положителен!!!Предполагам ,че е стнало на 15 октомври 
jorjito ,много ви е интересна историята

N_A_N ,
Харесват ми хора като теб и Лала винги сте откровенни 
За чайчето беше питал някой, аз давам на Хип.
Днес ще вали

Агууу, тогава хахаахахахахах
положителен!!!Предполагам ,че е стнало на 15 октомври 

Харесват ми хора като теб и Лала винги сте откровенни 

Аз по време на бремеността качих само 12, от болницата се върнах с 5-6 по-малко. После покрай стреса в първите дни вкъщи свалих още 4 ама веднага се отрази на кърмата
Сега финално съм само 3кг повече отпреди ама как ми личаааааааат
Иначе тук акушерките към болниците водят курсове по възстановителна гимнастика и аз започнах да ходя. Покрай хремата на Ясмин пропуснах 2 седмици, но от тази пак съм сериозна 
,на мама сладкиша
По-късно ще кача снимки 
,и от тогава започнахме с опитите.Не се получи веднага,а след 3 месеца през които щях да се побъркам от притеснение,и вече бях започнала да си мисля всевъзможни глупости.И така когато вече се бях успокоила...станаааа,и още на първия ден закъснение,знаех че съм бременна,защото цикъла ми е много точен.И така направих си тест,и на следващия ден бях на док.,а той ми вика "...много рано си дошла,може и нищо да не се види..." а аз му казах,че и теста е положителен и няма начин да не види нещо
Та така видя той нещо,но не подтвърди бременност,и трябваше да отида след 4 дни.е тези 4 дни ми се видяха по-дълги от 9-те месеца бременност.И така всичко беше ОК,и сега резултата е на лице-моята малка Емичка.

Когато ги сваля тогава,няма да умирам сега Я!
,но трябваше да тръгваме.

също не беше планирана, просто покрай сватбените вълнения май спряхме да се пазим и така в общи линии за 1 месец аз забременях.Трябваше на сватбата да съм неразположена и се чудех какво ще правя, а то се оказа че съм бременлийка
. Разбрахме го 1седмица след щастливото събитие - като видяхме теста
и двамата се насълзихме
. Беше много вълнуващ момент, който няма да забравя никога
.
. Мама е много доволна, защото и тя се наспива, но за сметка на това по цял ден само гукаме и викаме, а за спане и не помисляме. А и да ви кажа, откакто започнах да пия кафе и кола, бебка започна да спи по цяла вечер, а аз толкова се пазих досега, че не е истина
Да ви попитам нещо: давам на бебка плодови сокчета от около 2-3 седмици много добре ги понася и ги пие с удоволствие, а откога мога да давам и плодови пюренца
. АМ, което й давам е Фризолак, вие как смятате дали е добро или има и по-добро от него
. Тя си го пие и него, не се запича и не повръща, но все пак

. Станаха вече 3 месеца, а от нея и следа няма, започвам да се чудя ще идва ли или няма...... 

е неможеш и неможеш да пуснеш газове, а то задължително и така 4 дни на вода,че друго недава доктора.Признавам - боли повече от самата операция, раздвижването след нея и всичко.Отплеснах се...но 4 дни на вода,а после още 2 дни на к.мляко и чай, кърма имах
Акушерките ми написаха да не забравя с какво АМ е хранена беба,че нямало начин да успея да я кърмя - САМО.Е днес се кърмим изключително и надявам се още няколко месеца!
отивам да храня бебо и после пак ще се включа.
Е, няма да е скоро! Като тръгна на
догодина, тогава ще се сетя... иначе се депресирам яко, яко!
Можеш да надзърнеш и в библиотеката на кърмаческия, там има рецептички. И ние сме на фризолак, ако ви понася добре, не го сменяй, щом бебочето ти е свикнало с него. Свършваме го за 1 седмица, но ние сме и на кърма. Но никога не може да изяде повече от 120 грама. А това да преброя колко пъти е яла е просто мечта.Ако сме в къщи само, предимно суче и там съвсем не мога да й хвана дирите колко изяжда, а навън, яде по 60-90 грама през 2 часа. И пак е заформила едни бузи! Абе луда работа. 

Трябва да заработим за Сони Ериксон К750 или 800 до Нова Година за бати ииии така.... Все пак благодаря , миличка! 
и от нас! Ние ще поизлезем малко!