първо голееееееми благодарности на Maxin,
че имаше толкова нерви да ми обяснява,ама като трудно вдявам 
Честити месечитки на бебоците коиго порастват днес.да са весели,здрави и засмяни

тъй почвам по ред.но мен още не ми е дошло,но взамяна на това лохиите ми текоха 2 месеца.а темата за секса ми е направо болна
откакто съм родила и като се сметне последния месец от бременоста ми секс с татито сме правили само веднъж
а аз имам чуството че съм запечатана Ravia,нашата количка е тази
http://www.pakostnik.com/productdetails.php?id=2372
малко е тежичка и задните и гуми са доста издадени настрани и докато влезе в асансьора са големи маневри.иначе е много маневрена.абе не се оплаквам.за толкова пари,толкоз
Maxin,и аз си мислех че ни избива зъбче,но педито ми каза че
няма нищо такова и че е нормално венците да са набъбнали

за противогрипната ваксина съм против
имам познати които всяка година слагат такива на децата си,а те цяла зима са болни и на антибиотици.и аз възнамерявам да захранвам около Коледа.много или малко кърма ще гледам да давам докато има.другите храни после цял живот ще си ги яде,ама кърмица йок.
Maxi,яко се смях

Странна работа, от два дена насам-прави паузи през деня от порядъка на 4-4.30 часа,а нощем яде през 2 часа.Луда история..
Вчера ми подариха такова и въпреки,че на кутията пише че е от 4-ри месеца ми се струва малко рано за такива развлечения.

ДНес и за първи път й дадох зеленчуково пюре и тя го хапна с кеф! Мисля да направя ново албумче нашите бебоци на 4 месеца. А и да се похваля имаме си алея на славата
. Ще кача да я видите! Сега като прочетох, това което Прасчо е написала за сядането и почнах да се притеснявам.Беба напоследък все иска да седи. Сама се набира и сяда,днес даже така и заспа в татко си. Дано да не й рано