Коликите свършват вече, весело е ЮЛСКОТО човече

• 10 559
  • 317
  •   1
Отговори
# 270
  • София
И аз да се разпиша, че се размекнах като си спомних за бебеправенето. Laughing
Ние 5 год. от нашия гаджелък правихме кариери към края на 5тат година нещо се размислихме, че май ни е време. На Нова година `05, аз лежах с температура у тях и горкия шеташе и приготвяше всичко, нищо, че си бяхме само двамцата. Та в 12,00ч. той ме гушна и ми пожела тази година бебе, каза, че така както съм лежала с Т, си представил, че съм бременна и му станало много мило. Hug Hug Hug Е, не започнахме веднага, решихме да си имаме пролетно бебе и оставихме бебеправенето за по-късно. Започнахме в края на август, ама естествено не стана веднага, към 3тия месец след началото на опитите и постоянно висене нагоре с краката, мъжлето каза, че и този месец ако не съм бременна, ще си направи изследвания. Ми какво път, хем ме улесняваше, хем си беше чисто удоволствие за него. Но аз си имах едно наум, явно нещо като 6то чувство, а и защото нещата нещо бяха различни от нормален цикъл. Гърдите започнаха ужасно да ме болят, никога до тогава не са ме боляли така, трябваше да ги придържам като се затичам или слизам по стълби,  много смешна бях. Точно тогава се бяхме наканили да ходим на гости в БАрселона при брат му за Нова година. Обаче аз се запънах, не исках да се
обаждаме в агенцията, а той твърдеше, че сме вече закъснели и се скарахме, че толкова време сме го чакали това пътуване и т.н., а аз се дърпам, то можело да не съм бременна.  Не ми дойде в четвъртък, в петък бях 110% сигурна, че съм бременна и в събота купих теста, беше 12ти ноември. Купихме и 1 бутилка вино. Прибрахме се, той отвори бутилката сипа 2 чаши, аз отидох до тоалетната и се върнах с намокрена писалка. Изчакахме спокойно необходимите минути, аз си знаех, какво ще видя, като че ли не беше нищо ново за мен. Отворих писалката и видях 2 чертички, едната много бледа. Изпихме виното прегърнати и си мечтаехме за момче, мислихме как ще изглежда и такива работи. В понеделник сутринта бях при докито и той каза, ама много е рано, едва ли ще се види нещо.  Но се видя плодния сак вътре в матката. Доки каза, че е на 3 седмици. Което горе-долу значи, сме го направили около 26ти, имения ден на тати. Съобщихме на родата след 2 седмици, никой не се изненада, никой не изкрещя от радост /с изключение на брат му, който се обади веднага, след като получи мейла "Ще ставаш чичо другото лято" и изрази много бурно вълнението си, беше казал на всички в университета, но първо на всички, които са били в компютърната зала, че ще става чичо/, никой не ни запрегръща и зацелува, всички казаха, "Време беше, откога чакаме". Малко ни стана кофти,  ама знаехме, че все пак бабите много се радват. А сега не можем да се откачим от тях!  Laughing
Това е за бебеправенето.
За количката ние сме с Чиполино Деста, не съм много доволна от нея, но това което най-много ми допада е, че се върти с 1 пръст на 360 градуса.
Ели честита 3та месецинка!!! Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet
amerie Честито първо падане
За килограмите, влязох 16, излязох -6 и досега не мога да ги сваля. Но е вярна приказката, 9 месеца качваш, 9 сваляш, поне за мен де  Wink
Лала, и аз съм почитател на постингите ти, и тук и в другите форуми!
Айде, че стана много, докато го напиша, ме очакваха 13 нови публикации от вас.

# 271
ЕЛИ честита ти три-месечка от многото точки за отслабване не съм обърнала внимание   bigdance2  много здраве и повече слънчеви усмивки smile3522

# 272
  • на правилното място, в точното време
  Честита месечинка на Юлето!Да расте здрава и послушна!
  Ние ще ви поизчакаме да навлезете във фазата на захранването и тогава пак ще се включваме
Сега да не ви бъркаме бройката!  Rolling Eyes Hug Hug Hug

# 273
Gery сестрата на мъжа ми и тя реши да забременее с 2-ро когато разбра че съм бременна  Peace
Другият месец ще ражда.

welcome на мама st.g  Слънчицата ни са родени на една дата  Hug

RAVIA неее  Heart Eyes Говорете си.Не ни пречите  Joy

# 274
 Simple Smile

Последна редакция: пн, 16 окт 2006, 23:53 от Assinka

# 275
На пролет започвам първи опити да махам пампата... ще видим до къде ще я докараме Wink
Ние сме я докарали до кривата круша, а вече е есен Embarassed Направо ще ме подлуди с това гърне - не ще и не ще! Включително съм я паркирвала на гърнето и съм заставала пред нея да преливам вода от чаша в чаша, да се излъже да направи нещо в пустото гърне, обаче упорито! Става, и тогава го прави. А преди няколко дена я намерих събула се по голо дупе, влязла в чекмеджето на кошарата и се изпикала върху памперсите (там ги държим). Този път вече не се сдържах и я плеснах по дупето и тъкмо се почувствах виновна и я гледам тя ми се хили и хич не й пука! Сега съм я оставила на мира - като иска да ходи на абитуриентската си с памперс. Пък то и аз преди 2 дни бях с памперс, май само таткото в къщи не ги ползва Joy

Ели, честита ви месечинка! и аз между точките се изгубих...

Ох, все едното ми око в тоз форум, а наистина трябва да си довърша едни документи, че и супа щях да правя! ooooh!

# 276
 Simple Smile

Последна редакция: пн, 16 окт 2006, 23:54 от Assinka

# 277
  • София
Аз предлагам заглавие за следващата тема: Бебеправихме преди година, а сега ЮЛЧЕТО ни се усмихва мило

# 278
 Simple Smile

Последна редакция: пн, 16 окт 2006, 23:54 от Assinka

# 279
А може и... Преди година беше плодно сакче, сега е вече истинско диваче - ЮЛИ2005

Аз предлагам заглавие за следващата тема: Бебеправихме преди година, а сега ЮЛЧЕТО ни се усмихва мило

И двете са гот!  Grinning Асето, това ваша тема ли е била?

На мен ми идват на ум все коледно-новогодишни заглавия, затова ще си ги запазя за себе си засега.. А в момента измислих това: Кокори се в захлас Юлското човече, че света му става все по-интерес вече.

# 280
Нарина, искрено ти завиждам за количествата!!!! Днес бях решила да не излизам, за да работим с Каби по въпроса с нашата кърмичка, горе долу се справяме.. Добре че е авентския крем, че без него съм загубена..

А м/удругото бебетата дали ги боли главичката???

Сетих се още нещо, вашите педиатри задържат ли опаковките от Пентаксима? Миналия път занесох само спринцовката и тя ме помоли този месец да й я занеса, което ме навежда на едни по-специални мисли..

# 281
Пърли давай ги твоите новогодишни предложения.Максин ще ги напише на 1ва страница че ей го къде е ноември идва  Joy  Joy Ех,че умни главици сте бее   Hands Clap

Ех,че обичам новогодишните празници.Да знаете че вече с Галко сме писали писмо на белобрадия.   santa2   girluu

За ваксина ще ходим другата седмица и ще ти кажа  Peace

# 282
  • София
Ами изхвърли кутията! Какви мисли ти идват?
Дааа, всички идеи за теми ще сложа.
ПС: Готово, сложени са!

Последна редакция: пн, 16 окт 2006, 16:32 от Maxin

# 283
И трите заглавия са хубави, ама на pearly ми се струва много подходяща за периода на бебоците (с това малко се подмазвам, защото Ема е хвърлила око на Каби, та се надявам да натрупам точки от нейно име  Mr. Green)

# 284
 Simple Smile

Последна редакция: пн, 16 окт 2006, 23:44 от Assinka

Общи условия

Активация на акаунт