Ние 5 год. от нашия гаджелък правихме кариери към края на 5тат година нещо се размислихме, че май ни е време. На Нова година `05, аз лежах с температура у тях и горкия шеташе и приготвяше всичко, нищо, че си бяхме само двамцата. Та в 12,00ч. той ме гушна и ми пожела тази година бебе, каза, че така както съм лежала с Т, си представил, че съм бременна и му станало много мило.

обаждаме в агенцията, а той твърдеше, че сме вече закъснели и се скарахме, че толкова време сме го чакали това пътуване и т.н., а аз се дърпам, то можело да не съм бременна. Не ми дойде в четвъртък, в петък бях 110% сигурна, че съм бременна и в събота купих теста, беше 12ти ноември. Купихме и 1 бутилка вино. Прибрахме се, той отвори бутилката сипа 2 чаши, аз отидох до тоалетната и се върнах с намокрена писалка. Изчакахме спокойно необходимите минути, аз си знаех, какво ще видя, като че ли не беше нищо ново за мен. Отворих писалката и видях 2 чертички, едната много бледа. Изпихме виното прегърнати и си мечтаехме за момче, мислихме как ще изглежда и такива работи. В понеделник сутринта бях при докито и той каза, ама много е рано, едва ли ще се види нещо. Но се видя плодния сак вътре в матката. Доки каза, че е на 3 седмици. Което горе-долу значи, сме го направили около 26ти, имения ден на тати. Съобщихме на родата след 2 седмици, никой не се изненада, никой не изкрещя от радост /с изключение на брат му, който се обади веднага, след като получи мейла "Ще ставаш чичо другото лято" и изрази много бурно вълнението си, беше казал на всички в университета, но първо на всички, които са били в компютърната зала, че ще става чичо/, никой не ни запрегръща и зацелува, всички казаха, "Време беше, откога чакаме". Малко ни стана кофти, ама знаехме, че все пак бабите много се радват. А сега не можем да се откачим от тях!

Това е за бебеправенето.
За количката ние сме с Чиполино Деста, не съм много доволна от нея, но това което най-много ми допада е, че се върти с 1 пръст на 360 градуса.
Ели честита 3та месецинка!!!

amerie Честито първо падане
За килограмите, влязох 16, излязох -6 и досега не мога да ги сваля. Но е вярна приказката, 9 месеца качваш, 9 сваляш, поне за мен де

Лала, и аз съм почитател на постингите ти, и тук и в другите форуми!
Айде, че стана много, докато го напиша, ме очакваха 13 нови публикации от вас.