„Отдел Издирване“ - тема 2

• 31 120
  • 546
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Маги ме кефи как и тече мисълта. Ралица доста ме дразни, все се ежи някаква, голямата шефка.

# 151
Ралица е като робот. Силно антипатична жена.

# 152
Според мен Ралица се издразни не само, че я прескочи Камен, но и защото е поискал точно Нера да помага на екипа, а разбра, че е имало вземане-даване между тях и затова така го хапе Камен.

# 153
Интересно защо дъщерята на Петър е толкова интересна за отвличане и кой я е поръчал. Може би самият Петър.

# 154
  • Велико Търново
Това къдравкото момченце (Пламен) май е Румбата. Grinning Т.е. Мартин Методиев.

Иначе и аз си зададох въпроса на Telesila.
Да не би Петър да го е поръчал, ама пък защо ли.... Rolling Eyes

Е, сега видях, че си дописала същото, което и аз Grinning

# 155
  • София
Ха, Румбата Simple Smile
Е, може ли Маги така да я изненада някакъв мухльо, а има вид и наркоман. Ядосах се.
Не ми хареса между другото как Андрей е използвал служебното си положение, за да покрие сестра си, която е виновна. Такива дроги докога ще минават метър? Някой е останал индвалид за цял живот. Тъпо.
Петър явно много сложни игри върти...
Нямам търпение за развръзката, може би сега ше дадат Ивица за финал.

# 156
Да, Ивица е Марко, както си знаехме. Сигурна бях.

# 157
Честито на позналите, че Ивица е брат ѝ. Не видях кого простреля той обаче.

# 158
  • Велико Търново
По принцип белег може да се "конструира". Както Ивица сега вече е Марко, така може и да не е.

# 159
  • София
Юхууу, брат и е!! Браво на пича от фейса, който и да е. Simple Smile
Ние тук, е някои от нас прегърнаха идеята. Поетично е някак си, хехе. Много обичам такива яки туистове, дори и да са клишета за някои. А Марко много ме кефи като образ, самият актьор стои чудесно в образа си. Сигурно няма да завърши щастливо историята им, най-вероятно той ще се жертва за сестра си, кой знае, но се надявам да го гледаме по-дълго време. Simple Smile

# 160
Аз се зачудих дали това, че искаха да отвлекат Катя и очевидно Петър преди това се напрегна след като прочете нещо и й забрани да излиза, не показва, че той е замесен по някакъв начин, но не е Портиерът.

Дамапика вече го е написала - белегът може да е бъде фалшифициран.

Дяволче, а може и самата Нера да го гръмне, за да спаси някой от екипа, защото в крайна сметка той си е наемен убиец.

# 161
Няма шанс да гръмне брат си, който търси цял живот, заради някой от екипа.
Кой иска Катя и защо?
Не е Петър за мен.

# 162
  • София
Портиертът (ако е той) не е всемогъщ. И той сигурно има врагове.

# 163
Става все по-интересно.

В промото за следващия епизод простреляха приятеля на Маги, дано само да е ранен.

Понеже уж гледах внимателно, но пропуснах някои моменти, чакам да качат епизода в Нова и да го гледам пак.

Някой разбра ли каква беше тази "Еврика", която преструващият се за луд спомена?

# 164
Някой разбра ли каква беше тази "Еврика", която преструващият се за луд спомена?
Аз чух Евридика...

Общи условия

Активация на акаунт