Коликите свършват вече, весело е ЮЛСКОТО човече

• 10 567
  • 317
  •   1
Отговори
# 285
Да,майче е най-подходящо  Peace

Момичета искам да ви питам някои от бебенцата спът ли си с бибите  Thinking
Моето бебче от едно известно време не я пуща даже като е заспал.Като се опитвам да му я взема я засмуква толкова силно че не мога да я извадя  ooooh!
И спи и си я цока и ако му я взема все пак и се събужда като се усети че я няма  Tired
А преди заспиваше само с нея и после я изплюва.Напоследък незнам защо не си я дава  newsm78

# 286
  • София
Нещо се прецака сайта, 3 пъти редактирам и като всичко е готово, запазвам и излиза половината от постинга, а и гледам, че се е прецакало и заглавието. После пак ще пробвам, дано проработи тогава. Ужас!!! Все пак до довечера ще имате нова тема.

# 287
На въпросът на Ренито да понякога спи с бибата въпреки че напоследък започна да си предпочита палецът може би е станал вече достатъчно голям и вкусен Laughing. Днес времето е много лошо и аз като почнах прочетох цялата темичка и се попритесних, малката не се обръща още а и не си играе с играчки само нас ни гледа другото не е интересно дали има като нас или всички са вече по-активни

# 288
galiq_82, щом бебка си харесва млякото и то и понася -не го сменяй.
st.g, добре дошла!
Пърли, какво стана с овлажнителя?
isi_kam, с този половил литър вино ще стане много веело.Аз съм отвикнала да пия и ега от 1 бира започвам да се хиля.Не бих могла по цял ден да смятам точки, а понеже на мъжа ми му правя аз диетите, т.е. съобразявам храните и  т.н., трябва и неговите да следя и ще им гръмне главата.Най-ефикасната диета е секс и чай, ако не помогне спираш чая Simple Smile
Наде, аз също съм с помпа Авент.Дори и с нея не може да се цеди както суче бебето.
ameriе, когато избутам дръжката на нашето столче назад и най-долу тя се затопорява и така столчето става неподвижно.Провери и вашето може да има такава функция.
Равия, недей така  Naughty  ама какви са тези отлъчвания и "преброявания на дивите зайци"
Лала, Асинка, виждала съм едни музикални гърнета.Като детето се изпишка или изака и гърнето го "поздравява" с мелодия.Такана детето ще  му бъде много интересно според мен и лесно ще се научи на гърне.
Пърли, за какъв авентски крем става въпрос?И защо са и целите опаковки на  док?
Рени, браво за писъмцето.А и София по някога спи с бибката, само през ноща , когато заспи дълбоко я пуска.
Не мога да повярвам че и аз измислих една рима-Навън е вече студена есен, а малкото юлче гука сладка песен

# 289
 Simple Smile

Последна редакция: пн, 16 окт 2006, 23:51 от Assinka

# 290
......... прочетох цялата темичка и се попритесних, малката не се обръща още а и не си играе с играчки само нас ни гледа другото не е интересно дали има като нас или всички са вече по-активни

И ние сме така, заглежда се по играчките, но нищо повече, много й е интересен телевизора и като гледа с глас се смее, явно защото е шаренко newsm78 А отначало като й сложих играчките на количката голям смях падаше, че чак си говориха нещо Joy Joy Joy

АСЕ не е падало моето бебче, нещо си се заблудила  bouquet

# 291
 Simple Smile

Последна редакция: пн, 16 окт 2006, 23:52 от Assinka

# 292
Фиона, а после като искам да я сложа на истинско гърне ще трябва аз да й пея Wink Laughing Не, че не мога, ама...

smile3532

# 293
Никви пеещи дърнета, седалки за тоалетни и подобни не помагат. Диването си знае своето и това е! Имаме 3 гърнета и една седалка за тоалетна, и пеещото също. То просто не може да пропее, освен като изливам вода с него, за да й покажа, ама на нея не й пука. Направо тая тема ми е болна. Сега съм я оставила на мира, че ми се струва, че напук прави. И се надявам в яслата да й вкарат малко акъл в главата.  Laughing

Току що сварих Мишел с една ножица и ми нарязала един панталон! Направо вече не мога да издържам! А някои смятат, че момиченцата били по-кротки от момченцата! Божеее, аз значи с Пиер-Павел ще полудея. Отивам да я възпитавам.

Последна редакция: пн, 16 окт 2006, 18:15 от lala

# 294
Да се отчета и аз Simple Smile качих 15кг. и излязох с -3 от болницата само. След първите 5 денонощия ревна Криси станаха - 7-8 и до сега са си толкова, но от днес съм на строга диета (надявам се, че това спокойствие вече 1 година newsm53).
Дано успея да посмъкна нещичко скоро.

# 295
Ренка, да това го забелязвам и при нас от скоро-заспива с бибата а после не мога да я дръпна така силно е засмукана от малката устичка Whistling И ако все пак успея да я махна веднага се събужда.От няколко дни Марти заспива на гърдата ми(след като се е наял де).Това е много хубаво LaughingСтана по-спокойно бебче,суче по-дълго от преди,и много обича да дрънка играчките,ама се удря по лицето и понякога завършваме със плач.
st.g , не се трвожи и това ще стане-при нас е от няколко дни с играчките. Peace
Какъв е този крем на Авент? newsm78
Аааа щях да забравя...колко време къпете вашите бебоци-5-10-15 мин.? Изпитват ли удоволствие от банята?На шезлонг или на възглавничка са в коритцето? Heart Eyes
Колики май вече нямаме или поне са доста утихнали Whistling

# 296
 Simple Smile

Последна редакция: пн, 16 окт 2006, 23:52 от Assinka

# 297
Идея за темичка : Октомврийското ни ембрионче е сега щастливо ЮЛСКО беберонче.

# 298
Не се тревожете за обръщането. Аз имам една книжка "Първата година на моето бебе" от списание "Моето бебе и аз" и там е посочено обръщането от гръб по корем като двигателно умение за 5ти месец. Аз на Марти му показвам как става номера, когато се търкаляме и правим гимнастика, но ми се струва, че още далече момента в който ще го направи сам. За играчките в тази възраст е достатъчно да се заглежда по тях и да ги следи. Посягането и хващането става по - кзсно и с тренировки. Laughing

Рени, може би и това е период, който ще отмине при вас. Аз в момента съм прибрала всички биби, просто изведнъж спряха да представляват интерес за Марти. Понякога си лапа ръката и то не палеца, а самата длан, но биба не иска. 

Да ви питам на вас пада ли много косата? Аз вървя и ръся косми. #Crazy

Днес сме по- добре с кърменето. Взех си под наем електическа помпа и довечера ще пробвам какво ще стане с нея.

И стига сте се разделяли на кърмещи и некърмещи, захранващи и незахранващи. Има място за всички.  Laughing Hug

# 299
Да, Наде пада и даже се замислям за някакви ампули. #Crazy
Имам и малко кафеви петънца по лицето от бременността, а те кога ще изчезнат?

Общи условия

Активация на акаунт