Асе, в онази тема се запитах дали аз не съм те разплакала. Сега обаче като я споменаваш тука при нас, съм сигурна, че аз съм била. Искам да ти се извиня публично и да ти кажа, че наистина съжалявам.
Не съм си помисляла, че мога така да те засегна. Просто си мислех, че мога да бъда от полза като дам и едно странично мнение. Нарочно никъде не цитирах никове на потребители, за да не се почувстват лично критикувани или нападнати, или каквото и да било. Давах примери и това е. Иначе специално за моя случай - мисля, че си разбрала отдавна, ама ако не си, да ти кажа - с мен нищо не можеше да направиш.
Аз просто се намирах в доста сложна обстановка в къщи и ми се наложи да преподредя приоритетите си. За съжаление кърменето не се оказа на първо място. Но аз не го преживявам толкова и мисля, че добре направих. Мишел беше лишена доста от присъствието ми и грижите ми в продължение на месеци, защото бременността ми никак не беше лека и реших повече да не прекалявам. Стана ми жал за детето ми, което все ме чакаше да му обърна внимание, а аз просто нямаше кога да го направя, защото през това време бях заета да се налагам с горещи кърпи и да се цедя, а в останалото време да кърмя и да успокоявам Пипи от коликите. Таткото помагаше, но едно дете има нужда и от мама и Мишел започна да дава ясни признаци, че наистина й липсвам. Мисля, че постъпих добре и резултатът се вижда - Мишел се успокои и е много грижовна и привързана към малкото си братче. И като ги гледам двамата каква сладка картинка са, се чувствам истински удовлетворена като майка. Пък за кърменето - ако имам трето, пак ще опитам (въпреки че продължава много да ме е страх от болката, която съпровожда това занятие).

И като го реших това и почнахме да правим кекса само за кеф и хоп-забременях. Излишно е да казвам колко бях щастлива. Но само 2 седмици. Като почнах да повръщам вече се чудех с какъв акъл съм се навила за втори път да преживея този кошмар.

Този път бях уверена, че всичко ще бъде ОК и така и стана - макар и притеснена, бременността ми протече добре и общо взето спокойно и ето, че вече гушкаме и се радваме на бебка.

);