Коликите свършват вече, весело е ЮЛСКОТО човече

• 10 568
  • 317
  •   1
Отговори
# 255
Мен много ме интересуват точките. Grinning

# 256
Малеее много пишете ще се поболея да чета!
Днес сме на 3 месеца вече ,на мен ми дойде,а вече си мислех че пак съм бременна! Laughing
    За забременяването,2002 имах спонтанен аборт в 5 месец,и след този кошмар бях адски наплашена та не исках и да чуя!Стана като се прибра мъжа от германия- седя си една седмица тук и после отидохме заедно ,та в тази една седмица работехме здраво и на тръгване за германия се бях заредила с тампони и превръзки ,но така и си ги върнах!Аз бях сигурна че не може да съм забременяла защото се бях мила след няколко фала в мен,но май не съм се измила хубаво!И то нали женските сперматозоиди са по-издръжливи даже бях сигурна че щом съм бременна ще е момиче!Нали бях измила мъжките!
Та аз бях сигурна че съм вече бременна,и такива тестове за бременност даже не знам как изглеждат,отидох в 3 месец на преглед,само казаха че има бебе и то аз си знаех де!Та това е общо взето да не пиша подробности!

Пърли ще имам нужда от помощ за снимка но май ще ти писне да ми обясняваш щото бавнога и не мога с тия пиксели да се справя!

Пюренца май са след 3 навършени тоест 4 месеца! Peace

Ние утре сме на ваксина и ме е страх от днес!Дано мине безболезнено!Ще купувам панадол,и риванол от днес!

Агуууу и геййййй от нас!
Бай!

Обичам ви много съфорумки!Макар да не се познаваме лично вече всички се знаем и не мога без вас!Чувствам ви всички като добри приятелки! Hug

# 257
Наде, дано скоро надскочите кризата. Аз един път с помпата изцедих едва 40 мл и оттогава не пробвам , да не се подтискам- когато бебка е спокойна, не мисля за мл. /все пак сигурна ли си, че клапичката на помпата ти е поставена правилно?/
И аз съм за късното захранване, но тъй като не мисля да убеждавам когото и да било или да споря, мълча си. smile3505
А за гимнастиката- наумила съм си да си направя шведска стена вкъщи- за изморените ни гръбнаци би било страхотно /а и не заема място; пък и докато я направят мога още да си помързелувам Mr. Green Mr. Green Mr. Green/
Lala, страхотна си- как успяваш да внесеш разнообразие и свежест в темите ни- newsm10 преди беше подхванала темата за веселбите около бебчовците, сега за двете чертички...
Ели беше едно много желано бебе. Чаках я повече от 10 години. Като че ли целия ми съзнателен живот... И аз първите месеци на неуспех плачех; ако някой ми беше казал, че тези месеци ще станат години... Ин витро е. Толкова бях загубила надежда, че когато теста ми излезе отрицателен, мислех да не го повтарям. Дори работих с радиация, изобщо не допусках, че след 2 дни чертичката ще се появи. Толкова съм щастлива; почти всеки ден се питам дали не сънувам. Мами, кажете ми че е истина.
Много целувки на всички Hug
Pearly, aко ще обясняваш за снимките, копни го и за мен:)
 Ето ви сега малко фън:

http://slackpack.net/?q=node/410

# 258
Да се включа и аз за килограмите. В болницата влязох +17, а преди месец и половина бях +5. Сега нямам идея колко съм, но влязох в дънките си от преди да забременея, но са ми по-тесни от преди. Обажавам да спортувам, но мисля да поизчакам заради кърменето. Може би догодина по това време ще съм редовен посетител в спортните зали. running jump

# 259
Lala, страхотна си- как успяваш да внесеш разнообразие и свежест в темите ни- newsm10 преди беше подхванала темата за веселбите около бебчовците, сега за двете чертички...

Ааа, темата за постиженията на бебчовците Пингвина я подхвана - тя е по веселбите и въобще по зен подхода Grinning
Ивичка, мерси за комплимента, аз често се притеснявам дали добре предавам това, което мисля и ти много ме зарадва.   bouquet

Изи Кам, давай точките, че аз след 2-3 седмици я мятам диетата. Скоро ше идва свекито на гости и пак ще бъркам манджи от БГ националната кухня, а тя хич не е нисковъглехидратна Mr. Green Но после смятам да започвам да се вталявам, че само в едни дънки и едни панталони влизам. Имам си един кашон дрехи на който пише : дрехи за когато съм дебела Grinning - направих си го след първата бременност и сега пак си го извадих Embarassed Изи Кам, тука във форума с НВД броят разни калории и много ми се струва сложно. Но ако хвърлиш някоя и друга точка, може и да се оправя Grinning

Айде, че трябва да бачкам, ама все поглеждам към форумчето и се разсейвам.

# 260
ето и точките СУПИ                                                                ТОЧКИ

супи    количество   точки
Пилешки бульон   1 чаша   0
Говежда супа   1 чаша   0
Доматена супа    1 чаша   17
Грахова супа   1 чаша   20
Гулаш   1 чаша   12
Гъбена супа   1 чаша   15
Зеленчукова супа   1 чаша   15
Картофена супа   1 чаша   12

Меса и дреболии      
Мозък с масло   200г   4
Мозък пържен   200г   8
Телешки дроб   100г   0
Свински дроб   100г   0
Пиле варено-печено   100г   0
Пиле пържено   250г   0
Телешко печено   100г   0
Телешко паприкаш   1порция   0
Телешко рагу със зеле   1порция   15
Шницел телешки   1порция   0
Говеждо гулаш   1порция   0
Говеждо рагу със зеле   1порция   15
Говеждо филе   100г   0
Свинско печено   100г   0
Свински котлет   100г   3
Виенска свинска пържола    1порция   12
Шунка   100г   1
Луканка сарфалад   100г   2
Кренвирши   1/2кг.   0

# 261
ХЛЯБ      
Брашно   1/4кг.   84
Брашно   1-2 суп лъжици   4
Бял  хляб   1/4кг.   226
черен хляб   1/4кг.   236

Млека и сирена   количество   точки
прясно мляко   1/2л.   1
сметана   1 суп. Лъжица   1
кисело мляко кашкавал   200г   1
кашкавал   100г   1
рокфор   100г   3
сметаново сирене   100г   3

Дивеч и дреболии      
Печен дивеч     500г   0
Бъбреци печени   100г   1
Говежди дроб печен    100г   1
Салам   100г   1
Сланина   100г   1

Риба      
Риба варена,печена   100г   0
Риба пържена   100г   12

Зеленчуци      
Малка краставица    1бр.   6
Морков   1бр.   4
Залева салата   100г.   5
Чушка   1бр.   4
Кромид лук   1бр.   3
Домат сров   1бр.   6
Домати варени   1кг.   0
Доматен сок   1чаша   0
Пюре с мляко   250г   30
Картоф печен-голям   голям   30
Грах   100г.   21
Зрял боб   100г.   20
Зелен боб   100г.   20

# 262
Яйца   Количество   точки
Врени,пържени.   2бр   1
Яйца с шунка и масло   2бр   1

Сладкиши      
захар кристал   1с.л.   14
Мармалад   1с.л.   11
Конфитюр   1с.л.   17
Мед   1с.л.   17
Сладолед   1порция   15
крем карамел   1порция   28
Торта с крем   1 парче   65
Кафе или чай без захар      0
Бучка захар   1бр.   7
Млечен шоколад   100г   54
Палачинки   1 брой   3
Чаена бисквита   1 брой   12

ядки и тестени изделия   
Макарони,юфка,фиде   1/4кг.   37
Ориз варен   1/4кг.   42
орехи   1/4кг.   27
кестени   100г   74
лещници   100г   70
Сушени сливи   4бр.   19
стафиди   1/4кг.   20

плодове      
Средна ябъка   1брой   10
Кайсии   2брой   5
Круша средна   1брой   35
Мандариан   1брой   10
Портокал   1брой   17
Праскова   1брой   10
Слива   1брой   7
Ябълков сок   1чаша   28
Ягоди   250г   20
Малини   250г   17
Диня   1резен   22
Грозфе   250г   18
Пъпеш   250г   20
Лимон   1брой   6

Консервирани плодове      
Круши с 2 лъжици сироп      21
Черешов компот   1/4л.   25
Гроздов сок   1чаша   20
Лимонов сок   1 лъжица   2

Напитки      
Сода   1чаша   0
Вино   1/4л   1
Сладки вина   1/4л   10
Коняк   60мл.   1
Ракия   100мл   20
Ликьор   60мл.   2
Бира   1/4л   10
Уиски   100г   0

# 263
успех скоро и аз ще бъда към дружинката с мото да отслабнем дружно newsm44

# 264
Ха ха това с гъза беше много готино и гъзарско!Ще го дам на моя да го прочете, а не само да ги псува и да се ядосва на шофьорите! Twisted Evil

Пърли ей сега ще търся програмката  да я сваля и почвам да пробвам!
Дано стане!

# 265
, а откога мога да давам и плодови пюренца
galia_82аз давам от плодовите пюренца на Хип. Ориентировъчно веднъж дневно около 14ч по 1/3 от бурканче 125мл. (вместо сокчета).За сега не съм давала повече от 50мл, въпреки,че яде с голямо желание и не съм забелязала някаква реакция- запек,разстройство или обрив.
Ние днес си имахме летящо бебе - падна от столчето за кола( то ни е като люлка- шезлонг). Обикновенно я слагам в него когато влизам да се къпя и незнам защо реших, че е на сигурно място ама тя е едно шило Mr. Greenи както се люшкала(столчето го слагам върху масата в хола), намерих я на пода под фотьоила, направо съм за #2gunfireКак се паникьосах, не я оставям вече за секунда без надзор. Сега си хапна и заспа, няма нищо видимо  baby_neutral дано всичко е ок. Как ще се гледаме като почне да се обръща мале-мале, сега само се опитва и се чуди на коя страна да опита. Това е от нас до обяд  Grinning
Почвам да смятам точки, че работата е мнооооооооооого зле Sick

# 266
Гледам заформяте дружна диетка  Simple Smile Аз скоро не съм се теглила, но преди 3 седмици бях +3кг, но след като си влязох във всичките дрехи, даже са ми леко широчки, не смятам да си го слагам толкова...истината е че просто забравям да ям и към 16-17ч. се сещам че нищо освен дозата кисело мляко не съм слагала в устата...Не че кой знае какво правя, но не се сещам за храна. Интересното е, че в началото все ми напомняха да хапвам ЧЕ ДА ИМАМ КЪРМА...и аз гледах да спазвам благоприличие,де. А сега не стига че не ям, вода не пия, тревожа се за гърдите и че трябва даже да намеря сили да спра, а кърмата се усилва  newsm78...сутринта изцедих 180мл. от едната  bombs

Я кажете, хранителната стойност на замразената кърма каква е?  newsm78

# 267
Narinaаз храня бебето сутрин в 8ч със замразена кърма и не знам доколко е хранителна, но издържа до следващото хранене в 12ч без проблем. Изпива по 200мл. Мога да ти кажа обаче, че има странен вкус Mr. Green

# 268
Oт сутринта се опитвам да ви изчета  newsm09

Нарина при всички положения е по-добре със замразена кърма да храниш отколкото със АМ.
Ама каква е тая порция бе  smile3556 Браво на теб.

Аз незная точната дата на зачеването на Галко понеже при нас като все не ставаше и решихме последният месец да го правим всеки ден и така 1 месец  Joy  Че аз бях вечно с нередовен цикъл.

Преброих късно захранващите 14 с мен.Ама мисля че има още които съм изпуснала  newsm78

Честити 3 месеца на ЮЛИЯ!

# 269
Изи Кам супер си! Много ти благодаря!  bouquet Веднага принтвам точките! Като почна да се мъча с диетката, ще се обадя.

Общи условия

Активация на акаунт