Коликите свършват вече, весело е ЮЛСКОТО човече

• 10 575
  • 317
  •   1
Отговори
# 240
Много хбава темичка сте подванали thumbsup Ние бебо го планувахме,с толкова голямо желание го правихме,ама не ставаше така лесно.Дължа го предполагам на работата ми , която беше много отговорна и леко бях в стрес.Мъжът ми ме заведе на почивка за да се поуспокоя и там основнта цел бе бебко.Пак не стана.Много се бях отчаяла и точно в най-неочакваният момент теста излезе EFP положителен!!!Предполагам ,че е стнало на 15 октомври newsm78
jorjito ,много ви е интересна историята Hug
N_A_N ,  202uu Харесват ми хора като теб и Лала винги сте откровенни  bouquet
За чайчето беше питал някой, аз давам на Хип.
Днес ще вали  umbrella
Агууу, тогава хахаахахахахах Joy

# 241
Добро утро и от нас,
ехх от рано сутринта започвам с болната тема за кг  Sad Аз по време на бремеността качих само 12, от болницата се върнах с 5-6 по-малко. После покрай стреса в първите дни вкъщи свалих още 4 ама веднага се отрази на кърмата  Sad Сега финално съм само 3кг повече отпреди ама как ми личаааааааат Sad Иначе тук акушерките към болниците водят курсове по възстановителна гимнастика и аз започнах да ходя. Покрай хремата на Ясмин пропуснах  2 седмици, но от тази пак съм сериозна  Laughing

Забравих да кажа, че в срядата, когато аз ходя на тази гимнастика, може да се ходи с бебетата - много е смешно, когато някое ревне акушерката започва да го дундурка, седнала на надуваема топка  Laughing, докато ние се "потим". А когато акушерката е и с 2 бебета в ръцета е направо за снимка  Mr. Green

Последна редакция: пн, 16 окт 2006, 10:07 от maira

# 242
Здравейте,
ние се върнахме от почивката в Трявна вчера вечерта и ми трябваше доста време да ви изчета  Crazy
Та така,ние си изкарахме страхотно почивните дни.Трявна е едно много хубаво кътче на България,толкова чисто,зелено и с цветя навсякъде.На връщане минахме през Етъра и Шипка...мноооого път беше,но си заслужаваше.Ема се държа повече от добре,тя е едно кротко и послушно детенце  newsm32 ,на мама сладкиша  Heart EyesПо-късно ще кача снимки  Peace
Сега по темата:Ема е планувана,след като през края на януари,началото на февруари 2005 загубихме едно бебче(спонтанен аборт съвсем в началото)Док ми каза да се  пазя 6 мес. и така и направих.6-те мес изтичаха август.На 6-ти Август ни беше сватбата  married ,и от тогава започнахме с опитите.Не се получи веднага,а след 3 месеца през които щях да се побъркам от притеснение,и вече бях започнала да си мисля всевъзможни глупости.И така когато вече се бях успокоила...станаааа,и още на първия ден закъснение,знаех че съм бременна,защото цикъла ми е много точен.И така направих си тест,и на следващия ден бях на док.,а той ми вика "...много рано си дошла,може и нищо да не се види..." а аз му казах,че и теста е положителен и няма начин да не види нещо  Crossing Arms Та така видя той нещо,но не подтвърди бременност,и трябваше да отида след 4 дни.е тези 4 дни ми се видяха по-дълги от 9-те месеца бременност.И така всичко беше ОК,и сега резултата е на лице-моята малка Емичка.

Чайчета аз не давам,Ема не приема нищо друго освен кърмица.Дори напоследък ми отказва да пие кърма от шише,и май си вкарах автогол  Rolling Eyes Ако някой може да даде съвет или идея как да я накарам да пие от шише ще съм мноого благодарна.
Макси,много се смях с вица  Joy  Joy  Joy

Относно килата,не ми се говори....това ми е болна тема  Confused Каква бях,а сега няма и спомен от това.Кантара ми е пръв враг в къщи и съм го скрила в един шкаф,не искам да се качвам на него  Naughty Когато ги сваля тогава,няма да умирам сега Я!

Коликите свършиха още средата на първия месец,не мога да се оплача от тях.

Изи,виждам,че вече си имаш една прекрасна снимка на аватара.Много се извинявам,че не можах да ти помогна   bouquet ,но трябваше да тръгваме.

Е това е от мен,дано не съм пропуснала някой въпрос,ако е така пак ще Ви досаждам.

Чао и агууу и от Ема  Heart Eyes

ПП ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МЕСЕЧКОВЦИ,МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ МАЛКИ МИШЛЕТА!

Последна редакция: пн, 16 окт 2006, 10:03 от popova

# 243
ЗДРАВЕЙТЕ МАЙЧЕТА
[/color]

Аз отсъствах доста време, а вие сте писали............., та чак не мога да изчета всичко hahaha

Нашата бебка newsm30 също не беше планирана, просто покрай сватбените вълнения май спряхме да се пазим и така в общи линии за 1 месец аз забременях.Трябваше на сватбата да съм неразположена и се чудех какво ще правя, а то се оказа че съм бременлийка preggo. Разбрахме го 1седмица след щастливото събитие - като видяхме теста EFP и двамата се насълзихме Cry. Беше много вълнуващ момент, който няма да забравя никога newsm03.

И ние вече нямаме колики, спинкаме по цяла вечер-от22:00 до 6:30, като големи хора smile3524. Мама е много доволна, защото и тя се наспива, но за сметка на това по цял ден само гукаме и викаме, а за спане и не помисляме. А и да ви кажа, откакто започнах да пия кафе и кола, бебка започна да спи по цяла вечер, а аз толкова се пазих досега, че не е истина Joy Joy Joy Да ви попитам нещо: давам на бебка плодови сокчета от около 2-3 седмици много добре ги понася и ги пие с удоволствие, а откога мога да давам и плодови пюренца newsm78. АМ, което й давам е Фризолак, вие как смятате дали е добро или има и по-добро от него newsm78. Тя си го пие и него, не се запича и не повръща, но все пак newsm78

За килограмите и на мен ми е много болна тази тема. Аз качих много - 20 кг., от които сега си нося още 8, които май нямат намерение да се разкарат, ама започвам диета, че кърмата и без друго е на свършване. Много е гадно нищо не ми става, а и не искам да си купувам, защото като започна да меря и Cry Cry Cry

А с менструацията как сте newsm78. Станаха вече 3 месеца, а от нея и следа няма, започвам да се чудя ще идва ли или няма...... Rolling Eyes

Айде толкова от нас, че бебка иска да ми споделя нещо hahaha

Целувки на всички  love001  love001  love001
[/b]

Последна редакция: пн, 16 окт 2006, 10:10 от galiq_82

# 244
Мами с кг май аз съм най-трагичния случай.Приеха ме в болницата +32кг от началото Tired
В деня на изписването бях -12, останаха ми 20кг, а от мисълта за тях направо ми се плачеше.
Ноооооо днес вече мога да се похваля, че са ми останали за сваляне само 5кг - вярно, че са най-трудните но и те ще си отидат.Аз кърмя, но си правя и гимнастика, ако не бях секцио щях да си започна веднага.
А що се отнася до диетите, личния ми опит е от болницата.След операцията направих газова криза Sick е неможеш и неможеш да пуснеш газове, а то задължително и така 4 дни на вода,че друго недава доктора.Признавам - боли повече от самата операция, раздвижването след нея и всичко.Отплеснах се...но 4 дни на вода,а после още 2 дни на к.мляко и чай, кърма имах newsm78 Акушерките ми написаха да не забравя с какво АМ е хранена беба,че нямало начин да успея да я кърмя - САМО.Е днес се кърмим изключително и надявам се още няколко месеца!

# 245
на знам защо не мога да публикувам нищо пиша за трети път дано да е успешен сега добро утро имам гимнастика на дискове от вестник за жената стройни и красиви,плосък корем за минути и фитнес у дома .имам и много ефикасна диета стига да не кърмиш.лично мен само това ме спира защото и без това е оскъдна Cryотивам да храня бебо и после пак ще се включа.

# 246
Досега не съм се включвала въпреки че посещавам форумите най-вече за кърмене и захранване. Радвам се да се запознаем . Моята малка принцеса се роди на 06.07.2006 2,400кг. казва се Цветелина. По темата за планирането на бремеността получи ни се на 3ият месец. За килограмите не качих много 14кг. 7 от които свалих в болницата но останалите 7 не щат и не щат да се махат, правя дълги разходки с малката, нямам голям апетит но стрелката кантара не помръдва няколко майки ми казаха че се дължи на кърменето(засега изключително се кърмим без вода и сокчета) но аз още не съм се отказала още повече че през зимата е по-сложно около празниците винаги качвам 1-2 килца.

# 247
ISI KAM кажи тази ефикасна диета, та да се опитаме да отслабнем малко Praynig

# 248
Здравейте, влизам набързо, че трябва да излизаме. Докато се наканя и може дая завали.
Valche, ние я къпем в банята, там е 23 градуса, а водата е 37
НАН, ние ядем фризолка по 6 пъти на ден по 120 мл. Стига ми за 4 дни Преди взимах аптамил, но от него връщаше след ядене, нещо не и понасяше. Беше много мазно като консистенция, по 4 пъти миех шишета и биби.
За секса, първите два пъти болеше, после вече не. Аз родих секцио, при нормално родилите незная как е.
Ева също е планирано бебе, стана почти веднага, на 2 месец, не очаквах да стане толкова бързо. С килограмите съм зле, остават ми още 6-7 кг. незная точно защото и на мен кантарът ми е враг. За сега това е , после пак ще пиша. А , забравих да питам, всички ли минахте коликите, Ева още си ги има, по-малко от преди определено, но има.

# 249
А мойто мъжи ми купи кантар докато бях бременна с идеята да си следя кг и да не прекалявам с яденето. Той понеже е маниак на тема да се инвестира в качествени стоки, купи електронен кантар за 85 лв на Тефал. Щях да го убия на място, ама каква полза.. Аз не съм си го заключила като вас, стои си като мебел до коша с дрехите за пране и чака да ми дойде настроението да го уважа..  newsm09 Е, няма да е скоро! Като тръгна на  newsm39 догодина, тогава ще се сетя... иначе се депресирам яко, яко!

Вероника, пак ти благодаря! Така ме амбицира да взема да се оправя сама!  Grinning
Ели, ако имаш проблеми с аватара - веднага ще ти помогна!

# 250
  • на правилното място, в точното време
 galiq_82, пюретата можело да  се включват към 3-я месец, но може ида изчакаш малко, така или иначе плодовете свършиха и ще купуваш готови. Аз пробвах с едно плодово, после обаче изчаках още малко и дадох зеленчуково. Не че го хареса кой знае колко, но смятам аз да си ги правя, че вътре каква химия е само  #Crazy Можеш да надзърнеш и в библиотеката на кърмаческия, там има рецептички. И ние сме на фризолак, ако ви понася добре, не го сменяй, щом бебочето ти е свикнало с него. Свършваме го за 1 седмица, но ние сме и на кърма. Но никога не може да изяде повече от 120 грама. А това да преброя колко пъти е яла е просто мечта.Ако сме в къщи само, предимно суче и там съвсем не мога да й хвана дирите колко изяжда, а навън, яде по 60-90 грама през 2 часа. И пак е заформила едни бузи! Абе луда работа.
   Абе, момичета, вие участвахте ли в конкурса "Как му казах,че съм бременна?" Вие сте достойни за "Пулицър"!  bouquet
  Изи, благодаря мила за инфото, но колкото и да е суперска, цената ми идва твърде солена  Cry
 Ако беше първо бебе, хич нямаше да се замисля, взимам я! Ама сега  newsm78  Трябва да заработим за Сони Ериксон К750 или 800 до Нова Година за бати ииии така.... Все пак благодаря , миличка! Hug
  Килограмите са ми -2 от преди бременността, но те си бяха доста преди това, така че не е  оптимизиращо. Аз съм се отказала да правя диети, а спорта - к`во е т`ва? Ако успея да сваля поне номера на сутиена с един  и ще съм  happy , но като спрем да се кърмим, тогава.
  Агуууу  Joy Joy Joy и от нас! Ние ще поизлезем малко!
   P.S. Хахааа, Изи , мнооооого ценна придобивка е това нещо кантара. Не ти трябва психоаналитик. Качваш се и това ти определя настроението за целия ден, че може и за повече! Има раздел в Продавалника  За дома. Що не го пуснеш там, да се оттървеш от Психоанализата !
 Айде вече Агуууууууу

# 251
на знам дали си чувала за без въглехидратната диета.РАЗРЕШЕНИ ХРАНИ:
Всички видове месо-говеждо ,телешко,пилешко,свинско,агнешко,гъска,патица,всички видове дреболии,дивеч.Всички начини на приготвяне на храната са разрешени,без да панирате.
   Може да се ядат пръжки,сушено месо, колбаси(без кренвирши или такива съдържащи соя),всички видове риба,рибни консерви,цялото разнообразие на салатите, пресни или печени чушки,домати, краставица,прясна или кисела зелка,цвекло,салата от морски дарове,салата от кромид лук,репички и спанак-каквото ви хрумне и пазарът позволява в сезона.
   Салатите могат да се подправят със сол,оцет,олио и пипер,без сосове.
   Може да се яде лютеница без захар.
   Яйца е разрешено да си хапвате,приготвени по всички начини и с всички видове чай без захар.
   Полови литър вино се разрешава след 6 ден.
 baby_neutral

# 252
ЗАБРАНЕНИ ХРАНИ!!!
   Хляб,картофи,брашно,ориз,боб,грах,галета,панирано месо, соя,соеви кубчета,тестени произведения,ядки,кренвирши.Да няма запръжка в нито едно ядене. Забранени са всички видове млечни произведения-мляко,масло,сметана,кремове,маргарин,сладкиши,айрян,захар,шоколад и различни царевични пръчици ,сладолед,солети забравете за сирене,кашкавал обикновени и специални.Никакви плодове!
ВАЖНО!!1Може да направите диетата 2 пъти по 26 дни, след което е желателно да си дадете почивка от 2 месеца,в които е правилно да се храните разделно.
   Да се пият витамини-С , калций,магнезий,или мултивитамини.
   Когато постигнете желаното тегло и престанете да се придържате към диетата,ви трябва 2 години при безразборно хранене,за да започнете пак повишаване на теглото ви .

# 253
                               ДИЕТАТА ПРИКЛЮЧИ
ХАПВАЙТЕ СИ КОЛКОТО ВИ СЕ ИСКА ,НО БРОЙТЕ ТОЧКИТЕ!
   Месото вече ви омръзна до втръсване, нали? Искате да се разнообразите.Дайте си два три месеца почивка и се хранете разделно.А когато и те отминат,ви предлагам още един начин на хранене на спортисти ,за запазване на теглото и за хора с наднормено тегло,който ще ви помогне да задържите теглото си,да отслабнете с някое друго кило или пък да напълнеете .
   За да поддържате теглото си.трябва да консумирате храна,отговаряща на 50 точки за 24часа.За отслабване са ви нужни м/у 24 и 4 точки.Ако сте сред хората,които искат да увеличат теглото си – пребройте си храна за 60 точки. Как ще комбинирате храните зависи от вашия вкус и желание.

# 254
аз лично съм я пробвала и съм много доволна отслабнах около 15кг.(след първото ми раждане).прави сте че психясваме на тема килограми, но е гадно когато те срещнат и ти кажат много си напълняла бързо да птслабваш действа много депресиращо.ако те интересуват и точките за отделните храни ще ги публикувам.

Общи условия

Активация на акаунт