Коликите свършват вече, весело е ЮЛСКОТО човече

• 10 609
  • 317
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Здравейте Grinning
първо голееееееми благодарности на Maxin, newsm51че имаше толкова нерви да ми обяснява,ама като трудно вдявам Blush

Честити месечитки на бебоците коиго порастват днес.да са весели,здрави и засмяни  ura Tada
тъй почвам по ред.но мен още не ми е дошло,но взамяна на това лохиите ми текоха 2 месеца.а темата за секса ми е направо болна Cryоткакто съм родила и като се сметне последния месец от бременоста ми секс с татито сме правили само веднъж Embarassedпреди около месец.мноооооооооооооого боли бе хора,направо ужас.чак се притесних да не са ме повредили нещо,но като ходих преди седмица при моя док той ми каза че въобще не си личало че съм раждала. newsm78а аз имам чуството че съм запечатана Embarassed Embarassed Embarassed.ква е тая работа незнам,направо го съжалявам вече моичкия,ама като се сетя какво бише и хич не ми се иска.в тая връзка някой да използва увлажнител???
Ravia,нашата количка е тази
http://www.pakostnik.com/productdetails.php?id=2372
малко е тежичка и задните и гуми са доста издадени настрани и докато влезе в асансьора са големи маневри.иначе е много маневрена.абе не се оплаквам.за толкова пари,толкоз
Maxin,и аз си мислех че ни избива зъбче,но педито ми каза че
няма нищо такова и че е нормално венците да са набъбнали newsm78
за противогрипната ваксина съм против Naughtyимам познати които всяка година слагат такива на децата си,а те цяла зима са болни и на антибиотици.
и аз възнамерявам да захранвам около Коледа.много или малко кърма ще гледам да давам докато има.другите храни после цял живот ще си ги яде,ама кърмица йок.
Maxi,яко се смях Joy

Последна редакция: сб, 14 окт 2006, 15:37 от jorjito

# 181
 Simple Smile

Последна редакция: пн, 16 окт 2006, 23:57 от Assinka

# 182
Ех,само броколи не съм замразила  ooooh!

Честити 3 месеца на бебенца  Ема, Яна, Ния, Георги !
Честити 4 месеца на Йоанна на Равиа !

Купих си маска и я нося,но не виждам смисъл  Crossing Arms
Защото ако ще се заразява с нещо бебо,то ще се зарази със или без маска.Това ми е мнението.

Нямам все още цикъл.

Равиа ти защо питаш за количка да не си купуваш  newsm78
Ние сме с Имола 6 на Бертони , но през април минаваме на лятна количка  Peace

Последна редакция: сб, 14 окт 2006, 16:22 от Ренито

# 183
Здравейте и от мен!

честито на празнуващите бебчета

За белите точици на венеца - и на Ема забелязах две на горния, но определено не са зъби, защото изчезнаха Simple Smile. Много беше неспокойна тези дни, но не мисля, че е от зъбоникнене...
За количките - нашата е Чиполино Бевърли, дадена от приятелка с пораснало дете. Тежка и не много маневрена, но ще избутаме бутането зимата, че е с големи гуми и ще е удобна.

Искам да ви питам момичета на колко градуса в стаята къпете бебоците?

# 184
Ох,ние пак започнахме май стачка,защото Алекс не иска да суче и само си криви главата в страни SickСтранна работа, от два дена насам-прави паузи през деня от порядъка на 4-4.30 часа,а нощем яде през 2 часа.Луда история..
Ние още сме само на кърма и се надявам поне още месец да ни стига и да не се налага дохранване.Вие наистина ме хвърлихте в размисъл с тези пюрета и сокове,но все пак всеки сам си решава.Да знаете само какъв отпор ми се налага да правя на мои близки знгличани,малееееееее.Всеки ден ме критикуват,че само си кърмя бебока,защото виж на там от 2 -ри месец-сокове,от трети-пюрета,а от 6-ти всякакви манджи,та чак и Мак Доналдс. newsm78Малееееее,това направо ме уби.
Аз искам да попитам дали някой ползва от тези висящите бънджита,които са като столчета и бебето виси,седнало в него?Ама,че го обясних и аз ThinkingВчера ми подариха такова и въпреки,че на кутията пише че е от 4-ри месеца ми се струва малко рано  за такива развлечения.
Пингвина,кажи нещо повече за атопичния дерматит,защото съ много притеснена?На ръчичката на Алекс в сгъвката се появи няккаво леко залющване,което се установява само на допир.Докито каза,че може да е такова и направо ме ужаси.От днес минавам на Персил сенситив и дано се окаже,че е алергия от Тео бебето.
Рени,споко и на мен и следа няма да ми идва и всеки месец си правя тест.Направо сега разбирам жените с нередовни цикли,горките

# 185
Такаааам.
  Нещо всички вече сте с нови лентички!
Вица не го прочетох сега като напиша и ще чета!
  Жоржито предполагам че Максин ти е обяснявала за снимка как да сложиш,та ако си разбрала хубаво и за затвърждаване на знанието такинка ако моиш да обясниш и на мени, че съм зле многу!Тя Рени ми беше казала, че ми трябва специална програма като фотошоп нещо, ама ний нямаме и незнам отде да я сваля, а после кък ша работя изобщу съм зле!Ако за тва ти е обясбявала де! newsm78
 Асе сега си написах списък с пащърнак това не го знам кво е,броколи ,цвекло и ще ги купя и замразя и мисля че това е една крачка към домашните пюрета!После вадя варя и пасирам и нали така става пюрето!?А цвекло листата или корена?!
  Количката ми е куини с 4 големи гуми ,много стабилна и тежка и голяма!Синя не се цапа,лашкам я яко по стълбите!Между другото вие как се справяте със стълбите които сте в блок!Ние сме на ръце и аз я дърпам по стълбите на горе или я пускам колело по колело на долу и така!Е не пускам колелата сами да се търкалят де като житената питака!Малеий изперках май и взех да съчинявам глупости!

За сексу да ви кажа боли докато влезе после е рай!Татито бяга вече от мени и ми вика нимфоманка!Аз само го гоня а той се изплаши от ищаха ми!

Мами отивам си след малко че ме хвана лигата!
   Една мама на едно- годишно момченце(преди 1 седмица ги навърши) е бременна в 5ия месец,пак с момче,Но е секцио раждала и аз много се притесних за нея!Хем се радвам ,хем се притеснявам и настръхнах като разбрах!
ОХ айде махам се!
Бай  bouquet

# 186
Ех,само броколи не съм замразила  ooooh!
[

Продават замразени в супермаркета. Аз винаги имам и броколи, и карфиол, и брюкселско зеле замразени във фризера - готови за гарнитура за пържолките  Grinning Ползвам и спанак замразен, продават го на малки кубчета, идеални за правене на малки порцийки за бебоците. Въобще всичко се намира по магазините и като му дойде времето ще си преценяваме какво да даваме. Няма смисъл от сега да се тюхкаме дали имаме това или онова. Зависи и бебетата какво ще обичат. Карфиолът и броколито имат малко вкус на зеле и не всяко дете ги възприема. Като му дойде времето ще ви дам разни вкусни рецепти за пюренца, аз съм фен на тези неща и ми е страшно забавно да ги приготвям.

# 187
  • somewhere over the rainbow
Ели,може без Фотошоп,и с обикновен Paint става /ако имаш впредвид намаляването на снимките/. Зеленчуците според мен първо се варят и после се замразяват. А листата на цвеклото  изобщо ядат ли се? newsm78

# 188
Да нещо като лапад са май,аз несъм обаче яла наистина! newsm78

Така пробвах сложих снимката в пейнта и сега какво?

# 189
 Simple Smile

Последна редакция: пн, 16 окт 2006, 23:58 от Assinka

# 190
Забравих да кажа, че количката ни е Чиполино Елеганца - много компактна, лека, маневрена (с една ръка я въртя на 360 градуса) и цената й е доста сносна. Недостатъкът е, че кошът не се обръща към мен, а само към улицата. Смятам да я ползвам и като лятна, невероятно лека е. Освен това се сгъва като чадър и влиза в малки багажници.

За секса - аз мисля, че апетитът идва с яденето. И мен ме болеше, но с упражнения нещата се оправят.

... абе уважава това, че съм майка и почти не го занимавам с детето и гледа всякак да ми угоди Heart Eyes

Асе, вашият татко не обича ли да се занимава с детето? Нашият пък се сърди ако бъде пренебрегнат. Даже понякога май се занимава повече и от мен. Като се роди дъщеря ми, веднага уточни : "Не искам никакви баби в къщи. Ще ми вземете детето и ще ме пращате само за хляб!" Joy И майка ми не посмя да се натрапва.  Simple Smile А сега в яслата, трябва да се представям, че аз съм майката на Мишел, че те само него познават Embarassed В квартала също така, защото той я разхожда. Мен като ме видят с нея и ме гледат странно  Grinning  Брат му пък е още по-уникален - напусна работа и работи като програмист в къщи и едновременно си гледа детето, което е колкото Мишел. И не дава друг да го гледа. И мъжът ми също иска да работи само от вкъщи по същата причина. Въобще отърване от тях няма.  Grinning Понякога е досадно, защото всичко за децата трябва да обсъждам с него. Снощи даже спретнах един скандал, че нещо все се прави на интересен и все не е доволен от лекарите които избираме за децата и му казах да се оправя тогава сам. Аааа-ма ха! Crossing Arms

# 191
 Simple Smile

Последна редакция: вт, 17 окт 2006, 00:01 от Assinka

# 192
  • somewhere over the rainbow
Ели,ми влизаш в Пейнт-а,там отгоре Изображение,после Разтягане/Свиване и намаляваш процентите. Ама не в самия Пейнт,а първо отиваш на снимката,десен бутон и Редактирай. Така ще ти се отвори снимката в Пейнт. А самото слагане на снимките във форума е обяснено подробно в Правила-та. Айде успех!

# 193
Tizija, аз бях много въодушевена относно това Бънджи, обаче като ходихме на ортопед тези дни, д-ра доста ми охлади ентусиазма- не само за Бънджитата, ами и дори за кошарките за игра. Та става въпрос за д-р Драганов, който освен че сипе комплименти за готини дупета, много добре обясни какво да правим, за да не плачем после от ортопедични проблеми. Неговото мнение беше, че разните такива джаджи са измислени за улеснение на родителите, не и за удобства на детето. Не трябва детето да се кара да стои седнало, ако то не е готово, трябва да се пусне да пълзи нашироко за да се подготви за опасностите, докато не може да се нарани /срещата с ръба на радиатора пълзейки не е страшна, но ако падне ходейки.../. А не после мама да го държи ежеминутно до 3 год. възраст за ръчичка и то пак да пада, ама далеч по-страшно. Чак когато мускулчетата станат достатъчно силни и мозъчето се е поучило от грешките да стават нещата. С една дума, да не насилваме природата, мислейки се че е голяма гордост бебчо рано да седне, или да проходи... Така ставали и гръбначните изкривявания, и кривите крачета. Sad
Извинявайте, че препредавам това което този д-р ми каза, но наистина много ме впечатли. А аз го предизиках с това, че казах че слагам бебка да спи на една страна-  бебетата по-добре знаят накъде да спят.
Ох, много дълго стана, няма вече.
Приятна вечер на всички Hug

# 194
  • на правилното място, в точното време
  Здравейте бебоци и мами! Да се похвалим! Днес нали имаме месечинка и беба като че ли е чакала точно днес, да порасне. За първи път се смя с глас! smile3521 smile3521 smile3521 На сън го е правила, дори ни е събуждала нощем, но сега татко й говореше нещо и се смееше и тя започнада се смее с глас! А ние се накефихме максимално с тати! Пак той беше възнаграден първи! Първо на него започна да се усмихва съзнателно, сега на него първо се засмя с глас. После в банята за първи път се забляваше и се смееше, докато цопкаше!  bath1 newsm37 ДНес и за първи път й дадох зеленчуково пюре и тя го хапна с кеф! Мисля да направя ново албумче нашите бебоци на 4 месеца. А и да се похваля имаме си алея на славата  Crazy. Ще кача да я видите! Сега като прочетох, това което Прасчо е написала за сядането и почнах да се притеснявам.Беба напоследък все иска да седи. Сама се набира и сяда,днес даже така и заспа в татко си. Дано да не й рано  newsm78
  Рени, търся си нова количка, че тази нещо много ми натежа, искам да я сменя! И се чудя каква,за това събирам отзиви, за което момичета сърдечно ви благодаря!   bouquet  bouquet  bouquet
   Едно е да ти хвали количка продавачка, друго е някой, който я е ползвал да каже предимства и недостатъци.
  Отиваме с тати да празнуваме  newsm38 Wine Glass luvbed

Общи условия

Активация на акаунт