тъй като и ние сме с кака, проблемите със сополите са ни мнооого близки

миналата седмица Мая се върна от градината с температура и гадна хрема, не стигнахме до антибиотик, но метна сополките и на Траян - чистим само със Стеримар и вит С, но се позадържаха и педито вече иска да капя Тобрин или Тобрекс (ама аз си се опъвам
лошото е, че мъникът започна и да покашля, та май ще "свалям гарда"
от днес сме на Памперс №4
разбрахме от продавачката в магазинчето, че повечето бебета (по нейни наблюдения) изобщо не се задържали на №3; ние използвахме само един пакет и минахме нататък

за галеностите, аз си го наричам Тити (а оттам понякога става и Титко), останалите роднини карат на Траянчо;
един ден едната баба му се лигави нещо:"Кажи, бабин чочко" и чувам как Мая сърдито й прави забележка - "Бабо, кръстили сме го Траян, не Чочко"

, хем изчаквам да минат 3,5 - 4 часа. Чудя се да ли нещо не е болен, но той е така от 1 седмица. Толкова му се радвах, че имам ящно дете, щото баткото беше много злояд. Имам чувството, че си обърка храненето, защото започна нощно време да се буди на 3 часа и си изпапва всичко и за това през деня си прави по-големи паузи. Дано да е това, а да не е нещо болничък. Утре сме на консултация и ако всичко е наред сме си приготвили ваксината Пентаксим и ще го боцкат и ще има
. Много се притеснявам за ваксината, защото нашто педи каза, че няма опит с нея, но ще ни я сложи. Дано всичко да е наред. 

Месец и половина обикаляме БГ и сега отивам да чета. Като гледам това, което се наблюдава при нашето развитие, си е нормално явление за всички бебета на тази възраст.