Коликите свършват вече, весело е ЮЛСКОТО човече

• 10 598
  • 317
  •   1
Отговори
# 150
Nan зависи от бебето колко тежи и какво количество изяжда съответно.
На въпросната женица/моята гостенка/ бебето на 3 м. му стигаше за 3 дни.Не и се даваха пари и в последствие мина на кисело  Tired

# 151
Влизам набързо,само да дам координати на д-р Драганов.Тел/0898 50 30 10,намира се в поликлиниката на ВМА,К-Т 111.
Лека вечер!

# 152
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
А пък аз влизам набързо само да спомена нещо за херпесите /във връзка с постинга на Рени/  - при настинка и аз знма, че е хубаво бебчо да се кърми, за да приема антитела от мама, обаче при херпес внимавайте мнооооого - задължително използвайте маска! Може да се стигне до менингит! Това ни го каза частната педиатърка, понеже на моя мъж  често му излизат херпеси и тя изрично ни заръча да сме много предпазливи! Така че - имайте едно на ум!
Айде, сега отивам да допрочета написаното!

# 153

Амери, как така и плодови и зеленчукови пюрета, не се ли въвеждат постепенно newsm78, и през 4 часа, браво на вас!!!

Пиша малко късничко,но правя едно пояснение - плодово пюре давам по няколко лъжички вместо сок а зеленчуково слагам по една суп. л. в обедното мляко. Беба няма проблеми със изхождането и аз все пак съм и давала морков с картоф, спанак с картоф и сметана и днес тиква с картоф. Млякото и го приготвям с 180 гр вода и 6 мерителни лъжички Аптамил 1. Лекарката ми каза да не и замествам едно хранене с пюре защото е малка, така,че ще видим кога ще папаме повече.
NAN аз лично не съм засичала за колко дни ми отива една кутия мляко защото давам и замразена кърма а за пюренцата на Хип дали са скъпички -да така е но имам ясен спомен каката как повръщаше на Ганчев и не ми се рискува, а и сега сме на няколко лъжички от бурканчето. Мисля да ги купувам по-нататък от Метро. От там купуваме и Аптамила.
За памперсите Либеро Peace ние сме с тях от раждането.
Мислех, че нещо не е наред с моя цикъл но прочетох, че и при някой от вас е доста обилен, май и аз ще слагам от пампите на беба Mr. Green

# 154
  • somewhere over the rainbow
На мен пък цикълът ми свърши вече и даже имаше ала-бала с татито Blush Blush Беше абсолютно същия като преди-и по продължителност и по количество. А той си ми е доста обилен,та се надявах,че ще намалее след раждането,ама не би Close Иначе пък корема не ме боля.
Бях ви питала дали може да се ползват тампони. Изчетох мнения по въпроса,пак са доста противоречиви,ама аз все пак реших да ползвам. Да,ама...не мога да ги задържам...уж е тясно,пък излизат.Явно мускулите са отпусанти newsm78 Та пак си карах с превръзки,по нататък ще въвеждам тампоните.  hahaha
Бебе отдавна спи и аз си лягам след малко. Надявам се да си поспя до към 7. Дано и вие. Лека Hug

# 155
  • София
НАН и аз така, питам ама няма кой да отговор, питах за едно зъбче, че май ни излиза и глас в пустиня. Но от друга страна, аз пък докато изчета всичко написано и забравям, кой какво е питал, така че разбирам всички. Ама айде отговорете за зъбчето де! Wink Ние сме на Молфикс, много съм доволна. Цикъла ми дойде и свърши, а татито се просна болен и все не стигаме до ала-балата Wink
А за АМ, отива за 4 дни, сега яде по 150мг горе-долу, по 6 пъти на ден.
А да, че забравих, можете и противгрипна ваксина да си биете, бебчо пак ще получи антителата, специално се поинтересувах, защото от работата са ми осигурили Инфрловак

# 156
БЛАГОДАРЯ ТИ ,MAXIN!  bouquet

# 157
Хех, пак съм най-ранобудната! Ама като съм вампирясвала цяла нощ, нека ми  Party  Shocked

Искам само да кажа за противогрипните ваксини - това е лично мое мнение и на някои мои колеги д-ри. Никога не съм си била такава ваксина и няма да си бия. Както знаете, от СЗО всяка година правят списък на вирусите, които очакват да ударят хората и според това се посочват "подходящите" ваксини. Само че в немалък % от случаите, прогнозите им се разминават и хората, които вече са с ваксини се заразяват много по-често от тези, които не са имунизирани. И не само това, те изкарват грипа много по-тежко. Една от причините е, че вирусите са изменчиви и не съществува универсална ваксина. Също така трябва да сте абсолютно здрави по време на имунизация..

Пак казвам - това е моето скромно мнение и моля ви, не ме схрусквайте за закуска, че още не съм закусвала и аз!  Sick  #Crazy

Целувки на всички..

П.П. Като ви чета с тези сокчета и пюрета, направо ме хвърляте в джаза?! Уж сме форумки и имаме възможност да четем най-най-новите "достижения на науката", пък не се възползваме.. И това не го приемайте лично, всяка мама си знае най-добре! Явно влизам в ролята си на бъдещо СВЕКЪРВИЩЕ  Joy

# 158

Като ви чета с тези сокчета и пюрета, направо ме хвърляте в джаза?! Уж сме форумки и имаме възможност да четем най-най-новите "достижения на науката", пък не се възползваме..
Подкрепям  Peace

pepi111 мерси за това,което си написала  Hug Горната ми устна сега е цялата в херпеси.Е,какво да се прави.Не мога да нося постоянно маска.Ще се надявам да се разминат нещата.   Praynig

# 159
Току що попаднах на един симпатичен сайт Мама и бебе:

http://www.mamaibebe.com/

# 160
Ние днес май ще купуваме овлажнител за въздух - доста солена инвестиция..
Ииии много се кефя на новите ми лентички  Grinning

# 161
  • на правилното място, в точното време
 Хахахаха  Joy Joy Joy  Изи, сядай в чинията! Тъкмо се чудех с какво да се подсладя между лимона и кафето! newsm78  hahaha
  Какда не й давам сокче или пюренце ми кажи. Сезона минава и чаааак догодина ще може да хапне вкусотиика човечето. Другото което, като седнем да ядем и тя е с нас, милата знаеш ли как почва да се облизва и да преглъща. Направо ми присяда, че немога да й дам да хапне. То не че става за нея за ядене, ама особено на мен като ми е вкусно и се чуствам виновна Embarassed
  А и 4 месеца си е сериозна възраст!
 По този повод   party023  Wine Glass newsm38 beer  cook cheers  party041 beer Misc Baby Bottle feeding bombs cook Popcorn
 Честити месечинки на бебоците с един месец по-малки от нас Яна на Betta, Ния на Nike, на единствения мъж Георги на BuNNy и красавицата Ема на Popova!Бъдете здрави и послушни,малко сладурковци! Весел празник днес!
  N_A_N, Маси и всички други майчета,които някак си са се почуствали пренебрегнати и оставени без отговор - извинявайте!  Praynig Наистина се забравя,докато изчетеш всичко. Не е оправдание, де , все пак. Ивелина май си записваше и после отговаряше по списък!  smile3501
   На мен ми идва два пъти след раждането, като се има предвид ,че лохиите ми свършиха 2месеца и половина след раждането!  #Crazy
  А за ала-бала-то  luvbed , хихии, как само 1-2 пъти бе.Малееееее!!! Я се поправете и давайте с по-бързи темпове! 
  Пробвах един памперс Либеро  smile3501, той е направо перфектен! Тоя Молфикс, не ми харесва кой знае колко- самия памперс е малко твърд, ще ги въртя Памперс и Либеро. Либерото ми идва скъпо!
  Исках да питам- кажете , моля ви, какви са ви количките и доволни ли сте от тях. Всъщност плюсовете и минусите. Който се сети , де  Flutter
  Ние се обличаме и отиваме на разходка!  1stroller travel

# 162
... като седнем да ядем и тя е с нас, милата знаеш ли как почва да се облизва и да преглъща...

И Каби така прави - пули ми се насреща и почти аха-аха да пусне лигички. Но аз твърдо "НЬЕ"!  smile3506

Честити месечинки и целувки на всички месечковци!

... Исках да питам- кажете , моля ви, какви са ви количките и доволни ли сте от тях... 

Чико СТ 1 - лека, маневрена и красива. Неудобство - 8 малки колелца за през снеговете, но тогава ще се возим на Круизера.

# 163
  • на правилното място, в точното време
 Изи,благодаря за линкчето! Суперско е!!! Hug И линтичките са прекрасни, най-вече са на български!

# 164
Хахахаха, ей, Равия, нали не ни черпиш с горката Pearly в чинията?! Joy А аз тъкмо мислех да и кажа да си закусва спокойно.
Да са ви честити празниците!
Относно ваксините /противогрипните/- напълно съгласна съм с Изи. Мой познат д-р ми беше казал, че колкото пациенти е имал миналата година с пнеумония, все са били ваксинирани. Или повечето.
На мене лохиите ми свършиха 2,5 месеца след раждането, и досега 3 пъти ми идва М, явно съм сред изключенията. А за ала-балата... плаче ми се, вече губя надежда Sick
И аз съм на Либеро. Аааа, иначе тия от от Памперс ми изглеждат яко сдушени с някоя извратена гилдия на перачките, които перат на ръка Mr. Green Благодарение на Памперс с тая ниска талия що нещо се оака, думи нямам #Cussing out
Лек ден на всички  и мноooого целувки:bouquet:

Последна редакция: сб, 14 окт 2006, 10:05 от prascho

Общи условия

Активация на акаунт