо е направо учарован от тази нова придобивка и неспира да си "говори" с него  smile3521. Ние редовно ползваме гимнастиката на бебо му доставя удоволствие да стои в нея и да дърпа играчките.  Simple Smile

# 21
Привет!

Аз няколко дни се забих в темата за фотошопа в клюкарника и забравих, че съществуват и други неща в този форум, а вие през това време сте почнали втора нова тема! Браво. Сега трябва да чета...

Иначе при нас нищо ново.

Целувки на всички!

# 22
  • някъде
Супер оформление!  bouquet
Да ви попитам - на моят бебо често са му влажни ръчичките (сигурно като ги стиска в юмручета), а при вас случва ли се? И другото- понякога акото му е кашаво и със ситни топченца, а друг път редичко, като когато беше по-малък! baby_neutral

# 23
Диди и на нашият бебок му се изпотяват ръцете.Сигурно защото ги свива в юмручета  newsm78

А за акитата не се тревожи.Може би зависи какво си яла   Thinking

# 24
  • на правилното място, в точното време
  За изпотяването на ръчичките и при нас го има,но беба много рядко свива ръце в юмрук.От бебе все й са разперени ръцете. Изпотяват й се и краката и ръцете ,когато почне много да рита и да се напъва за нещо. Снощи дори бях я сложила да седи,подпряна с купища възглаввници и по едно време гледам под одеалото и се подава единия крак бос-изритала си терлика. Крака й беше мокър и студен  #Crazy По рано като се дърпаше като я обличах и пак така се получаваше. И най-редовно се събират боклучета по гънките в ръцете й.
  Ние нещо хич не я уважаваме тая активна гимнастика. Само има един жираф от нея, на него много му говорим и имаме един рачо - подарък /Изи и Кети благодаря!/,  в него сме просто влюбени!
  А Иве,за срещата - трябва наистина да уточня кога ще ви е удобно на всички,защото съм на работна среща в Банкя и трябва да наглася нещата. А адашката разбира се ,че е с нас. Ще гледам да я взема на срещичката, но дано се случи хубаво временце! Има време до тогава,ще стане ясно.
  Нашата хремичка я преборихме с физиологичния разтвор. Бях направила и два-три пъти отвара от лайка и това беше. С разтвора за около 7-10 дена и се оправихме. то не беше и сериозно, де,но все пак. А при lala нещата са по-особени. Има постоянен вирусоносител и докато Мишелка си ходи на градинка Пипи ще си има сополки, ама така ще е по-здравичък  Praynig
   Това са неволите и неудобствата на градините  Sick Но са необходимо зло. Дано на нас не ни се налага и сега да ги ползваме. 
   Момичета, оставям ви и ви желая лек и безревлив ден.Ние отиваме на разходка   и малко по работа travel

# 25
Здравейте и от нас в новата есенна тема и вече без колики!Нали няма никой вече! Naughty
Гладах снимките на 3 месечните хубавци!Страхотни сте всички!
       Фиона аз не смея да оставя на бабата като я знам ква е,а на някой дето не го знам какъв е, едва ли ще ми се случи да я оставя!Но всеки си знае себе си и щом нямате баби под ръка ви разбирам!
Последния случай в неделя, я оставих за 2 часа на свеки и се връщам и ми се сервира че е болна и има хрипове и съм я простудила!Мале като се притесних неможах да дишам, и то наистина като я хванеш през корема има някакъв шум като диша, но чак хрипове,и така да ме изплаши!Отидохме в понеделника и нищо,педи вика кви хрипове това е лошо.Добре си е детето,нищо не чувам!А бабата професионалистката чуваше хрипове та ме изплаши.И вече е толкова осведомена, че ми каза от 5 месец да съм я слагала на куко!Представяте ли си,тя не може да седи, аз на куко да съм я слагала,тя свеки така от 5 месец ги слагала нейните на куко,представяте ли си?
Е наистина кога може вече да се слагат полу седнали,гледам че по снимките някои бебета са вече така в количките и в шезлонгите!А нашта е все легнала! newsm78
Ние вит Ц давахме и в нослето 1 капка и др в устата и квото остане аз го пия! Peace
Хайде че много писах утре пак!
 Hug

# 26
Ели, точно затова и аз съм склонна повече на непозат да оставя Лора отколкото на баби. Особено свекърва ми като я пазиха последният път направо се притеснявах да не и набута някой сок Shocked ShockedЧе това и е болна та тема. Та от бабички повече няма кой да навреди. Това щом и педито ми го каза, смятай. А човек, на когото плащаш, ясно е че ще се придържа стриктно към разпоредбите ти. Все пак и не се взема кой да е  Grinning

А какво е куко?

Последна редакция: вт, 10 окт 2006, 10:59 от синео4ка

# 27
  • somewhere over the rainbow
Добро утро и от мен! hahaha
Ръчичките на Дая не са толкова потни,колкото студени. Ама постоянно. Чак като я кърмя и ме докосне,настръхвам. Що ли е така? newsm78 Сигурно на майка си се е метнала,ама на мен ми е ниско кръвното и за това. А на нея?
Да ви кажа един странен факт се получава при нас от известно време,да не кажа от месец. Беба реве повече,когато се нахрани,отколкото когато е гладна. Да бе. Като се нахрани,отмята глава,после пак захапва,после пак отмята....и така докато я махна от гърдата. И като се почне един рев,едно чудо. Аз вече й знам номерата и гледам да я разсея нещо-я с играчка,я с котенце по двора... И ето я че млъква,забравя и цица и всичко.След 3 часа пак. А сега де!! Ма то всеки луд с номера си Joy Joy Вашите бебешоци имат ли някакви номера? baby_neutral
Ааа,имаме си и друг ритуал. Като се храни,пие вода или смуче биба, Дая си свива ръцете в юмручета и ги слага под брадичката. Т'ва е задължително,още  откак се е родила. Дали е рефлекс някакъв? Thinking Веднъж й хванах ръцете отстрани и й давам вода. Не можа да засмуче,докато не й ги пуснах. По най-бързия начин ги прегрупира и почна да пие Joy Joy Много ми е сладка така,като сгушено агънце baby_neutral Heart Eyes

Laughing Ми това е гърнето,в което акат и пишкат по-големите деца. В нашия край така му викаме hahaha

# 28
  • Варна
Здравейте и от мен в новата тема wavey
Maxin,  smile3501първата страничка е супер.
относно испотяването на ръчичките и ние сме така,но си мисля че е защото постоянно са свити в юмручета.пък и много често са в устата му Grinning
моя бебешок много често когато суче изведнъж пуска и си лапа юмрука,но го прави много настървено.махам муго от устата и спокойно пак си засуква.
относно моите проблеми с кърмата се оказа че имам много тесни канали и кърмата много трудно слиза.трабва да си права топли компреси.освен това ми откриха бучка в едната гърда cryкоято докато кърмя не може да се разбере каква е,но казаха че най-вероятно е доброкачествена Praynig.като спра да кърмя ще видим............освен това толкова мисля за това кърмене че направо ми е станало фикс идея и хич не е добре тая работа защото колкото повече мисля толкова повече ми намалява кърмата,а и малкия се нерви.той като дръпне два пъти,ако не му текне както трябва въобще не си дава зор спира и рев cryте момченцата така били. newsm78
ще видим какво ще правим,но то като има проблеми как да не се ядосва човек Crossing Armsколкото и да се опитвам да съм спокойна нещо не ми се получава
За бабите съм на същото мнение.не само сок,а може и да го захранят докато те няма.моите още не могат да свикнат с мисълта че до 6 месец ще е на кърма.през ден,през два ме питат няма ли вече да давам  сок  от  морков?че много полезен бил Closeкак щяла да му се затвори фонтанелата на детето??? Shocked
на всички сополиви бебенца скорошно оздравявяне Flowers Bouquet

# 29
Здравейте и от мен в новата тема.Ние с Ева след малко излизаме на разходка.Да ви се оплача, откакто се е родила има запушено носле и педито все тврдешуе, че се чисти.Миналата седмица настоях за направление и след взетия секрет какво се установи-стафилококи. Сега ще взимаме капки за нослето, дано й се отпуши най-накрая. И на Ева са и все студени ръцете и вечно вдигнати нагоре.Завивам я с одеалцето и слагам ръчичките под завивката, на първата минута -хоп нагоре и стават ледени шушулчици. И тя се заглежда в тавана в една точка и се залива от смях.Всеки път се чудя какво вижда, че и е толкова смешно. Чао засега, после може пак да драсна някой ред.

Общи условия

Активация на акаунт